American Arcadia

American Arcadia

Steam
Udsolgt
145kr.
-47%
76.98kr.

Product out of stock?

Buy it with gift cards

About the game

Blænd op for American Arcadia, verdens mest populære realityshow. I denne retrofuturistiske 70'er-storby nyder alle indbyggere et liv i luksus og komfort ... uvidende om, at de bliver transmitteret live døgnet rundt! Slip væk fra hverdagen, og slap af med verdens farligste udsendelse, hvor et dyk i populariteten kan have den allerhøjeste pris: Døden. MØD TREVOR Trevor Hills er en helt almindelig gennemsnitsmand. Han er svært tilfreds med sin dagligdag som kontorist. Desværr...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Very positive (119)
All Steam reviews:
Very positive (1484)

Visuals

Description


Blænd op for American Arcadia, verdens mest populære realityshow. I denne retrofuturistiske 70'er-storby nyder alle indbyggere et liv i luksus og komfort ... uvidende om, at de bliver transmitteret live døgnet rundt!

Slip væk fra hverdagen, og slap af med verdens farligste udsendelse, hvor et dyk i populariteten kan have den allerhøjeste pris: Døden.


MØD TREVOR
Trevor Hills er en helt almindelig gennemsnitsmand. Han er svært tilfreds med sin dagligdag som kontorist. Desværre gør det ham ikke specielt populær hos de altid vigtige seere af American Arcadia, og han indløser i stedet en enkeltbillet til henrettelse – medmindre han kan undslippe.

Heldigvis for Trevor er der hjælp at hente.


MØD ANGELA
Angela Solano er en scenetekniker hos American Acadia, og hun er fast besluttet på at få Trevor levende ud af Arcadia. Med assistance udefra bruger hun sin tekniske viden og evne til at tænke hurtigt til at manipulere verden omkring ham, så vejen til frihed er åben.

Men hverken Angela eller Trevor er klar over, at denne flugt bliver en rejse fyldt med et uventet virvar af løgne.


TO OPLEVELSER, ÉT SPIL
Styr to forskellige figurer i to forskellige verdener, når du hjælper Trevor på sin flugt i 2.5D-platformssektioner og assisterer ham i rollen som Angela, hvor du skal hacke i førsteperson. Kun ved at arbejde sammen har du en chance for at overvinde den virksomhed, de er oppe imod!


FRA STUDIET, DER GAV DIG “CALL OF THE SEA”
Efter at have fortalt en historie om kærlighed og tab i 1930'ernes sydlige Stillehavsområde har udviklerne Out of the Blue skabt en helt ny oplevelse, der udspiller sig i en verden fyldt med overraskelser og mysterier.

Spil igennem en nuanceret historie i den velkendte stil og det kunstneriske udtryk, som det prisbelønnede studie er kendt for, imens de erfarne skuespillere Yuri Lowenthal (Spider-Man 1 & 2, Call of the Sea), Krizia Bajos (Cyberpunk 2077, League of Legends), Cissy Jones (Firewatch, Call of the Sea) og andre bringer figurerne og spillets verden til live.

Configurations

minimum*

  • OS: 64-bit Windows 10
  • Processor: Intel Core i5-4670K or equivalent
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050ti or equivalent
  • DirectX: Version 12
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 20 GB available space

Reviews

10
Game review score based on 3 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only