WRC 8: FIA World Rally Championship PS4

WRC 8: FIA World Rally Championship PS4

Product out of stock?

Buy it with gift cards

About the game

WRC-mesterskabet er den mest udfordrende motorsport konkurrence i verden. Med det nye dynamiske vejrsystem har de klimatiske forhold virkelige effekter: regn og snefald er nu en vigtig spilfunktion i form af variabel trækkraft, forskellige opsætninger for hvert trin, dækvalg og udspekuleret brug af det metrologiske hold skal alle tages op til overvejelse. Singleplayer Karrieremodus er blevet genopbygget fra bunden: Kalender management, F&U for at forbedre præstationen, rekruttering...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

WRC-mesterskabet er den mest udfordrende motorsport konkurrence i verden.

Med det nye dynamiske vejrsystem har de klimatiske forhold virkelige effekter: regn og snefald er nu en vigtig spilfunktion i form af variabel trækkraft, forskellige opsætninger for hvert trin, dækvalg og udspekuleret brug af det metrologiske hold skal alle tages op til overvejelse.

Singleplayer Karrieremodus er blevet genopbygget fra bunden: Kalender management, F&U for at forbedre præstationen, rekruttering og ledelse af personale (mekanikere, ingeniører, medicinske og metrologiske hold, økonomichef osv.).

For multiplayer vender ugentlige udfordringer og WRC eSports tilbage, men udfordringen og konkurrencen er nu endnu hårdere.

Med 50 hold, 14 stævner og over 100 specielle stadier i 2019 sæsonen, har WRC 8 det dybeste indhold nogensinde inkluderet i et off-road racerspil.

Reviews

9
Game review score based on 23 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only