God of War: Ragnarök PS5

God of War Ragnarök: Valhalla PS5 - Europe

Free to play

Über das Produkt

Find din indre styrke Efter begivenhederne i Ragnarök ser Kratos en vej for sig selv, som han aldrig troede var mulig, og som bringer ham til Valhalla. Sammen med Mimir begiver Kratos sig ud på en dybt personlig og reflekterende rejse, hvor han skal mestre både sind og krop, mens han konfronteres med udfordringerne fra Valhalla i et optrævlende, langtidsholdbart eventyr, der blander de elskede kampe fra God of War Ragnarök med helt nye elementer, der er inspireret af roguelite-genren....
Mehr Infos
God of War: Ragnarök PS5
Dieses DLC benötigt das Basis Spiel God of War: Ragnarök PS5
Entwickler:
Herausgeber:
Release:

Beschreibung

Find din indre styrke

Efter begivenhederne i Ragnarök ser Kratos en vej for sig selv, som han aldrig troede var mulig, og som bringer ham til Valhalla.

Sammen med Mimir begiver Kratos sig ud på en dybt personlig og reflekterende rejse, hvor han skal mestre både sind og krop, mens han konfronteres med udfordringerne fra Valhalla i et optrævlende, langtidsholdbart eventyr, der blander de elskede kampe fra God of War Ragnarök med helt nye elementer, der er inspireret af roguelite-genren.

Kratos' rejse fortsætter
I denne epilog til God of War Ragnarök træder Kratos ind i Valhalla, en ny placering i God of War Norse-sagaen. Stillet over for ekkoer fra sin fortid kæmper han for at overvinde prøvelserne i sig selv og gå den vej, der blev lagt for ham.

Elskede kampe genfortolket
Holdet i Santa Monica Studio udfordrede sig selv til at skabe en ny måde for spillerne at engagere sig på i kampene fra God of War Ragnarök med friske og eksperimenterende drejninger, der er inspireret af roguelite-genren. God of War Ragnarök: Valhalla vil presse dig til at mestre forskellige aspekter af Kratos' arsenal i hvert forsøg, mens du møder nye kombinationer af fjender og nogle overraskelser undervejs!

Kæmp. Lær. Voks.
Døden er aldrig slutningen. Kratos har adgang til sine våben, færdigheder, skjolde og evner, men hvert nyt forsøg vil nulstille hans statistik, runeangreb og fordele. Efterhånden som Kratos gennemgår hvert forsøg, vil du blive præsenteret for valg mellem belønninger, der vil hjælpe dig med at trænge dybere ind i Valhallas mystiske dybder, mens du opbygger ressourcer til vedvarende opgraderinger.

God of War franchise

God of War: Ragnarök PS5
-52%
God of War: Ragnarök PS5
Erscheint: 2022
38.58€

Bewertungen

Bisher wurden keine Benutzertests geschrieben.

Die beliebtesten Bewertungen

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spiel gekauft bei IG
Mehr Infos

Kürzliche Bewertungen

Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spiel gekauft bei IG
Mehr Infos
Report
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spiel gekauft bei IG
Mehr Infos
*Bezeichnungen und Anforderungen dienen nur zu Informationszwecken