3 måneders medlemskab Xbox Live Gold background
Xbox Live Gold 3 Month Membership

3 måneders medlemskab Xbox Live Gold

Microsoft Store
På lager
Øjeblikkelig download
Retail price: 149kr.
-22%
116.47kr.
** ALL SUBSCRIPTIONS ARE COMPATIBLE XBOX 360, XBOX ONE and Xbox Series X|S **

Met Xbox Live Gold profiteer je van de meest geavanceerde multiplayer, gratis games, exclusieve ledenkortingen tot wel 50-75% op games in de Xbox Store, en nog veel meer.

Profiteer van gratis games
Haal je hart op aan games die je altijd al had willen spelen met een groeiende bibliotheek aan gratis titels op Xbox One en Xbox 360. Games kunnen gedurende een beperkte periode worden gedownload en je mag ze houden.

Home Gold voor Xbox One
Een enkel Gold-lidmaatschap biedt multiplayertoegang voor iedereen in jouw huis. Het is de meest geavanceerde multiplayerervaring die je kunt krijgen, en je kunt zelfs multiplayeruitnodigingen ontvangen terwijl je tv kijkt.

Premium entertainment
Iedereen kan genieten van populaire entertainment-apps voor Xbox One en Xbox 360. Meld je aan met een gratis Xbox Live-account en ervaar de nieuwste HD-films, tv-shows, sport, concerten en meer.

Twee gratis games per maand
Games met Gold is nu beschikbaar op Xbox One, dus een enkel Gold-lidmaatschap geeft je toegang tot een groeiende bibliotheek met gratis games op zowel Xbox One als Xbox 360. Games zijn een beperkte tijd beschikbaar voor download en mogen gehouden worden. +
Del dette spil med dine venner ...
Whatsapp Kopier dette link

Opret forbindelse til din IG konto

Oprettelse af din konto, gør at du kan se dit spil umiddelbart et par sekunder efter købet, men også få historien om dine tidligere ordrer på få klik.