Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE background
Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE

Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE

Xbox One
Produkt auf Lager
Sofortiger Download
PC
Xbox One

Standard Auflage 6.99€
Limited Auflage 14.99€
Spielsprachen Mehrsprachig
Verkaufspreis: 88€
-83%
14.99€
Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE screenshot 1 Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE screenshot 2 Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE screenshot 3 Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE screenshot 4 Anthem: Legion of Dawn Edition Xbox ONE screenshot 5
VASTE INTERNETVERBINDING EN XBOX LIVE GOLD-LIDMAATSCHAP VEREIST OM TE SPELEN. ER GELDEN LEEFTIJDSBEPERKINGEN VOOR ONLINE FEATURES.

Met de Anthem Legion of Dawn Edition krijg je:
• Legendarische Legion of Dawn Armor Packs
• Legendarisch wapen
• Legendarische Ranger Gear Piece
• Anthem digitale soundtrack

Op een door de goden maar half-voltooide wereld bedreigt een duistere groepering de hele mensheid. Alleen de Freelancers staan tussen deze schurken en de eeuwenoude technologie die ze in handen proberen te krijgen.
Speel met drie andere spelers en bouw met de hand krachtige, unieke, hightech exosuits. Verken uitgestrekte ruïnes, vecht tegen dodelijke vijanden en verzamel buitenaardse artefacten. Met elke missie worden jij en je Javelin-exosuits krachtiger. Vecht tegen de gevaren van een steeds veranderende wereld. Sta samen op tegen het kwaad. Zegevier eensgezind.

Anthem is een co-op actie-RPG in een nieuwe, mysterieuze wereld van BioWareen EA.


Helden komen samen om met vereende krachten te zegevieren: De basis van Anthem is een verbonden, sociale ervaring. Speel samen met drie andere spelers in een co-op avontuur waarin teamwork en afzonderlijke vaardigheid beloond worden. Spelers kiezen elk een Javelin-exosuits met een specifieke bijdrage aan en strategische rol in het team. Ga samen op expeditie of biedt een contract aan waarmee je vrienden vraagt te helpen met moeilijke uitdagingen. Terwijl je verkent, ontrafel je een aangrijpend verhaal vol unieke en gedenkwaardige personages. Dankzij naadloze, intelligente matchmaking vind je snel een eenvoudig andere spelers om mee op avontuur te gaan.

Kies uit een arsenaal aan aanpasbare exosuits: Elke keer als je de wereld betreedt als een Freelancer kun je kiezen uit je collectie krachtige Javelin-exosuits - pantsers die ontworpen zijn om de drager te beschermen met uitzonderlijke aanvallende en verdedigende mogelijkheden. Gebruik gigantisch wapentuig en verwoestende krachten. Weersta klappen die je botten zouden versplinteren. Beweeg met ongelofelijke snelheid, raas door de lucht of verken veilig diepe wateren. Terwijl je speelt, verbeter je je eigen vaardigheden maar ook de kracht en mogelijkheden van je Javelin-exosuits.

Pas je Javelins aan om te laten zien wat je bereikt hebt: Terwijl je hogere rangen bereikt en krachtige vijanden verslaat, verzamel je buit en bereik je mijlpalen in de game en ontgrendel je fantastische aanpassingsopties om je Javelin te veranderen in een bewijs van alles wat je bereikt hebt.

Verken een steeds maar veranderende wereld vol gevaar en geheimen: Het door Frostbite aangedreven Anthem is een visueel spectaculaire, meeslepende game met een open wereld vol onvoorspelbare omstandigheden, gevaren en vijanden. Als een live service-ervaring zal Anthem met de tijd veranderen en groeien, en nieuwe verhalen, uitdagingen en evenementen toevoegen. Deze wereld is beeldschoon maar dodelijk, en zal je strategisch uitdagen met elke nieuwe expeditie die je onderneemt met jouw team Freelancers. +

Erscheint:

Teile dieses Spiel mit deinen Freunden
Whatsapp Link kopieren

Erstelle dein IG Konto

Wir werden die Privatsphäre Ihrer Angaben respektieren und Ihre Daten niemals für kommerzielle Zwecke verkaufen.