The Bunker (Xbox ONE / Xbox Series X|S)

The Bunker (Xbox ONE / Xbox Series X|S) - Europe

151kr.
-68%
48.25kr.

About the game

Som den sidste tilbageværende overlevende i en nuklear bunker, er John's daglige rutine den ene ting, der holder ham ved fornuft. Men når en alarm går i gang, begynder hans sind at selv-destruere. Vove sig ind i længe glemte områder, genvinde fortrængte barndomsminder og låse de mørke hemmeligheder op i The Bunker. The Bunker er en komplet live-action oplevelse, filmet i lokaliteten i et udrangeret regerings nuklear bunker, med et plot udformet af forfattere bag The Witcher, SOMA og Br...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Korean, Portuguese, Russian,
Publisher:
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

Som den sidste tilbageværende overlevende i en nuklear bunker, er John's daglige rutine den ene ting, der holder ham ved fornuft. Men når en alarm går i gang, begynder hans sind at selv-destruere. Vove sig ind i længe glemte områder, genvinde fortrængte barndomsminder og låse de mørke hemmeligheder op i The Bunker.
The Bunker er en komplet live-action oplevelse, filmet i lokaliteten i et udrangeret regerings nuklear bunker, med et plot udformet af forfattere bag The Witcher, SOMA og Broken Sword. Medvirkende en utrolig rollebesætning, herunder Adam Brown (Hobbitten), Sarah Greene (Penny Dreadful) og Grahame Fox (Game of Thrones).

Reviews

7
Game review score based on 3 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only