F1 Manager 2022

F1 Manager 2022 - Europe

Steam
På lager
Digital download
411kr.
-38%
255.11kr.

About the game

Sæt dit præg på Formula 1® i den officielt licenserede F1® Manager 2022. Spil som chefen for dit valgte hold, og vælg fra en liste over 2022-kørere og ansatte. Indeholder komplet F1®-licensering og virkelighedstro fremstilling, så du ikke bare spiller F1® Manager 2022 – du lever det.Karriere – blive den bedsteSkriv et nyt kapitel i en sej ny æra for Formula 1®. Vælg dit F1®-hold og før til sejr i de officielle 2022-løb ved at begynde din rejse bagest i startopstillingen eller...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Very positive (21)
All Steam reviews:
Mostly positive (7512)

Visuals

Description

Sæt dit præg på Formula 1 i den officielt licenserede F1 Manager 2022. Spil som chefen for dit valgte hold, og vælg fra en liste over 2022-kørere og ansatte. Indeholder komplet F1-licensering og virkelighedstro fremstilling, så du ikke bare spiller F1 Manager 2022 – du lever det.

Karriere – blive den bedste

Skriv et nyt kapitel i en sej ny æra for Formula 1. Vælg dit F1-hold og før til sejr i de officielle 2022-løb ved at begynde din rejse bagest i startopstillingen eller i pole position – i F1 Manager er valget dit. Din opgave er at imponere bestyrelsen ved at opfylde dine mål for sæsonen og på lang sigt, så dit hold er sikret succes i mange år.

Hovedkvarteret – Byg dit hold

Dit hold udenfor banen er hjertet af racerløbsvirksomheden. Imellem løbene skal du kontrollere hver detalje af dit hold fra hovedkvarteret. Evaluer indsatsen fra dine stjernekørere og dine ansatte, oprethold sorte tal i regnskaberne, og finpluk de bedste ansatte fra rivaliserende hold, så du kan være et lille skridt foran i kommende løb.

Fabrikken - finjuster din bil

Få fat i de mest imponerende, nye bildesigns fra 2022, og hold dig tættere på konkurrenterne end nogensinde. Tilføj nye dele til din bil, så du er forberedt til næste løb. Vælg din ingeniørtilgang for at opnå fordele på kommende baner - vil du udvikle et velafbalanceret system, fokusere på områder, der skal forbedres, eller levere det ypperste indenfor specifikke ydelsesaspekter?

Løbet - udtænk og udfør din strategi

Du styrer det hele - fra lyset slukkes til det ternede flag. Gennemtænk alle beslutninger fra pit-strategi over dækvalg til kørerindkaldelse. Planlæg din tilgang, men vær klar til at reagere på dynamiske løbsbegivenheder, så som vejr og skiftende baneforhold. Fordyb dig i hyperrealistiske simulationer af et officielt F1-løb præsenteret i virkelighedstro udsendelseskvalitet.

Configurations

minimum*

  • OS: Windows 10 64-bit
  • Processor: Intel Core i5-4590 or AMD FX-8370
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 960 or AMD R9 280x (3GB VRAM)
  • Storage: 30 GB available space

F1 Manager franchise

F1 Manager 2024
F1 Manager 2024
Udgivelsesdato: 2024

%% commentCount %% kommentarer

%% comment.date|fromNow|capitalize %%
Report

Reviews

10
Game review score based on 65 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only