Redout 2

Redout 2

Epic Games
Udsolgt
223kr.
-37%
140.40kr.

About the game

Om dette spil Det hurtigste racerspil i universet. Redout 2 er en hyldest til klassiske arkade-racerspil og efterfølgeren til det anmelderroste Redout, hvor en af galaksens mest populære sportsgrene er racerløb gennem de dystopiske ødemarker på en halvforladt jord. Gennem den omfattende singleplayer-kampagne og multiplayer-tilstanden kan du opnå helt umulige hastigheder i spændende og futuristiske løb. De detaljerede kontrolsystemer, den robuste tilpasning af dit hovership og...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

Om dette spil

Det hurtigste racerspil i universet.

Redout 2 er en hyldest til klassiske arkade-racerspil og efterfølgeren til det anmelderroste Redout, hvor en af galaksens mest populære sportsgrene er racerløb gennem de dystopiske ødemarker på en halvforladt jord.

Gennem den omfattende singleplayer-kampagne og multiplayer-tilstanden kan du opnå helt umulige hastigheder i spændende og futuristiske løb. De detaljerede kontrolsystemer, den robuste tilpasning af dit hovership og et fantastisk soundtrack gør Redout 2 til det førende antityngdekraft-racerspil.

HOVEDINDHOLD

Hastighed og kontrol - smo traditionen byder fra klassikere inden for antityngdekrafts-racerspil som Wipeout og F-Zero kan du opleve lynhurtige hastigheder og et intuitivt køresystem, der gør Redout 2 til en leg at starte med at spille. Det er dog også rigeligt at komme efter for dem, der er parate til at mestre de ekstreme niveauer af færdigheder. Styr, loop og swoop gennem de mest vanvittige sving og hop i racerspilhistorien.

Omfattende karrieretilstand - Flyv gennem hundredvis af begivenheder på 36 unikke racerbaner - som alle kan inverteres! Fra arenaræs og tidsangreb til Last Man Standing og intense bossræs, drøner du forbi konkurrenterne og erobrer målstregen.

Konkurrencedygtig multiplayer - Kør mod andre i intens online multiplayer-action for 12 spillere. Dyk ned i nye udfordringer med regelmæssigt tilføjet brugerdefineret indhold, sammen med sæsoner, der omfatter unikke æstetiske belønninger.

Omfattende tilpasning - Vælg mellem 12 forskellige chassiser, og tilpas dit eget hovership fuldt ud med et utroligt udvalg af styremotorer, stabilisatorer, ror, mellemkølere, flaps, magneter, vinger, spoilere, raketmotorer, farver og meget mere! Skab og del dine sejeste højdepunkter via fototilstanden.

Fantastisk soundtrack - Med superstjerner fra den elektroniske musik, herunder den legendariske Giorgio Moroder og anerkendte talenter som Zardonic og Dance with the Dead. Vores musikalgoritme er baseret på racerdata i realtid og mixer mesterligt musikken dynamisk uden problemer.

Configurations

minimum*

  • OS: Windows 10 64bit
  • Processor: Intel Core i5-3470 | AMD Ryzen 3 1200
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: GeForce GTX 970 4 GB | AMD Radeon RX 570 4 GB
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 25 GB available space
  • Sound Card: DirectX compatible

Redout franchise

Redout: Space Assault
-28%
Redout: Space Assault
Udgivelsesdato: 2021
53.91kr.
Redout Enhanced Edition
-93%
Redout Enhanced Edition
Udgivelsesdato: 2016
10.59kr.

Reviews

Ingen gennemgang er blevet skrevet endnu.

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only