Counter-Strike: Global Offensive Prime Status Upgrade

Counter-Strike: Global Offensive - Operation Broken Fang

Steam
Udsolgt

Product out of stock?

Buy it with gift cards

About the game

Gå ind i kampen, og vær med i Operation Broken Fang. Nye udfordringer venter med den helt nye Retakes og den eksklusive Broken Fang Premier. Spil nye baner i forskellige spiltilstande, og se, hvordan du klarer dig i forhold til andre spillere på operationens statistikside. Gennemfør ugentlige missioner, og vælg mellem mange forskellige belønninger, bl.a. nye agenter, våbensamlinger, klistermærker, lapper og graffiti. Tag dine competitive-kampe til det næste niveau og stil dig i kø t...
Læs mere
Counter-Strike: Global Offensive Prime Status Upgrade
This DLC requires the base game Counter-Strike: Global Offensive Prime Status Upgrade
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

Gå ind i kampen, og vær med i Operation Broken Fang. Nye udfordringer venter med den helt nye Retakes og den eksklusive Broken Fang Premier. Spil nye baner i forskellige spiltilstande, og se, hvordan du klarer dig i forhold til andre spillere på operationens statistikside. Gennemfør ugentlige missioner, og vælg mellem mange forskellige belønninger, bl.a. nye agenter, våbensamlinger, klistermærker, lapper og graffiti.

Tag dine competitive-kampe til det næste niveau og stil dig i kø til Broken Fang Premier-tilstanden med 5v5 competitive-matchmaking med baneudvælgelse og udelukkelser, før kampen starter. Kun tilgængeligt for spillere, som har et operationspas.

Test dit competitive-kampmod i Active Duty-banegruppen, og hold øje med din præstation på den detaljerede statistikskærm. Operationspasset giver dig adgang til detaljerede statistikker fra forskellige kategorier. Dine statistikker spores automatisk og kan ses på operationens statistikside.

Hver uge får du et nyt missionskort med forskellige missioner, som kan gennemføres i vilkårlig rækkefølge. Gennemfør missioner, og optjen stjerner i Casual, Competitive, Danger Zone, Guardian og to nye tilstande: Retakes og Broken Fang Premier. Gennemfør missioner for at opgradere din Broken Fang-mønt fra bronze til diamant. Brug dine stjerner på belønninger efter eget valg. Blandt operationsbelønningerne er der nye agenter fra SWAT-teamet og The Professionals samt en ny våbenkasse, tre våbensamlinger, klistermærker, lapper og meget mere!

Operation Broken Fang kommer med syv nye baner med mange forskellige spiltilstande og introducerer Retakes – en ny spiltilstand i hurtigt tempo, som er tilgængelig for alle spillere, mens Operation Broken Fang kører. Vælg et udstyrskort i starten af hver runde, og tag en bombelokalitet tilbage (eller forsvar den).

Reviews

Ingen gennemgang er blevet skrevet endnu.

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only