Dark Souls II: Scholar of the First Sin

Dark Souls II: Scholar of the First Sin (Xbox ONE / Xbox Series X|S) - United States

279kr.
-54%
128.34kr.

About the game

– Den endelige udgave af DARK SOULS™ II, herunder alt det DARK SOULS™ II-indhold, som er blevet udgivet til dato, i én pakke ­ og meget mere! - Helt ny grafik. Du kan springe fra 30 b/sek til 60 b/sek i 1080p-opløsning, så det hele kører gnidningsfrit. Den dynamiske kontrast og det visuelle udtryk vil forbløffe dem, der har spillet originalen DARK SOULS™ II. - En helt ny oplevelse og udfordring. Placeringen af fjender er fuldstændig ændret, og spildynamikken er dermed helt ...
Læs mere
Sprog:
German, English, Spanish, French, Italian, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

– Den endelige udgave af DARK SOULS II, herunder alt det DARK SOULS II-indhold, som er blevet udgivet til dato, i én pakke ­ og meget mere!

- Helt ny grafik. Du kan springe fra 30 b/sek til 60 b/sek i 1080p-opløsning, så det hele kører gnidningsfrit. Den dynamiske kontrast og det visuelle udtryk vil forbløffe dem, der har spillet originalen DARK SOULS II.

- En helt ny oplevelse og udfordring. Placeringen af fjender er fuldstændig ændret, og spildynamikken er dermed helt anderledes. De sikre zoner, som nogen spillere vil kunne huske, er ikke længere sikre! Rutinerede spillere vil blive nødt til at glemme alt, de troede, de vidste om DARK SOULS II.

– Onlinespil er blevet forbedret. Der er blevet tilføjet en særlig genstand, der kan regulere de sjæle, der er blevet høstet i kamp, så det er muligt at finde et bedre match online. Antallet af spillere, som kan deltage i et onlinespil, er også blevet ændret, fra 4 til 6 personer, og det ændrer dynamikken i onlinespil totalt.

Dark Souls franchise

Dark Souls 3 (Xbox ONE / Xbox Series X|S)
-59%
Dark Souls 3 (Xbox ONE / Xbox Series X|S)
Udgivelsesdato: 2016
174.16kr.

Reviews

9
Game review score based on 193 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only