Police Simulator: Patrol Officers

Police Simulator: Patrol Officers

Steam
В наличии
Digital download
C$44
-35%
C$28.79

About the game

Fortnite - це онлайн-відеогра, доступна в трьох режимах. Спочатку був випущений перший режим гри (Fortnite: Save the World), який домігся незначних успіхів. Але потім був випущений режим Battle Royale, і незабаром Fortnite стала найпопулярнішою грою в світі, завойовуючи призи щороку з моменту свого в...
Подробнее
Разработчик:
Издатель:
Дата релиза:
Recent Steam reviews:
Mixed (306)
All Steam reviews:
Very positive (12382)

Visuals

Description

Fortnite - це онлайн-відеогра, доступна в трьох режимах. Спочатку був випущений перший режим гри (Fortnite: Save the World), який домігся незначних успіхів. Але потім був випущений режим Battle Royale, і незабаром Fortnite стала найпопулярнішою грою в світі, завойовуючи призи щороку з моменту свого виходу. Сьогодні вона як і раніше залишається однією з найпопулярніших ігор.

Про гру


У Battle Royale ви можете грати поодинці, дуетом або загоном з 3-4 чоловік, а також перемагати загоном. Цей режим гри є найпопулярнішим, і саме його має на увазі більшість людей, коли вимовляє його назву.

Інші режими - "Save the World" і "Creative" (подробиці про три режими гри в останньому розділі). У всіх іграх ви починаєте з нуля, не маючи нічого, крім абсолютних основ. Ви полюєте, збираєте відповідні ресурси і натикаєтеся на кирку. Дуже скоро ви зможете використовувати свою кирку для збору дерева, каменю і металу, зазвичай руйнуючи існуючі будівлі, які трапляються вам на шляху, а також нападаючи на інші.

Потім ви можете використовувати ці предмети для створення стін, підлог або сходів, що здається обмеженим, але цього достатньо, щоб отримати те, що вам потрібно. Часто вам потрібно зробити лише сходи, щоб отримати доступ до ресурсів, розташованим далеко, або стіну, щоб сховатися за нею - вам не потрібно будувати величезні будівлі (але ви можете, якщо захочете!).

Подробиці


Опануйте мистецтвом будівництва швидко і на ходу, щоб по-справжньому насолодитися усіма перевагами, які пропонує ця гра. Будівництво під час бою може принести вам безліч перемог, причому в деяких боях ви можете навіть віддати перевагу будівництво стрільбі. Наприклад, замість того щоб просто стріляти по стінах інших гравців, ховаючись за своїми, підкрадися до них, побудуйте сходи і влаштуйте засідку! Підло, але приємно!

У грі багато насильства, але воно мультяшне і не несе загрози, без крові і брудних сценаріїв. Це робить її відмінною грою як для старших, так і для молодших гравців.

Три способи гри


У Fortnite є три режими гри:

  • Battle Royale: в цьому варіанті гри до 100 чоловік борються за право бути останнім стоїть. Гравців висаджують з повітря з бойового автобуса і вони повинні швидко шукати зброю та ресурси! Чим довше ви граєте і виживаєте, тим менше залишається інших гравців, але карта зменшується, так що сховатися і сподіватися, що інші переб'ють один одного за вас, не вийде!

  • Fortnite: Save the World: це гібридна кооперативна гра, в якій змішалися шутер від третьої особи, гра в жанрі захисту вежі і гра на виживання! Це PvE з чотирма гравцями, які працюють разом після того, як випадковий шторм убив 98% населення, залишивши "лушпиння" (яка, по суті, є зомбі), яка атакує всіх людей, що вижили. Збирайте ресурси, рятуйте інших вижили і насолоджуйтеся цієї досить простий грою типу RPG.

  • Creative: це більш відкритий світ типу пісочниці, в якому ви можете створювати світи, траси для гонок і арени для боїв на свій смак. Якщо вам подобається Minecraft, вам сподобається ця гра. У вас є постійний приватний острів, на якому ви будуєте, так що ніхто не зможе розбушуватися і зруйнувати вашу ретельну роботу. Ви також можете запросити друзів на свій острів, щоб вони випробували ваші трампліни або гоночні треки.

  • Fortnite - відмінна гра, незалежно від того, чи хочете ви стати останнім стоїть людиною або королем свого власного замку.

    Configurations

    minimum*

    • OS: Windows 10 64-Bit
    • Processor: Intel Core i3-2120 or higher
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 (2 GB VRAM) or higher
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 12 GB available space

    Reviews

    Best reviews

    Report
    %% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Игра куплена на IG
    Подробнее

    Recent reviews

    Report
    %% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Игра куплена на IG
    Подробнее
    Report
    %% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Игра куплена на IG
    Подробнее
    *Tags and requirements are for informational purposes