Unreal Tournament: Game of the Year Edition

Unreal Tournament: Game of the Year Edition

Steam
Udsolgt
74kr.
-60%
29.77kr.

About the game

Unreal Tournament er den oprindelige King of the Hill i skyd-eller-bliv-skudt multiplayer-spilverdenen. Som det ubestridte Game of the Year i 1999 snuppede Unreal Tournament første persons skyde-genren i dens tilsvinede buksebag og bankede den gul og blå med sin dengang usete grafik, brutale på kanten af stolen-gameplay og en massiv og varieret funktionsliste, der gav spillerne meget mere, end de forventede. Nybegyndertilstand – Denne botmatch-konkurrence er stedet, hvor ny kanonføde...
Læs mere
Sprog:
English,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Very positive (21)
All Steam reviews:
Overwhelmingly positive (4044)

Visuals

Description

Unreal Tournament er den oprindelige King of the Hill i skyd-eller-bliv-skudt multiplayer-spilverdenen. Som det ubestridte Game of the Year i 1999 snuppede Unreal Tournament første persons skyde-genren i dens tilsvinede buksebag og bankede den gul og blå med sin dengang usete grafik, brutale på kanten af stolen-gameplay og en massiv og varieret funktionsliste, der gav spillerne meget mere, end de forventede.
  • Nybegyndertilstand – Denne botmatch-konkurrence er stedet, hvor ny kanonføde kommer i skole. Nybegynderindstillingen Novice får de computerstyrede botter i spillet til at bevæge sig langsommere og gøre mindre skade med deres angreb. For nybegyndere i FPS er det her, barneskoene trædes, færdigheder fødes, og afhængigheden begynder...
  • Hardcoretilstand – Spænd ekstra panser på, og sørg for at have et håndklæde klar ved siden af din musemåtte, så du kan tørre sveden fra de nervøse hænder væk. Denne tilstand er kun for profferne – alle botterne bevæger sig med lynets hast – undviger, hopper og gør MEGET mere skade med deres standardangreb end deres nybegyndermodstykker.
  • Forbedret bot-AI – Botter i Unreal Tournament spiller, som om de har taget en hel spandfuld steroider. Deres grundlæggende deathmatch-færdigheder er virtuelt forbedret, deres forståelse af spilreglerne er professionel, deres evner til at navigere i niveauerne er helt GPS-agtig, og de udgør en ganske reel trussel mod dit velbefindende.
  • Radio-sniksnak – Alle kommandoerne, du har til rådighed i spillet, ledsages både af en tekstbesked på skærmen OG af en talebesked. Anmodninger om støtte eller dækningsild ledsages af forhåndsindspillede sekvenser, der viderekommunikerer behovet. Det særligt seje ved det er, at du også kan høre modstandernes beskeder (også selv om du spiller imod botter, for botter er nemlig også en slags mennesker, at du ved det).
  • Nye kommandolinje-funktioner – For hardcoreservermestrene er det her drømmemåden at håndtere funktioner og styre et spil på. Stort set enhver funktion, du måtte have lyst til at manipulere, er tilgængelig via UT-kommandolinjen. Nemt og bekvemt!
  • Forbedret brugerflade – Unreal Tournament introducerede en bedre måde at følge med i spillets handling på. Med et simpelt heads up display (HUD) til hver spiltype (Deathmatch, Capture the Flag, Domination og Assault) leverer spillet ALLE nødvendige oplysninger for effektiv spilafvikling UDEN at bombardere spilleren med overflødige oplysninger.
  • UBrowser – Unreal Tournaments robuste Ubrowser-system er den absolut nemmeste måde at finde et spil på internettet og springe direkte ind i kampens hede på. Ubrowser fjerner behovet for at hente tredjepartsapplikationer til serverforespørgsel. Så nemt som én-to-skyd. Klik på "Play Online"-knappen, og vælg en server på listen, hvorefter spillet er i gang.
  • Tilskuerkameraer – At se et spil Unreal Tournament er potentielt næsten lige så sjovt som at deltage i det. Takket være tilskuerkameraerne kan spillerne komme ind i et spil og springe omkring til specielle tilskuerkameraer for at få vist den vildeste action på hvert enkelt niveau. Endnu sejere er, at kameraet kan "hænges på" en af spillerne på niveauet, så man oplever handlingen fra vedkommendes perspektiv. Uanset hvad er det en sej funktion og alle tiders måde at lære på, hvis man er uvant med onlinespil.
  • Hop-tilstand – Hop dobbelt så højt som normalt. Det er lidt som at have et par uendelige hopstøvler på. Støvlernes indvirkning på gameplayet er næsten ubeskrivelig. Dynamikken ændres fuldstændigt.
© 2000, Epic Games, Inc. All rights reserved. Epic, Epic Games, Unreal, and Unreal Tournament, and Unreal (Stylized) are trademarks or registered trademarks of Epic Games, Inc. in the United States of America and elsewhere.

UNREAL franchise

Unreal Deal Pack
-16%
Unreal Deal Pack
Udgivelsesdato: 2010
231.31kr.
Unreal Tournament III: Black
-75%
Unreal Tournament III: Black
Udgivelsesdato: 2007
37.23kr.
Unreal 2: The Awakening
-92%
Unreal 2: The Awakening
Udgivelsesdato: 2003
9.40kr.
Unreal Gold
-80%
Unreal Gold
Udgivelsesdato: 1998
14.77kr.

Reviews

Not enough review to calculate the score

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only