Warhammer 40,000: Battlesector

Warhammer 40,000: Battlesector - T'au

Steam
Udsolgt
111kr.
-23%
85.23kr.

Product out of stock?

Buy it with gift cards

About the game

T’au er klar til kamp i Battlesector! Den unge og teknologisk avancerede race er den nyeste, spilbare fraktion i Warhammer 40,000: Battlesector. 14 nye enheder er klar til at udbrede det højere mål til alle galaksens racer. Angrebshold Pathfinders fungerer som spejdere for at gøre slagmarken klar til Fire Warrior Strike og Fire Warrior Breacher Teams. Deres avancerede, målsøgende teknologi giver dem mulighed for at ramme selv de mest bevægelige mål. Disse teams anføres under kam...
Læs mere
Warhammer 40,000: Battlesector
This DLC requires the base game Warhammer 40,000: Battlesector
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Mixed (26)
All Steam reviews:
Mostly positive (36)

Add extensions

Warhammer 40,000: Battlesector - Orks

Warhammer 40,000: Battlesector - Orks

Tilføj til min ønskeliste
Fjern fra min ønskeliste
124.22kr. 61.81kr.
Warhammer 40,000: Battlesector - Sisters of Battle

Warhammer 40,000: Battlesector - Sisters of Battle

Tilføj til min ønskeliste
Fjern fra min ønskeliste
124.22kr. 65.62kr.
Warhammer 40,000: Battlesector - Necrons Faction Pack

Warhammer 40,000: Battlesector - Necrons Faction Pack

Tilføj til min ønskeliste
Fjern fra min ønskeliste
124.22kr. 74.49kr.
Warhammer 40,000: Battlesector - Tyranid Elites

Warhammer 40,000: Battlesector - Tyranid Elites

Tilføj til min ønskeliste
Fjern fra min ønskeliste
17.75kr. 9.47kr.

Visuals

Description

T’au er klar til kamp i Battlesector!
Den unge og teknologisk avancerede race er den nyeste, spilbare fraktion i Warhammer 40,000: Battlesector. 14 nye enheder er klar til at udbrede det højere mål til alle galaksens racer.

Angrebshold
Pathfinders fungerer som spejdere for at gøre slagmarken klar til Fire Warrior Strike og Fire Warrior Breacher Teams. Deres avancerede, målsøgende teknologi giver dem mulighed for at ramme selv de mest bevægelige mål. Disse teams anføres under kampene af Cadre Fireblade, der med sin tilstedeværelse i rækkerne inspirerer dem til at kæmpe endnu hårdere.

Jetboost-elitestyrker
XV8 Crisis Battlesuit-teamet er en armeret eliteenhed, som er klar til at udslette alle, der kommer på tværs, ved hjælp af det brede udvalg af våben. Ingen kan føle sig sikre under de lydløse XV25 Stealth Battlesuit-angreb, som kan nedlægge målene ved hjælp af den kraftige kanon eller det effektive fusionsvåben.
Disse slidstærke og velbevæbnede dragter leverer jetunderstøttet fart, som gør dem i stand til at krydse slagmarken i store spring.

En Battlesuit-hær
T’au Battlesuit-dragternes indbyggede målsøgningssystemer gør det muligt for dem hele tiden effektivt at benytte distancevåben, selv når de er involveret i nærkampe. XV88 Broadside Battlesuit-dragten er udstyret med en højteknologisk sensor, som konstant analyserer fjenderne på slagmarken og forsyner piloten med en overflod af svage punkter at udnytte. Fjenderne får ikke tid til at reagere, når XV95 Ghostkeel Battlesuit-dragten nærmer sig med sit camouflagefelt aktiveret. Det er næsten umuligt at nedlægge XV104 Riptide Battlesuit-dragten. Dens skjoldgenerator styrker overlevelsesmulighederne på slagmarken.

Fartøjer skabt til krig
TX4 Piranha’en er bevæbnet med en Piranha Burst Cannon eller en Piranha Fusion, mens det slagkraftige Hammerhead Gunship er udstyret med en railgun eller en ionkanon. Disse krigsmaskiner kan ofte være et tveægget sværd - effektive, når de peger mod din modstander, men farlige, når de selv bliver ødelagt. På grund af de monterede, kraftfulde antityngdekraftsboostere og jetmotorer har disse enheder en tendens til at eksplodere, når de er blevet
drænet for alt helbred, og vil så skade enheder i nærheden - venner såvel som fjender.

Et helt livs stræben efter et højere mål
Ethereal er medlem af T'au-racens femte kaste og udgør en herskende elite. Sense of Stone giver ham en næsten overnaturlig modstandskraft, og Zephyr’s Grace gør det muligt for ham at bevæge sig hurtigt og lydløst på tværs af slagmarken, hvilket gør Ethereal til en hårdfør og inspirerende leder.

T’au-kommandøren er strategisk klog og aggressiv, og han styrer enten en kæmpemæssig, svært armeret Enforcer Battlesuit eller en særdeles manøvredygtig Coldstar Battlesuit. Udstyret med Burst Cannon (Enforcer) eller High-output Burst Cannon (Coldstar) og T’au Flamer. T’au-kommandører er T’au-imperiets helte og dets mest effektive ledere. Som strategiske mestre kan T’au-kommandørerne lede styrkerne under deres kommando med stor snilde for på den måde at skade fjenden mest muligt.

Hver enhed er skabt ved hjælp af karakteristiske, detaljeret kreerede modeller med unikke færdigheder. Derudover får du adgang til nye HQ-færdigheder, som styrker hele fraktionen: Seeker Missile Strike, Manta Strike og Orbital Ion Beam.

Configurations

minimum*

  • OS: 64-bit Windows 10
  • Processor: i5-4460 (or equivalent)
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: Geforce GTX 750 (2GB VRAM)
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 25 GB available space
  • Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

Reviews

Ingen gennemgang er blevet skrevet endnu.

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only