We Were Here Forever

We Were Here Forever

Steam
På lager
Digital download
133kr.
-36%
85.25kr.

About the game

Du og din medfange er fanget i Castle Rocks rige – er I blevet forrådt, eller var I bare ikke kloge nok? For at undslippe må I sammen udforske det skumle slot og planlægge jeres flugt. Hemmeligheder og gåder ligger skjult i skyggen. Men husk på, at intet er, som det ser ud i dette mystiske, Antarktis-eventyr. Kan I finde ud sammen, eller er I fanget til evig tid? Du og din medfange sidder indespærret bag lås og slå i kælderen, dybt inde i det allermørkeste indre i Castle Rock. S...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Very positive (246)
All Steam reviews:
Very positive (11309)

Visuals

Description

Du og din medfange er fanget i Castle Rocks rige – er I blevet forrådt, eller var I bare ikke kloge nok? For at undslippe må I sammen udforske det skumle slot og planlægge jeres flugt. Hemmeligheder og gåder ligger skjult i skyggen. Men husk på, at intet er, som det ser ud i dette mystiske, Antarktis-eventyr. Kan I finde ud sammen, eller er I fanget til evig tid?


Du og din medfange sidder indespærret bag lås og slå i kælderen, dybt inde i det allermørkeste indre i Castle Rock. Sammen skal I finde ud, så I endnu en gang kan stå under den åbne og frostklare himmel i Antarktis. Men det bliver ikke let at undslippe dette mareridt, for slet ikke at tale om selve slottet. At finde vej ud af cellerne og væk fra fangetårnet er blot begyndelsen – men slipper man nogensinde rigtig væk fra Castle Rock? Nye mysterier venter, og I må selv vælge, hvordan I vil fortsætte. Jeres rejse fører jer fra det mørke fængsel til de kongelige sale og ud i det fri. Udenfor fangetårnet vil I lære Rockbury og byens indbyggere at kende samt opsnuse planer om at vælte kongen i håb om at flygte fra dette frosne sted. Håb fører jer til en uhyggelig kirkegård og ned i støberiets mørke vande.


I er begge blevet bragt hertil af en grund. I er måske endda den manglende brik i et puslespil, som blev lagt i en fjern og forsvunden fortid. Men der er nogen, eller noget, der desperat forsøger at samle puslespillet – koste, hvad det koste vil. Kun det allerstærkeste bånd mellem dig og din makker kan give håb om overlevelse i mødet med så frygtindgydende en vilje …

Slipper man nogensinde rigtig væk fra Castle Rock?

Feature list

  • Samarbejdsspil for to spillere: Der skal to til at løse gåderne i spillet – I har begge en rolle at spille! Kommunikér via walkie-talkies, og hjælp hinanden ved at være hinandens øjne og ører.
  • Del erfaringer: Hvordan reagerer du i en farlig situation? Stivner du, eller kan du holde hovedet koldt og forklare alting til din ven? Helst inden tiden løber ud …
  • På kanten af stolen: Tag med på et nervepirrende eventyr i den forunderlige verden i Castle Rock, hvor du og din ven skal udfordre de urgamle kræfter, der har samlet sig mod jer.
  • Hårrejsende historie: Der er meget at udforske … og meget at frygte. Du har allerede mødt hofnarren, men er han rent faktisk det mægtigste væsen inde bag murene på Castle Rock?

    BEMÆRK: Dette spil kan kun spilles som samarbejdsspil. Det kræver, at begge spillere har en kompatibel mikrofon og en internetforbindelse.

    Snak

    Din stemme er dit eneste våben … i starten.

    Du og din medfange skal undslippe Castle Rock og afdække et ældgammelt mysterie. Det eneste, I har til at starte med, er et sæt walkie-talkies – er I på bølgelængde, så I kan arbejde sammen?

    Løs

    To partnere, ét mål. Svarene finder I sammen!

    Fordyb dig i en medrivende samarbejdsoplevelse, hvor du og din makker må løse gåder for at klare jer igennem en række nervepirrende situationer. Sammen kan I finde vej ud af de nye omgivelser.

    Flygt

    Kongen venter på os …

    Den frosne jord og de mørke kamre i Castle Rock gemmer på mange hemmeligheder og skjulte farer. Kan I optrevle det spind af mysterier, I er fanget i? Sultne øjne lurer overalt. Slottets vildledte konge lægger planer med jer i tankerne … kan I undslippe hans skumle greb?

    SPIL FLERE WE WERE HERE-SPIL!


    Hvis du kan lide We Were Here Forever, så husk at se de forrige kapitler i serien: We Were Here, We Were Here Too og We Were Here Together.

    Drømmer du om flere samarbejdsgåder? Der er i øjeblikket fire spil i serien: (gratis på Steam), , , We Were Here Forever og !
    Hvert spil i We Were Here-serien er et enkeltstående samarbejdseventyr – historierne er forbundne, men du behøver ikke at spille dem i rækkefølge. Du kan også lære mere om Castle Rocks historie i We Were Here Stories: Chronicles of Castle Rock – en live-action videoserie i seks dele.

Configurations

minimum*

  • OS: Windows 10 64 bit
  • Processor: Intel Core i3 4000 series or equivalent
  • Memory: 6 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GTX 750TI or equivalent, integrated graphics not supported
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 25 GB available space
  • Additional Notes: A working PC-compatible microphone

Reviews

10
Game review score based on 3 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only