Banner Grow: Song of the Evertree

Grow: Song of the Evertree

Steam
Op voorraad
Instant download
25€
-28%
17.99€

About the game

Ajan myötä Alarian maailmat hiipuivat. Evertree – ikuisuuden puu, jonka oksien varassa monet maailmoista lepäsivät – on taantunut entisestä loistostaan pieneksi taimeksi. Kukaan ei tiedä, miten sen saisi kasvamaan. Paitsi sinä. Sinä kuulet auringonsäteiden laulun niiden kiitäessä taivaiden halki. Sinä ymmärrät, mitä maahan iskeytyvät sadepisarat haluavat ropinallaan kertoa. Sillä sinä olet viimeinen Everheartin alkemisteista ja vastuullasi on lukemattomilta alkemistisukupol...
Lees meer
Talen:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Release datum:

Visuals

Description

Ajan myötä Alarian maailmat hiipuivat. Evertree – ikuisuuden puu, jonka oksien varassa monet maailmoista lepäsivät – on taantunut entisestä loistostaan pieneksi taimeksi. Kukaan ei tiedä, miten sen saisi kasvamaan. Paitsi sinä. Sinä kuulet auringonsäteiden laulun niiden kiitäessä taivaiden halki. Sinä ymmärrät, mitä maahan iskeytyvät sadepisarat haluavat ropinallaan kertoa. Sillä sinä olet viimeinen Everheartin alkemisteista ja vastuullasi on lukemattomilta alkemistisukupolvilta seuraaville periytynyt tehtävä: kasvattaa Evertreetä ja suojella sitä!

Tärkeimmät ominaisuudet


Tutki ainutlaatuisen elävää maailmaa – omaan tahtiisi
Löydä uniikkeja paikkoja, jotka niiden tutkiminen ja muut pelimekaniikat täyttävät fantastisilla kasveilla ja eläimillä. Entä miten voit sitten kuluttaa aikaasi näissä maailmoissa? Keräile vaikka kiviä tai kukkia, kalasta, nappaa ötököitä, tutki luolia tai ratko pulmia – tee mitä haluat!


Kasvata omia maailmojasi
Opettele alkemian voimalla tapahtuva maailmansiementen valmistus, niin saat luotua aivan uudenlaisia ja yksilöllisiä maailmoja. Kun hoivaat näin luomiasi maailmoja, näet niiden heräävän eloon, muuttuvan ja kehittävän uusia ominaisuuksia silmiesi edessä! Voit luoda maailmansiemenistä ainutlaatuisia niitty-, aavikko- ja jäämaailmoja ja... tuota... ehkä myös odottamattomia yllätyksiä – alkemia ei nimittäin ole kovin tarkka tieteenala.


Kohtaa uusia ihmisiä ja luo yhteisö
Pääset kohtaamaan kiinnostavia ja yksilöllisiä hahmoja, joiden tarinoita voit kuunnella ja joita voit auttaa tarvittaessa. Voit luotsata hahmoja kohti onnea vaikkapa etsimällä heille asuinpaikan tai unelmatyön tai lahjoittamalla heille erilaisia varusteita ja koristuksia.


Rakenna unelmiesi kaupunki
Grow tarjoaa vaikuttavan valikoima mitä viehättävämpiä rakennuksia ja rakennelmia unelmiesi kaupungin luomista varten. Voit sijoittaa ja mukauttaa niitä vapaasti, joten saat varmasti luotua kotoisan ilmapiirin!


Kaunis soundtrack
Een prachtige soundtrack van games- en anime-componist Kevin Penkin.


Mysteeri!
Raunioita, luolia, salaisia alueita... voit tutkia ja tuoda esiin Evertreen kauan kadoksissa olleita saloja astumalla sen sydämeen.

Configurations

minimum*

 • OS: Windows 7
 • Processor: Intel Core i5-2300 or AMD FX-4350
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB or AMD Radeon R7 240, 1 GB
 • DirectX: Version 11
 • Storage: 4 GB available space
 • Sound Card: DirectX cpmpatible
 • Additional Notes: Windows 10 requires 6 GB RAM
 • Reviews

  10
  Game review score based on 1 reviews
  Not enough review to calculate the score Er is nog geen review geschreven. Bewerk mijn review
  Rate deze game!

  Best reviews

  %% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Game gekocht op IG
  Lees meer

  Recent reviews

  %% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Game gekocht op IG
  Lees meer
  *Tags and requirements are for informational purposes only