Carnival Games Switch

Carnival Games Switch - Europe

Switch
På lager
Digital download
293kr.
-74%
76.26kr.

About the game

Carnival Games har festen med til hele familien! Du får fanfavoritterne samt helt nye minispil i én praktisk pakke. Carnival Games er sjovt for alle og kan spilles alene eller med op til tre venner. Slå home-runs, lav den højeste kagestabel, og få din hest over målstregen. 20 minispil i alt, som du og dine venner vil kæmpe om at vinde igen og igen! Oplev: ET SJOVT UDVALG AF FORLYSTELSER FOR ALLE: Som i et ægte tivoli er Carnival Games propfyldt med sjove minispil, som du kan spille igen...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese,
Developer:
Publisher:
2K,
Udgivelsesdato:
Genre:

Visuals

Description

Carnival Games har festen med til hele familien! Du får fanfavoritterne samt helt nye minispil i én praktisk pakke. Carnival Games er sjovt for alle og kan spilles alene eller med op til tre venner. Slå home-runs, lav den højeste kagestabel, og få din hest over målstregen. 20 minispil i alt, som du og dine venner vil kæmpe om at vinde igen og igen!

Oplev:

ET SJOVT UDVALG AF FORLYSTELSER FOR ALLE: Som i et ægte tivoli er Carnival Games propfyldt med sjove minispil, som du kan spille igen og igen. Klassikere som at kaste med basketball-bolde (""Swish"") eller nedlægge fjendtlige klovne (""Clowning Around"") kan spilles side om side med attraktioner som droneflyvning (""Light Speed"") og kosmisk bowling (""Cosmic Strike""). Med over 20 spil er Carnival Games garanteret underholdning for alle.
EN FEST FOR FLERE SPILLERE: Få familie og venner med til en vaskeægte Carnival Games-fest. Op til fire spillere kan spille sammen lokalt, så der bliver skruet helt op for spændingen i samtlige minispil.
SPIL, VIND, FÅ BELØNNINGER: Spil, vind billetter, og indløs dem til nye dragter til dine gæster. Klæd dem ud, så de matcher din stil, eller gå helt amok med gakkede hovedbeklædninger, trøjer og bukser.

Reviews

Not enough review to calculate the score

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only