Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Crash Bandicoot 4: It’s About Time (Xbox ONE / Xbox Series X|S) - United States

492kr.
-68%
157.35kr.

About the game

It’s About Time - tid til et spritnyt Crash Bandicoot™-spil! Crash frem i tiden ind i et tidssplintret eventyr med dine yndlingspungrotter. Neo Cortex og N. Tropy er i gang igen og iværksætter et fuldstyrke-angreb - ikke blot på dette univers, men på hele multiverset! Crash og Coco er her for at redde dagen ved at genforene de fire kvantemasker og bøje reglerne for virkeligheden. Nye evner? Tjek. Flere spilbare figurer? Jep. Alternative dimensioner? Selvfølgelig. Helt vanvittige ...
Læs mere
Sprog:
German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian,
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

It’s About Time - tid til et spritnyt Crash Bandicoot-spil! Crash frem i tiden ind i et tidssplintret eventyr med dine yndlingspungrotter.

Neo Cortex og N. Tropy er i gang igen og iværksætter et fuldstyrke-angreb - ikke blot på dette univers, men på hele multiverset! Crash og Coco er her for at redde dagen ved at genforene de fire kvantemasker og bøje reglerne for virkeligheden.

Nye evner? Tjek. Flere spilbare figurer? Jep. Alternative dimensioner? Selvfølgelig. Helt vanvittige bosser? Helt sikkert. Samme kødben og hundekiks? Det kan du vædde dine cowboyshorts på. Hey, er det egentlig cowboyshorts? Ikke i det her univers!

Reviews

10
Game review score based on 3 reviews

Recent reviews

jeg elsker simpelthen det nye Crash Bandicood. det er extrem go grafik og karakterene ser ganske nice ud. elesker at spillet er blevet svære og spille . dem fr da jeg var barn var de bedste jeg har prøvet. så tusind tak for at måtte have muligheden for at prøve dette spil.
Læs mere

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only