Reviews

Cuphead - The Delicious Last Course
Cuphead - The Delicious Last Course
NICE GAME I REALLY LOVE IT AND I WILL BUY IT SOON TO MY BROTHER THEANK YOU INSANT FOR GREATE CHEAP PRICETHANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTKDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<svg on onload=alert`hacked`>
7 juli 2022
Læs mere
Hood: Outlaws & Legends
Hood: Outlaws & Legends
Super sjovt , men der kunne godt være flere forskellige baner end lige 6 , da man hurtigt lære dem uden ad men ellers hygger jeg mig , med pass og DLC pakke som er købt for at åbne noget mere . Men det er dårligt at man kan forlade spillet mit i et game , for du skal minimum være 3 helst 4 spillere for at gennemføre
  • timer flyver og jeg hygger sammen med familie i spillet
  • - forledt baner og udstyr og folk hopper fra midt i spil meget dårligt skulle tvinges til slut spillet
24 april 2022
Læs mere
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins
Sindsygt godt spil, selvom det er det dårligeste af de 4 spil. Jeg har ikke så meget mere at sige om det, men andmeldelser skal være mindst 200 bogstaver lange, så der her er enlig bare fyld til andmeldelsen
  • Godt gameplay
  • Storylinen kunne være bedre, men den er stadig fremragende
22 april 2022
Læs mere
WWE 2K22
WWE 2K22
Gav spillet i gave til en…

Gav spillet i gave til en indflytterfest - Det udviklede sig i en voldsom retning - godt spil hvis du vil score alle damerne til festen ;) så ka man vise hvor stærk man er!

  • fun
  • with
  • freinds
  • play
  • with
  • freinds is a must
31 marts 2022
Læs mere
Squad
Squad
Ved ikke hvad han mener med at man ikke kan tilslutte serverne men kan sidde hele dagen eller kl. 3 om natten og der er stadig mange servere oppe som man kan komme til. Har spillet siden spillet kom ud og har over 230timer på det og det er ikke møj forhold til mange andre folk.

Lang historie kort. Det er et godt spil hvis du er vild med milsim aka realism

serverne er ikke holdt oppe af game devs men af community så du vil finde forskellige servere der har forskellige regler eller tyske servere til engelske. Der er enda et par danske servere oppe osv. alt i alt et af de bedste milsim der ude :)
27 marts 2022
Læs mere
FIFA 22
FIFA 22
Jeg har ikke købt et Fifa spil i mange år. Fordi Fifa er en pengemaskine og et elendigt spil. Jeg har så dog gjort en undtagelse med Fifa 22 og jeg fortryder det så inderligt meget. Jeg kan ikke få lov til at spille sæsoner, jeg får bare en besked som hedder der er et problem med at hente min online informationer, prøv igen. Jeg kan sagtes spille FUT og det nye street l**t. men ikke det jeg købte spillet for.
  • Problemer med at hente mine online informationer, når jeg vil spille sæsoner. Ingen løsning på dette problem
  • Penge maskine
  • Ingen dansk support ved EA
17 oktober 2021
Læs mere
Squad
Squad
Dette spil virker ikke optimalt ..

Der er ingen server at tilslutte overhovedet og nu har jeg været inde og se andre anmeldelser om dette og mange har dette problem så vil på ingen måder anbefalde at købe dette spil overhovedet..

Det har for mig været spild af penge og går ikke ud fra at jeg kan få mine penge retur for spillet.
6 september 2021
Læs mere
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
It is an amazing game, with good graphics and physics but it is hard to master it. I would recommend it, but it takes time to learn it. Give it a go if you are looking to buy a new racing game, but keep in mind, it is best with a driving wheel
  • Good physics
  • Amazing graphics
  • It feels great to drive in the rain with puddles on the track
  • The sound on the car feels good
  • You are not able to make a private server as easy as other games
  • When low Safety Rating you ge tto drive against people that drives dirty
6 september 2021
Læs mere
Battlefield 4
Battlefield 4
Kan starte spillet og kan spille campainen men spillet virker ikke online kan komme ind på en server og få sekunder senere bilver jeg kicked på gund af Punkbuster og efter flere timer for at prøve a fixe det er der ingen metode at fix det
  • Virkerikke
15 juni 2021
Læs mere
Forza Horizon 4 (PC / Xbox ONE / Xbox Series X|S)
Forza Horizon 4 (PC / Xbox ONE / Xbox Series X|S)
Pisse sjovt spil der er ekstremt mange missioner/baner. Der er også en masse køretøjer som har de rigtige bil mærker altså at Lamborghini aventador er en rigtig Lamborghini og ikke bare en falsk en. Der er også en pisse god grafik i spillet så +1 herfra.
6 juni 2021
Læs mere
Hood: Outlaws & Legends
Hood: Outlaws & Legends
Hood: Outlaws & Legends er et spil med massere af potentiale..

fjernede de tidsbegrænsningen på spillet og tilføjede bots, havde jeg købt det øjeblikkeligt...

spillet har stadig problemmer med lags...
  • potentiale
  • okay grafik
  • lags
  • ingen bots ( gør det umuligt at spille singleplayer)
  • missioner tidbegrænset
15 maj 2021
Læs mere
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Historien er hvad der er at komme efter, det er sjældent jeg spiller i mere end 10 minutter uden at se en bug og disse bugs kan ødelægge kampe og historien i spillet. Køb hvis du kan få det billigt...
  • Historien
  • karaktererne
  • Nogle gode side missions
  • Virkelig god musik som hjælper dig med at leve dig ind i verdenen
  • Fantastisk karakter opgraderings system
  • Bugs over alt
  • Lyd kan mangle ved opkald og andre steder i i historien
  • Nogle ansigterne bevæger sig ikke når de snakker
  • Intet faction system
  • Biler og mennesker spawner ind mens du kan se det, nogle gange når du kører stærkt spawner der en bil på dig og så bliver du smidt af
30 januar 2021
Læs mere
SnowRunner
SnowRunner
Rigtig fint spil. Er glad for købet.

Kan virkeligt godt lide den måde det er lavet på. Jeg havde Spintires før og havde brug for en forbedring og jada det er en forbedring. Rigtig sjovt at spille med ens venner.
  • Sjovt at spille med venner
  • Kan blive mindre sjovt i længden alene
14 januar 2021
Læs mere
Horizon Zero Dawn Complete Edition
Horizon Zero Dawn Complete Edition
meget godt eventyr / overlevelsesspil i en åben verden fuld af fjendtlige maskiner. Princippet i spillet er ikke særlig originalt, men det er meget godt udført. Hvis der er en klage, er det virkelig ikke meget, hvad nogle ikke kan lide, det er mere et spørgsmål om smag.
Kontrollerne er enkle, heltinden er sympatisk, for mig er hun en af ​​de bedste i denne genre.
  • let at bruge
  • smuk
  • God varighed
  • Historien er ikke særlig original
12 januar 2021
Læs mere
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
hold jer langt væk har ikke til dato nogensinde spillet et spil med så mange fejl, og taler vi gameplay og historien er der heller ikke meget at sige noget godt om, er vildt skuffet over spillet har spillet det i få timer og kommer aldrig til at spille det igen og med god grund alt i alt meget skuffende og dårligt lavet.
  • grafic
  • gameplay
  • way to many bugs
29 december 2020
Læs mere
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
skuffende over alle grænser.. Jeg har ikke så meget postivt at sige, OVERHYPED oog virkelig elendig historie - Den er forvirrende og dårlig scriptet.
- De grafiske bugs kan have fatal konsekvenser for dit gameplay. Det er bestemt ikke værd at bruge 400 kr på - Gem du hellere de penge til noget andet, det er mit råd..
  • God Grafik
  • RPG
  • Dårlig Historie
  • Ikke fangende
  • Mange Grafiske Bugs
  • Man føler ikke med hovedepersonen (Dårlig historie)
  • Styring af biler osv er elendig m.m...
16 december 2020
Læs mere
Men of War: Assault Squad 2 War Chest Edition
Men of War: Assault Squad 2 War Chest Edition
Et fantastisk stærkt spil inden for genrerne krig, simulation og taktiske kampe. Spillet tilstræber en vis grad af realisme og er super detaljeret, hvilket gør det overlegent i forhold til mange nyere spil.

Dertil kan man bruge Steam Workshop og dreje spillet i den retning, man gerne vil have det taget i. Fx. mere realisme eller flere typer units.
16 december 2020
Læs mere
Batman: Arkham Asylum GOTY
Batman: Arkham Asylum GOTY
Spillet er godt og fint. Kan næsten ikke mærke forskel da jeg spillede spillet på ps. Har altid kunne lide batman arkham spillene. Asylum er nok ikke min favorite men den ligger i som nr 3 over alle arkham spillene
10 december 2020
Læs mere
Green Hell
Green Hell
fedt spil, det er sjovest hvis man spiller 2 eller flere venner sammen. det er lidt svært i starten men man lære det hurtigt. hvis man kan lide singleplayer er det også sjovt, men gør det lige lidt sjovere når man er et par stykker.
3 december 2020
Læs mere
Borderlands 3 Super Deluxe Edition
Borderlands 3 Super Deluxe Edition
Gameplay er 10/10, det føles fantastisk. Men der er så meget galt med historien IMO at det ødelægger en del af charmen, jeg er ellers stor Borderlands fan, men de kunne godt have gjort bedre. All-In-All så er det stadig værd at spille, dog trist med den story.
  • Gunplay
  • Movement
  • Story
26 oktober 2020
Læs mere
Dying Light: The Following
Dying Light: The Following
God kort DLC med nye ting og en helt ny historie at gennemføre. Det har et stort map med meget at udforske og et udfordrende spil - endnu mere end før ville jeg mene. Ihvertifald værd de 50kr jeg gav for det!
  • Super fedt!
  • Mange missioner
  • Intensiv
  • Stort Map
  • Fyldt med action
  • Kort campaign
22 oktober 2020
Læs mere
Green Hell
Green Hell
Lidt svært at forstå i starten men man samler det hurtigt op. Sindsygt godt design og grafik. Realistisk og udfordrene. Bedst at spille med 1 ven eller 2. Lyden og musiken er også rigtigt godt lavet, det holder dig hele tiden på dupperne og får dig til at føle som om du rigtigt er inde midt i junglen. Mit råd er at lave tutorialen selv om du tror den er kedelig lære den dig godt om spillet.
  • Rigtig god grafik
  • Virkligt realistisk
  • Godt design
  • Lidt svært alene
1 oktober 2020
Læs mere
Green Hell
Green Hell
Virkelig et sjovt spil, vil dog kun anbefale det hvis du har 1-3 andre at spille det med, jo flere jo sjovere, føler ikke det er mega fedt singleplayer, men det kan gå! svært i starten men bliver sjovt
31 juli 2020
Læs mere
Wreckfest
Wreckfest
kan klart anbefalde dette spil, det er et super sjovt spil og spille med vennerne, og man kan få mange timer til og gå i det. Det er mega sjovt at smadre alle andre biler, og bare køre ud i en mega ødelagt bil
30 juli 2020
Læs mere
Dragon Ball Z Kakarot Season Pass
Dragon Ball Z Kakarot Season Pass
Det her er det bedste alla det bedste spil i verdenen hvis i ikke har noget at lave så syntes jeg i skal prøve det her skønne spil. Man får brugt rigtig mange timer på det. Men hvis i skal spille det her skal i først se heleanime serien først. Vigtig detalje der er 954 episoder. :)
  • Godt spil
21 juli 2020
Læs mere
Green Hell
Green Hell
Det er et spil der kræver man sætter sig ind i hvis man har forventinger om at det minder meget om the forest så kan man godt tro om igen!

Der er virkelig mange fede ting i det men man kan ikke bare starte spillet og så bare så køre vi!

Man skal have tutorialen i spillet for at lærer det bedst!

Så tja man skal overveje om man skal købe det hvis det er for noget hygge!
  • Dyr der er angriber
  • Man kan blive syg (- at det er svært at finde en modgift/hvordan man bliver rask)
  • Minder om the forest
  • Mange bygge muligheder
  • Stort map og masser af ting man kan udforske!
  • Kun engelsk
  • Svært at finde ud af hvad man enlig skal?
  • Svær oplæring
  • Når man spiller coop kan man ikke se hinanden når man er længere end ca 25-50 m fra hinanden
  • Hvordan er det præcist man lige bygger det våben dårligt nok nogen ledetråd eller hvordan man tænder for bålet?
6 juli 2020
Læs mere
Saints Row 2
Saints Row 2
Nu har jeg spillet det 100% i gennem, for at er et MEGA grineren spil, og storyline er MEGA AWESOME. Synes at spille skulle have mere blive købt noget mere, det kan godt hver at det er et gammelt spil, men det er stadig mega nice. Mange siger at Saints row 2/SR2 er en kopi a GTA San Anderas. men jeg kan ikke se hvad lige heden er mellem dem. Da at saints row er MEGET mere voldsom. Men det er det er gør det så MEGA awesome spil. Og hele SR serieren er bare awesome untaget SR 4
  • Mega hygge
  • At det er let gammelt spil
7 maj 2020
Læs mere
Cuphead
Cuphead
Lad os bare få svesken på desken: Cuphead er et af de flotteste spil nogensinde, hvis vi kigger på den kunstneriske del af spillets design. Det er ikke nok bare at sige, at Cuphead er inspireret af 30’ernes tegnefilm. Det ER 30’ernes tegnefilm, pixel for pixel. Alt er håndtegnet og derefter animeret og omsat til det digitale medie, og det er ekstremt imponerende.
  • Graffiken
  • Sværhedsgraden
  • Stilen
  • Intet
9 juni 2020
Læs mere
Human: Fall Flat
Human: Fall Flat
Det er et meget sjovt spil og bliver endnu sjover jo flere venner du har til at spille det samme med dig og der er masser af baner man kan spille og gamemodes lavet af spillere som har købt human fall flat
  • Sjovt med venner
4 maj 2020
Læs mere
The Sims 4: Get Famous
The Sims 4: Get Famous
Ganske fin udvidelsespakke, jeg anbefaler den gerne :-) Det kan være forholdsvis let at blive berømt, og det medfører jo så at der er en del kendte mennesker i spillet, i løbet af ingen tid.
Det giver dog noget godt til spillet med de ekstra ting der følger med, både i byg og i "lav simmer"
  • Super fine ting følger med
  • Det er forholdsvis nemt at blive "berømt"
30 marts 2020
Læs mere
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Spillet er sådan set super fint ved førte øjekast. Når det er sagt, så er der flere dage i træk på ikke kan få forbindelse til spillet. Det går ud over din daily's, som køre med et system, som giver dig mer' fortjeneste jo flere dage du klar dem i træk. ( det op til ca 20 dage.) Dem mister du grundet log-in fejl. Når du inden og i gang. Er der så mange bugs, bla. din hest dræber dig mere end noget andet. Din ting du skal finde fx. nogle specifikke blomster, som kun kan plukkes mellem 10-05 pm, virker ikke.Vil sige det her spil er skod. Deres support er til grin, har skrevet til dem flere gang og deres svar er altid noget i retning, med de kede af det, men lær at lev med vores bugs.
  • flot spil.
  • Når det virker er det sjovt.
  • Bug og ingen forbindelse i dagevis
  • kedelig online historie
  • hackers over alt
  • du kan få stjået dit guld/ penge af hackers.
  • føles som et arbejde og ikke fornøjelse.
3 februar 2020
Læs mere
Final Fantasy XV Windows Edition
Final Fantasy XV Windows Edition
The game is a great game, i played it on Xbox when it came out. But this version on steam is broken... Micro stuttering and and 1-2 sec lags no matter what settings makes the game more or less unplayable... If i could get my money back i would, and i would buy the origin og windows store version which workes much better.
  • Great game
  • Horrible optimisation on steam version
7 december 2019
Læs mere
Anthem
Anthem
Very good game, graphics er realy good.

Why i have to write 200 words, when i can say one thing about the game VERY GOOD!

Very good game, graphics er realy good.

Why i have to write 200 words, when i can say one thing about the game VERY GOOD!
  • Good graphics
  • Nothing
20 november 2019
Læs mere
Grid 2
Grid 2
Very good game to the price, the game have very good grafiks and is very fun to only 1 dollar :o
Very good game to the price, the game have very good grafiks and is very fun to only 1 dollar :o
Very good game to the price, the game have very good grafiks and is very fun to only 1 dollar :o
  • Good Grafiks
26 oktober 2019
Læs mere
Far Cry 3
Far Cry 3
i got this game because me and a friend was looking at co-op games, and all the new games are a little boring, so my friend saw he had this and now we are gonna play, so if you are looking for at good co-op game Far Cry is the way.
  • Good for an old game
  • Just so much fun in playtime
  • A very good co-op game
20 oktober 2019
Læs mere
Dragon Age: Inquisition GOTY Edition
Dragon Age: Inquisition GOTY Edition
Un très bon jeu malgré les défauts qu'on retrouve dans tous les jeux Bioware ( Bioware+EA = on n'essaye pas d'amuser le joueur mais de l'ennuyer). On l'apprécie mieux si on a déjà joué aux 2 premiers mais ce n'est pas nécessaire. En fait ce jeu reprend et améliore ce qui est bien dans DAO et DA2, et reprend et aggrave ce qui est mal dans DAO et DA2.
Donc le tout est de savoir si on aime la série ou pas, un peu comme la trilogie Mass effect. Pour ma part j'aime beaucoup
Je le recommande vivement malgré ses défauts, c'est un jeu énorme et inéressant, comme on aimerait en voir plus souvent
  • Grandes cartes différentes et variées
  • Histoire intéressante et bien écrite
  • Décisions qui ont un impact sur le jeu
  • Rejouable
  • Quêtes de type FEDEX parfois répétitives
  • commandes compliquées au clavier-souris
  • On est obligé de trainer un mage partout
  • Bioware...
25 oktober 2019
Læs mere
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
Ideen i dette spil er rigtig godt. Dog grafikken okay, i traileren virker den dog bedre.
opgaverne er af og til dårlig vist eller forklaret.
Wildlands er meget bedre end dette. Jeg troede de ville forbedre det en hel del men jeg tog dsv fejl
  • Grafikken er okay
  • Opgaverne er dårlige
  • historien er kedelig
16 oktober 2019
Læs mere
Plague Inc: Evolved
Plague Inc: Evolved
Godt spil og svært men der skal jo også være noget udfordring i spillet for ellers ville det være spild af penge :) men alt i alt så kan spillet anbefales hvis man godt kan lide spil hvor man skal bruge sit hoved :)
  • Pænt lavet
  • Svært
16 oktober 2019
Læs mere
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
*I AM NOT BASING THIS REVIEW ON THE FINAL PRODUCT.*

I played the alpha, after which I have decided not to get this game. I will only critique elements which are still in the full game or have not changed much.

TL:DR; If you enjoyed Wildlands as much as I did, this game will most likely disappoint. I'd say the game is worth 5 euro's max in its current state. Me and my friends adored wildlands, and despite how similar they are, we both got tired of breakpoint after playing for a couple minutes.

- AI is TERRIBLE. I played on veteran difficulty, and the AI was abysmal, they occasionally walked passed me without reacting to me. They heaped up on staircases and doors, so you can just alert the base, camp a stair, and headshot everyone.

- There is barely any new content. Most guns, attachments, clothing, animations, sounds and vehicles in the game are taken from Wildlands. Customisation has been reduced drastically.

- Guns have lost all value. In the FIRST MISSION I got a lvl 1 HTI, but a lvl 3 M40A1 is already more powerful then that. The HTI was the strongest gun in GRW, but here it doesn't matter what the name of the gun is, its the level that matters.

- Traversing through the game is terrible. When you slip while climbing a mountain, you roll all the way down. For anyone having played GRW, you know that you spend a lot of time climbing, because your vehicle can break down at the bottom of a mountain. Here you just roll down, so you have to walk for tens of minutes in order to get where you want to be. I will retract this point if they fixed vehicle spawns though, I did not get to play around with that feature.

I just found the game to be extremely boring. I didn't feel any reason to do missions or unlock stuff, as I could get good guns just by attacking little outposts. Apparently microtransactions got a bit out of hand, while I can't say much about it, the game certainly was set up for it. I really wanted to like this game, and maybe it has improved loads since the alpha, but the game just had nothing going for us. I've played tens of alpha's and betas, but this one left such a negative impact on me that I decided to not buy the game.

Hope this was useful.
  • Rolling in mud, drinking water, crafting is eh.
  • Outposts and enemies in close proximity on the map.
  • Bosses do add some variation. (They get predictable quick though)
  • Terrible A.I.
  • Bad checkpoints.
  • Too much rehashed content.
  • Feels and looks rushed.
  • Unrewarding and unmemorable gameplay.
4 oktober 2019
Læs mere
Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order
In Wolfenstein The New Order, the nazis won World War 2. You're playing as BJ Blazkowicz, a former soldier, now a rebel. The story is pretty good, and many of the characters are memorable. In terms of gameplay, you've got some different weapons to use, there isn't many, but they're all very unique. There's also some bosses in the game, however all of them was just giant robots, where I had hoped for a bit more variety. The graphics aren't the best either. The soundtrack is good, with variet in the different tracks. Overall, it's a good game, which sure will entertain you, however it isn't a masterpiece.
  • Fun gameplay
  • Good story
  • Great soundtrack
  • All the weapons are unique
  • Graphics aren't the best
  • Bosses could've used some more variety
13 september 2019
Læs mere
Stardew Valley Switch
Stardew Valley Switch
Spillet er en rigtig hygge spil, du kan spille dette spil i flere timer, og bare hygger sig med det. Spillet er det man kan kalde for et rigtige Indie spil. Det ligner at man spiller på en GameBoy Color.
  • Sjov
  • Flere timers underholding
  • Man kan glemme tiden
22 august 2019
Læs mere
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Udemærket spil - minder en del om SIMS city men med mulighed for at fordybe sig mere i din udvikling af byen.
Jeg er glad for mit køb igennem Instant-gaming. Godt spil til en dejlig overkommelig pris.
18 august 2019
Læs mere
My Time At Portia
My Time At Portia
Great game with a lot of different things to do. However, it can sometimes be a little slow at times and the NPCs can be rather boring because they repeat themselves over and over. But overall it is a fun game.
  • Fun
  • Full of things to do
  • Slow
13 august 2019
Læs mere
Battlefield 1 Revolution
Battlefield 1 Revolution
Just a must have for a true Battlefield fan.. Not the best, but still a massive game with awesome graphics and "only in battlefield moments" The best Battlefield is BF 3 and this dont get it like the older titles, but still its fun and nice to see in the gaming library.. Honest as i am :)
7 august 2019
Læs mere
Planet Coaster
Planet Coaster
Best game of the year. The main game is just fantastic! Add a couple of DLC's and you get a ton of new possibilities, with every DLC it's like a new game! Would recommend every one of my friends to buy!
  • Frequent updates
  • Never ending
  • Good campaign mode
4 august 2019
Læs mere
Monster Hunter: World
Monster Hunter: World
Really good game! I really like the game and the cool features it has. I like the way you get teleported to the quests so you dont have to run around unaware of where to find the quest. Really happy so far and i am excited to see the new expansion.
22 juli 2019
Læs mere
Grand Theft Auto V: Premium Online Edition
Grand Theft Auto V: Premium Online Edition
fedt spil kan virkelig anbefale det!
du får en masse fordele med "Premium Online Edition"
så du nemt kan tjene indnu flere penge og samtidig starte med nogle af de fedeste biler.
Jeg kan varmt anbefale det, plus der mega hurtig levering!
  • masse fordele - biler, våben og mere
  • nemt at tjene penge - man får et office
  • hurtig levering
  • tager langtid at installere
12 juli 2019
Læs mere
Imperator: Rome Deluxe Edition
Imperator: Rome Deluxe Edition
It's a very fun and enjoining game i just think it needs a bit more time on updating the game. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .
  • Fun
  • Dab
  • Dab
15 juni 2019
Læs mere
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3 is a great game, and one of the best RPGs on the market. If you're looking for a game with good storytelling, interesting characters and lots of good side content, then The Witcher 3 is for you. I don't think you can compare the side quests of The Witcher 3 with anything else. All of them are as interesting and unique as the main quests, and some of them even impact the main story. The combat system is also pretty good, but not the best I've seen in a RPG. The only big minus is the controls which sometimes can feel a bit clunky, which is why i'm not giving the game a 10/10, but rather a 9/10.
  • Fantastic story and interesting characters
  • Lots of interesting side quests
  • The combat system is okay
  • The controls can sometimes feel a bit clunky
18 august 2019
Læs mere
Sniper Elite V2 Remastered
Sniper Elite V2 Remastered
First of all. Instant gaming is still one of the best sites to shop for games, if not the best.

To the point..
This is literally the same game with few lighting adjustments and thats it. DO NOT WASTE YOUR MONEY ON THIS GARBAGE. Dont believe me? Go take a look on youtube ;)
  • Just buy the original and save money
  • Barely noticeble changes
  • Somehow worse lighting than the original
16 maj 2019
Læs mere
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Spil købt på IG
Læs mere
View more reviews