Astroneer

Astroneer

Steam
Udsolgt
222kr.
-58%
93.29kr.

Product out of stock?

Buy it with gift cards

About the game

Enhver Astroneer er omhyggeligt trænet til at udforske det ydre rums vilde vidder for menneskehedens bedste. Kreativitet og opfindsomhed er nøglen til at overleve!OMFORM OMGIVELSERNEEn Astroneer er trænet til at bruge sit terrænværktøj, et mægtigt instrument, der kan grave, samle, forme, bygge og farve terræn efter forgodtbefindende.FÅ FINGRE I BASEBYGGERIETByg dine egne baser rundt omkring i solsystemet, så du kan overleve og trives overalt! Objekter bliver klikket på plads i et modu...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Genre:
Recent Steam reviews:
Very positive (552)
All Steam reviews:
Very positive (103670)

Visuals

Game features

Description

Enhver Astroneer er omhyggeligt trænet til at udforske det ydre rums vilde vidder for menneskehedens bedste. Kreativitet og opfindsomhed er nøglen til at overleve!

OMFORM OMGIVELSERNE

En Astroneer er trænet til at bruge sit terrænværktøj, et mægtigt instrument, der kan grave, samle, forme, bygge og farve terræn efter forgodtbefindende.

FÅ FINGRE I BASEBYGGERIET

Byg dine egne baser rundt omkring i solsystemet, så du kan overleve og trives overalt! Objekter bliver klikket på plads i et modulsystem, der lader en Astroneer skaber unikt byggeri. Automatiske systemer, håndværksstationer, kraftværker, ressourcehøstere og togfaciliteter bygges fra grunden og kan tilpasses enhver situation.

LÆR AT OVERLEVE ET FORUNDERLIGT SOLSYSTEM

Dette ukendte system består af syv himmellegemer. Hver af dem kan udforskes frit fra den runde overflade helt ind til kernen. Som Astroneer må man kæmpe med deres unikke geografi og udfordrende biosfærer, hvis man vil forstå dem.

AFDÆK UNIVERSETS MYSTERIER

Disse forunderlige verdener er overstrøet med mystiske bygninger og artefakter, og en Astroneer modtager forvirrende beskeder fra ukendte afsendere. En nysgerrig Astroneer kan forsøge at forstå disse uregelmæssigheder og dermed solsystemets hemmeligheder.

ALENE ELLER SAMMEN

Selvom enhver Astroneer kan klare sig selv, så er de også holdspillere, der altid er klar til at give en hjælpende hånd! Slå dig sammen med andre i grupper på 2-4 spillere i online samarbejde. Hvis du spiller alene online, kan andre når som helst besøge og forlade din verden.

HVOR ER VI

Astroneer startede i tidlig adgang på Steam i 2016 og nåede 1.0 i 2019. Vi ville ikke være her i dag, hvis det ikke var for vores spilleres støtte, kommentarer og idéer. Mens vi fortsætter vores rejse, vil vi gerne gentage vores løfte om fortsat at bygge videre på Astroneers fundament med gratis, fortsatte indholdsopdateringer.

Configurations

minimum*

  • OS *: Windows 7 SP1 (64 bit only), Windows 8 (64 bit only), Windows 10 (64 bit only)
  • Processor: X64 Dual Core CPU, 2+ GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: Discrete Non Mobile GPU with 1 GB Ram
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 2 GB available space
  • Sound Card: Any
  • Additional Notes: Internet connection required for online multiplayer

Reviews

10
Game review score based on 32 reviews, all languages included

Best reviews

Report
%% review.created_at|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG

Recent reviews

Report
%% review.created_at|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Report
%% review.created_at|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG

There is no review in your language