Two Point Campus

Two Point Campus - Europe

Steam
På lager
Digital download
226kr.
-86%
31.63kr.

About the game

Om dette spil Hvis du køber Two Point Campus tidligt, så kan du få fingrene i disse smarte bonusgenstande, som du kan udsmykke dit fantastiske universitets områder med. Sæt skik på haven med en planteskulptur, der passende er formet som et "U", sluk tørsten efter lærdom med Fountain of Knowledge (men lad være med at drikke vandet), og stå i den varme, akademiske glød fra din helt egen Pearl of Wisdom! Men vent, det er ikke alt! Hvis du også ejer Two Point Hospital, så ...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Korean, Polish, Portuguese,
Developer:
Publisher:
SEGA,
Udgivelsesdato:
Recent Steam reviews:
Very positive (120)
All Steam reviews:
Very positive (3109)

Add extensions

Two Point Campus: Space Academy
74.53kr. 53.64kr.
Two Point Campus: Medical School
Udsolgt
Two Point Campus: School Spirits
Udsolgt

Visuals

Description

Om dette spil



Hvis du køber Two Point Campus tidligt, så kan du få fingrene i disse smarte bonusgenstande, som du kan udsmykke dit fantastiske universitets områder med. Sæt skik på haven med en planteskulptur, der passende er formet som et "U", sluk tørsten efter lærdom med Fountain of Knowledge (men lad være med at drikke vandet), og stå i den varme, akademiske glød fra din helt egen Pearl of Wisdom!

Men vent, det er ikke alt! Hvis du også ejer Two Point Hospital, så får du, som en lille ekstrabelønning, også genstande i Campus-tema, som giver dit hospital et pift! Få skik på stedet med den udsmykkede Knight's Armour, bobl over med spas med Wizardry Cauldron, sæt gang i gryderne med et kokkekostume ... og hvem ville ikke gerne have fingrene i den flotte Campus Jacket?! Det er godt for helbredet, ikke sandt? (Det behøver du ikke at svare på).

Byg dit universitet på din måde!



Tid til at vende op og ned på universitetsverdenen! Higer du efter at lære? Eller vil du bare gerne bygge et undervisningsmæssigt underværk? Campusområdet er spækket med kreative redskaber, som du kan bruge til at bygge dit drømmeuniversitet.

Nu kan du for første gang bygge i den frie natur, når du skal opføre et campusmiljø dedikeret til læring og med landets bedste undervisningsfaciliteter. Hvad enten du foretrækker at opføre på enkle fundamenter eller selv vil placere hvert eneste træ, så kan du bygge lige det universitet, du vil have.

Lav stier med nye, brugervenlige redskaber. Plant smukke samlinger af udendørsplanter. Placer bænke, springvand, skulpturer, hække og endda stakitter. Det er kun fantasien (og dit bankindestående i spillet), der sætter grænser.

Ikke kun det, du kender.



Det ville selvfølgelig ikke være et Two Point-spil uden lidt ekstra krydderi.

Den står ikke på normal akademisk kost for de studerende i Two Point County, for de kan vælge mellem en række vilde og vidunderlige fag: Fra Ridderskole (man skal jo lære at dyste på hesteryg på et eller andet tidspunkt i livet) til det mundvandsfremkaldende Gastronomi, hvor de studerende skal diske op med lækre påfund som enorme pizzaer og gigantiske tærter.

Studieåret er begyndt!

Benyt muligheden til at bruge tid sammen med folkene på gulvet på universitetet. Studieåret begynder med en sommerpause, hvilket giver dig tid nok til at få alting flot, før de studerende flytter ind.

Byg biblioteker, ansæt det bedste personale (fra excentriske professorer til rablende skøre forskere), sæt de bedste fag på skemaet, og se de studerende nå deres fulde akademiske potentiale.

Udform fremtiden



Men det er ikke kun hårdt arbejde. Lær de studerende at kende ved at udforske deres individuelle personligheder, ønsker og behov. Hold dem glade med klubber, foreninger og optrædener.

Giv dem masser af venner, så de kan indgå i forhold, stil sjælelig hjælp til rådighed, og sørg for, at de har nok livsglæde til at udvikle sig til fantastiske individer, som vil føre universitetets stolte arv videre.

Configurations

minimum*

  • OS *: Windows 7 64-bit
  • Processor: Intel Core i3 6100 or AMD FX-4350
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA Geforce GT 1030, 2GB (Legacy: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2GB (Legacy: AMD Radeon HD 6850), Integrated: Intel HD Graphics 630
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 6 GB available space

%% commentCount %% kommentarer

%% comment.date|fromNow|capitalize %%
Report

Reviews

10
Game review score based on 11 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only