PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay Switch

PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay Switch - Europe

Switch
På lager
Digital download
296kr.
-60%
118.34kr.

About the game

En falden meteor har givet hvalpene superkræfter – og efterladt Eventyrbugten i et stort rod. Nu er det op til dig og hvalpene at bruge superkræfter og gadgets til at redde byen og gøre den HVALPtastisk igen! Hop ombord på en heltemission med de fantastiske hvalpe, for eksempel Chase med sin superfart, Marshall med sin mægtige varme eller Skye med sin hvirvelvindkræft og resten af det storslåede PAW Patrol-team. Udforsk byen, og rejs til Jakes snowboarding-resort, Trackers ju...
Læs mere
Sprog:
German, English, Spanish, French, Italian, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:

Visuals

Description



En falden meteor har givet hvalpene superkræfter – og efterladt Eventyrbugten i et stort rod. Nu er det op til dig og hvalpene at bruge superkræfter og gadgets til at redde byen og gøre den HVALPtastisk igen!



Hop ombord på en heltemission med de fantastiske hvalpe, for eksempel Chase med sin superfart, Marshall med sin mægtige varme eller Skye med sin hvirvelvindkræft og resten af det storslåede PAW Patrol-team. Udforsk byen, og rejs til Jakes snowboarding-resort, Trackers jungle eller længere væk i forsøget på at redde dine venner.



Tag til udkigsposten, og forbered dig på masser af action! Når du har reddet dagen, kan du danse med på Pup-Pup Boogie, hoppe i sjippetov eller lave andre sjove aktiviteter. Du kan også tage en ven med, så I kan spille sammen i co-op. Hvalpe, AFSTED!

Reviews

Ingen gennemgang er blevet skrevet endnu.

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only