Circuit Superstars

Circuit Superstars (Xbox ONE / Xbox Series X|S)

Xbox Series X|S
På lager
Digital download
148kr.
-15%
126.19kr.

About the game

Kombinace simulátoru a závodů viděných shora od fanoušků pro fanoušky. Oslava několika generací motosportu, jež se soustředí na skvělou jízdu – ovšem s vysokým stropem schopností, kvůli kterému se budete neustále hnát za dokonalým výsledkem. Užijte si vzrušení ze závodního řemesla a strategie a získejte titul Circuit Superstar! TAKTILNÍ MODEL OVLÁDÁNÍ Vychutnejte si ten pocit, když se guma zakusuje do asfaltu, zatímco budete projíždět startovní/cíl...
Læs mere
Sprog:
Chinese, German, English, Spanish, French, Italian, Portuguese, Russian,
Developer:
Publisher:
Udgivelsesdato:

Visuals

Description

Kombinace simulátoru a závodů viděných shora od fanoušků pro fanoušky. Oslava několika generací motosportu, jež se soustředí na skvělou jízdu – ovšem s vysokým stropem schopností, kvůli kterému se budete neustále hnát za dokonalým výsledkem. Užijte si vzrušení ze závodního řemesla a strategie a získejte titul Circuit Superstar!

TAKTILNÍ MODEL OVLÁDÁNÍ
Vychutnejte si ten pocit, když se guma zakusuje do asfaltu, zatímco budete projíždět startovní/cílovou čárou a s kvílejícími brzdami se přiřítíte na první místo!

ŽIVOUCÍ LOKACE A NASTAVITELNÁ VOZIDLA
Závoďte na 32 tratích v 15 živoucích lokacích ve 14 vozidlech, z nichž každé má jedinečný model ovládání. Přizpůsobte si auta i řidiče pomocí barev, helem a vítězných oslav.

STRATEGIE V BOXU
Díky výzvám v podobě opotřebování pneumatik, spotřeby paliva a poškození budete muset v Circuit Superstars dynamicky určovat strategii při zastávce v boxu během závodu.

VYZVĚTE SEBE I PŘÁTELE DOMA NEBO ZÁVOĎTE PROTI SOUPEŘŮM ONLINE
Dobývejte žebříčky týdenních závodů s časem a soutěžte proti 5 různým počítačovým obtížnostem v režimu pro jednoho hráče. Vytvářejte si vlastní závody a turnaje, hrajte proti počítači nebo s přáteli v lokální i online hře více hráčů nebo se vrhněte do speciálně vybraných online závodů až pro 12 hráčů z celého světa!

Reviews

10
Game review score based on 3 reviews

Best reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere

Recent reviews

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
*Tags and requirements are for informational purposes only