Cat Quest: Pirates of the Purribean

Cat Quest: Pirates of the Purribean

Steam
Udgivelsesdato: 7 august 2024
If the price drops before the release, we refund you the difference

About the game

Bliv revet med på et knurhårsrejsende eventyr i Cat Quest III, det tredje kapitel i den prisbelønnede Cat Quest-serie! Spil som en swashbuckling og fribytter i dette 2,5D-action RPG i en åben piratverden – Purribean – en øgruppe, der er overrendt af pirotter på jagt efter den mytiske skat, Northern Star. Sæt sejl sammen med din trofaste ledsagerånd og sejl rundt i Purribean i dit eget skib! Men pas på, for havet er farligt, og mytteri er nærtforstående, mens Piratkongens horder...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
All Steam reviews:
No user reviews

Visuals

Description

Bliv revet med på et knurhårsrejsende eventyr i Cat Quest III, det tredje kapitel i den prisbelønnede Cat Quest-serie!

Spil som en swashbuckling og fribytter i dette 2,5D-action RPG i en åben piratverden – Purribean – en øgruppe, der er overrendt af pirotter på jagt efter den mytiske skat, Northern Star. Sæt sejl sammen med din trofaste ledsagerånd og sejl rundt i Purribean i dit eget skib! Men pas på, for havet er farligt, og mytteri er nærtforstående, mens Piratkongens horder af pirotter er lige i halen på dig ...

KATTEN VENDER TILBAGE


Det sødeste action RPG, du kender og elsker, vender tilbage i et farvestrålende eventyr fyldt med seriøst sjovt gameplay! Dyk ned i en smuk ny verden med forskellige dungeons og biomer, der venter på at blive udforsket, og udkæmp grusomme slag med et nyt kampsystem med komboangreb og våbenbytninger. Kan spilles solo eller som lokal co-op!

SEJL PÅ PURRIBEAN


For den førte gang i seriens historie kan du sejle på havet og kæmpe på dit eget skib. Udforsk havet på dit skib, og gå i land på jagt efter bytte i en fantastisk piratverden – Purribean! Der er masser af skatte at finde, inkl. nye våben såsom muskedonneren, mægtige besværgelser, fantastiske kattekostumer og meget mere.

X VISER SKATTEN


Drag ud på din helt egen sKATtejagt, og skriv din egen historie. Udforsk Purribeans fjerneste afkroge i dit eget tempo, eller sig øhøj til en besætning af figurer, og hjælp dem med deres missioner, som det passer dig. Northern Stars' mysterier strækker sig langt omkring, og det er op til dig at udforske, samle spor og finde Purribeans mange hemmeligheder. Denne fortælling er din at katalogisere, så let ankor og kom afsted!

Configurations

minimum*

  • OS: TBC

Cat Quest franchise

Cat Quest II
-73%
Cat Quest II
Udgivelsesdato: 2019
30.71kr.
Cat Quest
-72%
Cat Quest
Udgivelsesdato: 2017
26.84kr.

Reviews

Dette spil er ikke blevet frigivet, anmeldelser er endnu ikke tilgængelige.

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only