Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends: Arceus - Europe

Switch
På lager
Digital download
£51
£51.26

About the game

Fang, saml og undersøg vilde Pokémon og skab Sinnoh-regionens allerførste Pokédex i Pokémon Legends: Arceus. Bliv klar til et nyt, stort Pokémon-eventyr i Pokémon Legends: Arceus, et helt nyt spil, ser blander action og udforskning med RPG-grundkonceptet i Pokémon-serien. Dette eventyr tager dig til Sinnoh-regionen, som er regionen i spillene Pokémon Diamond og Pokémon Pearl. Men denne beretning udspiller sig i en tidsepoke, hvor tanker om Pokémon-trænere eller Pokémon League en...
Læs mere
Sprog:
German, English, Spanish, French, Italian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Genre:

Visuals

Description

Fang, saml og undersøg vilde Pokémon og skab Sinnoh-regionens allerførste Pokédex i Pokémon Legends: Arceus.
Bliv klar til et nyt, stort Pokémon-eventyr i Pokémon Legends: Arceus, et helt nyt spil, ser blander action og udforskning med RPG-grundkonceptet i Pokémon-serien.

Dette eventyr tager dig til Sinnoh-regionen, som er regionen i spillene Pokémon Diamond og Pokémon Pearl. Men denne beretning udspiller sig i en tidsepoke, hvor tanker om Pokémon-trænere eller Pokémon League endnu ikke er eksisterende. Du vil finde vilde Pokémon, der lever i hårde omgivelser, hvilket vil giver et billede af Sinnoh, som nok ikke helt ligner det, du måske kender fra Pokémon Diamond og Pokémon Pearl.

For at fange Pokémon i Pokémon Legends: Arceus skal du først observere dem for at lære, hvordan de opfører sig, derefter snige dig forsigtigt frem, sigte med din Poké Ball og så kaste! Du kan også få Pokémon, du bliver venner med, til at kæmpe mod vilde Pokémon for lettere at fange dem. Kast bare en Poké Ball med din allierede Pokémon nær en vild Pokémon, så starter kampen og du kan få din allierede Pokémon til at udføre de angreb, den har lært.

Når du begynder dit eventyr, klar til at skabe regionens første Pokédex, kan du vælge mellem Rowlet, Cyndaquil eller Oshawott som partner. Disse tre Pokémon møder du sammen med en Pokémon-professor, som det er lykkedes at indsamle dem efter at have udforsket regionen.

Skab det første Pokédex i Sinnoh-regionens historie
Udforsk Sinnoh-regionen i en forgangen tid
Action og RPG på denne vis et helt nyt i Pokémon-spilserien
Lær mere om Pokémon Arceus, som er i fokus i dette spil!

Reviews

9
Game review score based on 43 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only