Honey, I Joined a Cult

Honey, I Joined a Cult

Steam
På lager
Digital download
$21
-95%
$1.06

About the game

Tid til at arbejde henimod det ultimative mål - oplysning, tro og penge ... utroligt mange penge. I Honey, I Joined a Cult skal du bygge og udvide din base, styre dine kultmedlemmer og ressourcer, samt øge dine midler, din tro og dine følgere.Bygning af base Enhver fantastisk kult har brug for et flot indretningsdesign. Anbring, design og udsmyk rum for at gøre dine kultister lykkelige. Der er et kæmpe udvalg af skøre og skønne rum, som hvert spiller en vigtig rolle i din kult. Fra po...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Mostly positive (11)
All Steam reviews:
Mostly positive (1147)

Visuals

Description

Tid til at arbejde henimod det ultimative mål - oplysning, tro og penge ... utroligt mange penge.

I Honey, I Joined a Cult skal du bygge og udvide din base, styre dine kultmedlemmer og ressourcer, samt øge dine midler, din tro og dine følgere.

Bygning af base

Enhver fantastisk kult har brug for et flot indretningsdesign. Anbring, design og udsmyk rum for at gøre dine kultister lykkelige. Der er et kæmpe udvalg af skøre og skønne rum, som hvert spiller en vigtig rolle i din kult. Fra polygrafiske rum og ånderum til energispabade og det frygtede forandringsministerium.

Tilpas din kult

En kult er aldrig bedre end sit navn. Vælg navne med omtanke, når du vælger til kulten, kultlederen, den guddommelige skabning, de tilbeder, det hellige rum, hvor de beviser deres engagement, og de følgere, som bliver fremtidens kultister! Gør din kult til din egen ved at træffe beslutninger om:
- Et funky symbol
- En skør uniform, som kan imponere eventuelle kommende følgere
- En imponerende hat, som kan gøre andre kulter jaloux
- Et mærkeligt relikvie at tilbede og beundre

Plej din kult

Kultister har også behov, og du bliver nødt til at sørge for, at alle dine får mad, bad og har det sjovt! Du skal tage dig af din kults fysiske og mentale velbefindende og lade dem blive de bedste kultmedlemmer, de kan være!

Administrér din kult

Flot tøj er ikke nok. Din kult skal køre som et velsmurt hypnohjul. Lav planer for dine kultister, lad dem stige i niveau, og administrér mad- og vedligeholdelsessystemer. Tildel opgaver til dine kultister på baggrund af et prioriteringssystem. Hvem sagde, at detailstyring ikke fungerer?

Få din kult til at vokse

Brug al din charme til at rekruttere følgere, som bringer ressourcer og senere stiger i graderne og bliver fuldbyrdede kultister. Utilfredse følgere forlader kulten, så vend den panderynken på hovedet!

Led din kult

Din kultleder kan være meget krævende. Uanset om det gælder at rekruttere bestemte følgere eller bygge bestemte rum, skal du sørge for følge alle lederens krav. Hvis behovene ikke opfyldes, falder humøret, og en utilfreds leder kan ikke udføre effektive ceremonier.

Kultmissioner

Kultister kan sendes på missioner i den lokale by. Uanset om det drejer sig om at indsamle ressourcer, låse op for ny teknologi eller blot et krav fra din leder, er rummet for hemmelige missioner det perfekte sted at lægge planer!

Configurations

minimum*

  • OS *: Windows 7
  • Processor: Intel Core i5-4690K or AMD FX-8370
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTS 250, 1 GB or AMD Radeon HD 5750, 1 GB
  • DirectX: Version 10
  • Storage: 450 MB available space

Reviews

Ingen gennemgang er blevet skrevet endnu.

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only