MXGP Pro (Xbox ONE / Xbox Series X|S)

MXGP Pro (Xbox ONE / Xbox Series X|S) - Europe

Xbox Series X|S
På lager
Digital download
2835RSD
-84%
453.67RSD

About the game

Det officielle computerspil for motocrossmesterskabet er tilbage!Download MXGP PRO, og oplev alt i MXGP som en professsionel. Justér din motorcykels konfiguration som en mekaniker, tilpas affjedringen, bremserne eller chokeren for at gøre din motorcykel unik. Eksperimentér med den nye PRO-fysik, når du kører racerløb, og kast dig ud i et mere frit spil, hvor både motorcykel og kører reagerer anderledes. Du kan øve dig i Compound, som er et område på en kvadratkilomenter, som du fr...
Læs mere
Sprog:
German, English, Spanish, French, Italian, Portuguese,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

Det officielle computerspil for motocrossmesterskabet er tilbage!Download MXGP PRO, og oplev alt i MXGP som en professsionel.
Justér din motorcykels konfiguration som en mekaniker, tilpas affjedringen, bremserne eller chokeren for at gøre din motorcykel unik.
Eksperimentér med den nye PRO-fysik, når du kører racerløb, og kast dig ud i et mere frit spil, hvor både motorcykel og kører reagerer anderledes.
Du kan øve dig i Compound, som er et område på en kvadratkilomenter, som du frit kan udforske eller bruge til at dyste mod AI'en. Du kan øve dig på op til 30 udfordringer for at lære virkelige køreres teknikker!
Prøv kræfter med spiltypen Career med en tilpasset kører, der starter i MX2-kategorien. Bliv berømt, skriv kontrakter med stadigt mere prestigefyldte sponsorer, og bliv MXGP-mester.
Alle de officielle baner og kørere fra 2017-sæsonen venter dig! Er du klar til udfordringen?

Reviews

8
Game review score based on 14 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only