Dead Star

Dead Star

Steam
Udsolgt
151kr.
-95%
7.53kr.

Product out of stock?

Buy it with gift cards

About the game

Dead Star er et online-, multiplayer-rumskydespil, der kombinerer den hektiske fornemmelse fra de klassiske arkadespil med moderne RPG-elementer. Kæmp på proceduremæssigt genererede slagmarker, få bytte og niveaustigninger så du kan skræddersy din oplevelse yderligere - herunder et enormt krigsskib, brugt til at invadere live player-kampe. HOLDBASERET RUMKRIG Vælg mellem flere unikke skibe, mens du bliver involveret i intense 10v10-nærkampe, erobrer forposter for at udvide dit terr...
Læs mere
Sprog:
German, English, Spanish, French, Italian, Russian,
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

Dead Star er et online-, multiplayer-rumskydespil, der kombinerer den hektiske fornemmelse fra de klassiske arkadespil med moderne RPG-elementer. Kæmp på proceduremæssigt genererede slagmarker, få bytte og niveaustigninger så du kan skræddersy din oplevelse yderligere - herunder et enormt krigsskib, brugt til at invadere live player-kampe.

HOLDBASERET RUMKRIG

Vælg mellem flere unikke skibe, mens du bliver involveret i intense 10v10-nærkampe, erobrer forposter for at udvide dit territorium, samler ressourcer til at opgradere dit forsvar og opdager hemmeligheder, der er begravet i de galaktiske slagmarker.

OPGRADERING OG BYTTE

Udforsk de unikke færdighedsudviklinger for hvert skib, så du kan skræddersy dit gameplay, og bestyk dit skib med byttet for at opnå yderligere sidegevinster og et flot nyt udseende til din flåde. Brug Free Play til at øve dig på dine strategier og udrustningsmuligheder, inden du bruger dem på nettet!

BEHERSK ET KÆMPEKRIGSSKIB OG INVADER LIVE-KAMPE

Da Dødsstjernen er ved at eksplodere og tilintetgøre alt i hele området, må de, der er inden for rækkevidde, klare sig selv mellem vragrester af de hurtigt efterladte fæstninger. Et tilfældigt sted i denne ødemark ligger et efterladt krigsskib, der kan undslippe Dødsstjernen én gang for alle. Saml en besætning til at indtage krigsskibet og brug det til at invadere en serie live player-kampe og kæmpe mod hele Dødsstjernesamfundet på din vej mod friheden!

ENESTÅENDE KAMPPLADSER

I hver kamp skaber Dead Star nye rumområder, du kan udforske, hvilket gør hver kamp til en unik oplevelse. Med forskellige kortlayout, basetyper, stjernetåger og dynamiske begivenheder er der ikke to kampe, der er ens!

Reviews

Ingen gennemgang er blevet skrevet endnu.

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only