Heliborne Collection

Heliborne Collection

Steam
På lager
Digital download
220kr.
-84%
35.22kr.

About the game

Heliborne ønsker at introducere spillere til helikopterflyvning og kampsituationer. Spillere vil have mulighed for at flyve i et antal helikoptere fra 50'erne frem til år 2000 på en vid række af forskellige mapper og missioner/scenarier. Spillere vil også kunne tage del i dynamiske kampe hvor de supporterer kørende landstyrker og forstærker positioner og skaber forsyningslinier. Nuværende features 5 Grundlæggende Missionsmapper Den nuværende mappeoversigt dækker inklusiv Op...
Læs mere
Sprog:
German, English, French, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Mixed (16)
All Steam reviews:
Mostly positive (3027)

Visuals

Description



Heliborne ønsker at introducere spillere til helikopterflyvning og kampsituationer. Spillere vil have mulighed for at flyve i et antal helikoptere fra 50'erne frem til år 2000 på en vid række af forskellige mapper og missioner/scenarier. Spillere vil også kunne tage del i dynamiske kampe hvor de supporterer kørende landstyrker og forstærker positioner og skaber forsyningslinier.

Nuværende features


  • 5 Grundlæggende Missionsmapper



    Den nuværende mappeoversigt dækker inklusiv Operation Nguyen Hue, Gulfkrigen i Tonkin i Vietnam, Badakhshan Provinsen og Khost Provinsen i Afghanistan, samt Kosovo Provinsen.
    Alle vores mapper er "baseret" på historiske konflikter og konfliktområder.
    Derudover indeholder Heliborne en detaljeret øvelsesmappe hvor piloter kan få lov at prøve kræfter med testflyvninger før de "rigtige" slag.

  • Multiplayer Spil modes


    Minikamp mode foregår i øjeblikket på mapperne Badakhshan and Gulf of Tonkin og tilbyder en form for Fang-Flaget spillestil. Operation Nguyen Hue, Khost Provinsen samt Kosovo repræsenterer "Frontline" mode. Efterhånden som baserne overtages og spillerne, dukker landtropper op i konvoj på tværs af landskabet for at forstærke eller overtage baserne.

  • Solo/Co-op Spil modes


    Solo og Co-op Sandbox missioner med procedureafhængige opgaver baseret på Frontline mode kan nu spilles på mapperne Operation Nguyen Hue and Kosovo. Disse missioner bliver i øjeblikket opdateret og videreudviklet. Historiske kampagner vil også være klar senest når spillet bliver færdigudgivet.

  • Mere end 40+ Helikoptere, hver enkelt med adskillige / forskellige våben ombord.



    Våbnene de enkelte helikoptere bærer er udelukkende baseret på våbensystemer de har/har haft, eller som de bar i aktiv tjeneste og under operationer. Der vil ikke være våbensystemer på vores helikoptere der ikke er historisk korrekte.

  • Opdaterede simulations/arcade-hybride helikoptermodeller


    Vores flyvningsmodeller smelter det bedste sammen fra begge verdener, og bliver jævnligt opdateret indtil vi er tilfredse. Der indgår over 70 forskellige aspekter af flyvning pr. helikopter. Dette omfatter bla. momentum og enertidynamik. Hele spillet vil blive udviklet mod en endnu mere realistisk flyvedynamik som vores projekt vokser.

  • Adskillige AI kontrollerede landenheder


    Tanks, troppekøretøjer samt Antiluftskytskøretøjer danner i øjeblikket grundlaget for køretøjer i Heliborne, flere er allerede planlagt.

  • Luftbårne tropper som kan afsættes hvor som helst på kortet


    MANPADS eller "Man-Portable Air Defense system", RPG soldater og mortértrupper er afsættelige landenheder som spillere kan placere hvor som helst på alle kort/mapper. Ikke alle helikoptere bærer disse soldater, men de som kan tilføjer et ekstra niveau til den dynamiske kamp.

  • 3 Helikopterklasser: Angrebs- Lufttroppe- og rekognosceringshelikoptere


    Udkigshelikoptere er små, hurtige og kan muligvis også fragte et mindre antal soldater. Luftangrebshelikoptere har ingen tropper med er dedikeret til Luft-til-Luft eller Luft-til-Jord operationer. Lufttroppehelikoptere kan typisk medbringe et mix af soldater og våben og kan derfor udfylde flere roller i kamp.

  • 4 Historiske luftfartsklasser fra år 1950 til 2000


    Helikoptere er vidt anset for at "blive voksne" i forbindelse med Vietnamkrigen, og i de efterfølgende årtier er helikoptere blevet integreret som en naturlig del af vores hverdag. Vi forsøger at vise hvordan luftfarten for helikoptere udviklede sig gennem 4 årtier under konflikter, som hjælp og støtte samt tidens udvikling.

Configurations

minimum*

  • OS *: Windows 7
  • Processor: 3.1 GHz Dual-Core - Intel i3 2100
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: 1 GB VRAM, NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 5850
  • DirectX: Version 9.0c
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 10 GB available space

Reviews

Not enough review to calculate the score

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only