Opinie

Helldivers 2
Report
Wonso
Bezdyskusyjnie hit na 2024 rok i must-play dla ludzi którzy mieli w swoim życiu styczność z podobnymi tytułami (L4D2 czy GTFO). Jak dla mnie jest to łatwe 9/10, z uwagi na okazjonalne problemy z serwerami, aczkolwiek deweloperzy w pocie czoła pracują nad rozwiązaniem tego problemu więc raczej o to byłbym spokojny. Można grać samemu, jednak jak wiadomo, zawsze raźniej jest kiedy mamy kumpli do pomocy w szerzeniu demokracji w kosmosie.
  • Setki godzin zabawy
  • Dobra progresja gracza
  • Zróżnicowana rozgrywka
  • Okazjonalne problemy z serwerami
23 lutego 2024
Więcej
Dziedzictwo Hogwartu Deluxe Edition
Report
gamer-dd4d61a
Bardzo fajna gierka, kupiłem na PC, bo oczy mi krwawią od grania na PS5. Świat Harrego Pottera na wyciągnięcie ręki :). Irytujące bywają lekcje, na które musimy uczęszczać żeby nauczyć się czarów. Trochę taki zapychacz i odwraca uwagę od głównego wątku, który imo mógłby być bardziej wyrazisty.
  • Świat Harrego Pottera
  • Przyjemny system walki
  • Grafika
  • Gra bywa nudna
  • Wszyscy są do siebie cholernie mili, nawet gdy się kłócą
  • Brak quidditcha ,czy jak to sie tam pisze.
18 lutego 2024
Więcej
The Sims 4 Do wynajęcia
Report
Oli_Lisa
Bardzo fajne ale nie wiem czemu jak se to wgrałam to mi sie zacinają simsy :< to jest minus ale tak to fajne :> :> :> :> :> :> :> :> :>:>:>:>;.:>>:>.:>:>:>:>:>>:;>>:;>:>;>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:
  • Bardzo fajny dodatek polecam z całego serduszka :)
  • MEGAA POLECANKOO
  • Bardzo fajny dodatek polecam z całego serduszka :)
  • nie mam nic przeciw :>
  • nie mam nic przeciw
  • nie mam nic przeciw
18 lutego 2024
Więcej
Last Train Home Digital Deluxe Edition
Report
Maciej2801
Last Train Home zabiera nas w realia wojny domowej w Rosji – konfliktu zbrojnego mającego miejsce w latach 1917–1922, w którym o władzę w kraju walczyły armie czerwonych (komunistów tudzież bolszewików) i białych (ogół organizacji dążących do przywrócenia caratu). Gracz kieruje poczynaniami żołnierzy Legionu Czechosłowackiego – rzeczywistej formacji wojskowej utworzonej podczas I wojny światowej z jeńców i dezerterów narodowości czeskiej oraz słowackiej, którzy wcześniej należeli do armii austro-węgierskiej.

Aby ewakuować się z Rosji, potrzeba jednak wielu postojów – raz skończą się nam zapasy jedzenia lub leków, a kiedy indziej pociąg ulegnie awarii i konieczne okaże się znalezienie sposobu, by go naprawić. Wtedy właśnie Last Train Home „staje się” RTS-em. Gra oferuje kilkanaście wymagających misji, w których – samodzielnie dobierając taktykę – musimy zrealizować szereg z góry określonych celów.

Łatwość bądź trudność ich osiągnięcia zależy od wielu rozmaitych czynników. Jednym z nich jest potencjał bojowy naszych żołnierzy – jeśli wyślemy ich na akcję głodnych, będzie on mniejszy, niż kiedy wyruszą z pełnymi żołądkami. Istotna jest również taktyka, którą obierzemy. Część zadań można wykonać „po cichu”, ograniczając tym samym prawdopodobieństwo, że członkowie Legionu zginą w walce. Niemniej nie każdy z nich się do tego nadaje, dlatego też trzeba zwracać uwagę na predyspozycje podopiecznych.

Śmierć współtowarzyszy niedoli bądź inne niejednoznaczne moralnie decyzje, które podejmujemy, objawiają się różnymi statusami wpływającymi na rozgrywkę. Dla przykładu: możemy przesądzić o losie kilku niewinnych cywilów, zabierając ich ze sobą lub nie. W pierwszym przypadku dojdą nam kolejne „gęby do wykarmienia”. W drugim natomiast w naszych podopiecznych obudzą się wyrzuty sumienia, które wpłyną negatywnie na ich morale.

Tytułowy pociąg pełni rolę swego rodzaju bazy wypadowej. Pomiędzy misjami możemy go naprawiać i modyfikować, przypisując żołnierzy do poszczególnych zadań – np. do opieki nad rannymi – których wykonywanie ma zapewnić możliwie najlepsze warunki do życia. Tutaj także ulepszamy nasz oddział – wojaków możemy odznaczać, a uczestnicząc w szkoleniach, zyskują oni nowe umiejętności (np. zielarskie lub łowieckie) – i wyposażamy go w lepszy sprzęt, zdobyty podczas misji.
  • Świetny klimat
  • trudna
17 lutego 2024
Więcej
The Sims 4 Wampiry
Report
kasiolutka
Mój ulubiony dodatek. Piękne stroje, na plus również piękne element w trybie budowania. Dodatek jest mroczny i fajnie, że towarzyszy mu oddzielna kraina. Całość spowija mistyczna otoczka. Ogromny plus za cechy negatywne wampira co urozmaica rozgrywkę. Podoba mi się rozwijanie ścieżki kariery wampira od podlotka do wampira najwyższej rangi.
  • ograniczenia wampira np nie może chodzić za dnia po słońcu
  • sim wampir posiada dwa oblicza, normalne i mroczne
  • dodatkowe interakcje z niewampirem
  • na minus to, że w Forgoten Hollow nie można popłynąć na wyspę na środku jeziora i wejść na most
13 lutego 2024
Więcej
The Sims 4 Psy i koty
Report
kasiolutka
Przyjemnie umila rozgrywkę, widoczna różnica w grze po odpaleniu dodatku. Ciekawe ubrania oraz dodatkowe elementy w trybie budowania. Możliwość budowania relacji pomiędzy simem a zwierzakiem. Tresura zwierzaka również na plus
  • wachlarz możliwości w trybie tworzenia zwierzaka, można nawet stworzyć egzotyczne zwierzę, ogranicza tylko yobraźnia
  • nie można sterować zwierzakiem, potrzebny do tego mod
13 lutego 2024
Więcej
Batman: Arkham Origins
Report
Lux
Moim zdaniem gra nie jest na tak wysokim poziomie co trylogia Arkham (pod którą twórcy chcieli się trochę podpiąć), ale ma swoje momenty i zapewnia kilkadziesiąt godzin dobrej rozrywki.

Choć nie ukrywam, że zabrakło mi czegoś w fabule głównej, mogła by być choć trochę dłuższa. Na przykład nie pogardziłaby walką ze zbirami w posiadłości Wayne'a.

A po za tym szczerze polecam rozwiązać najstarszą zagadkę kryminalną Gotham ;)
  • Mechanika walki
  • Alfred jako interaktywna postać
  • Aktorzy głosowi (szczególnie Jokera)
  • Nienaprawione bugi
8 lutego 2024
Więcej
Red Dead Redemption 2
Report
Noway
Bardzo szybka dostawa, wszystko zgadza się z zakupem który przebiegł bez żadnych problemów i fascynująco szybko.

Z zakupu jestem bardzo zadowolony i nie mam żadnych przeciwskazań, na pewno skorzystam ponownie.
  • Szybka dostawa
  • Atrakcyjna cena
  • Zgodność z opisem
8 lutego 2024
Więcej
Fernbus Simulator
Report
Krizos21
Póki co 6 godzin na liczniku nabite, ale gra mi bardzo przypadła do gustu. Dobra grafika, o dziwo nie zżera tak dużo zasobów na ultra i na 3 ekranach. Pomysłowe utrudniacze w postaci ludzi narzekających na usługi i na to, że jesteś nieostrożnym kierowcą, miasta żywe pełne sensownie ułożonych budynków, korkuje się czasami, SI jest nerwowe i czasami potrafi się wbić przed ciebie, także jest ciekawie. Jazda na kierownicy przyjemna, jest ffb obsługuje kilka kontrolerów.

Co do minusów, gra jest trochę zabugowana, potrafi wywalić z menu, po wejściu w niektóre ustawienia, ale jeszcze nie wywaliło mnie jadąc na trasie. Brakuje jakiegoś tutoriala bardziej wyjaśniającego niektóre sprawy, które trzeba na własną rękę wywnioskowywać, np. kreator tras nie jest jasny lub co dokładnie ma się robić w niektórych sytuacjach (np. w podsumowaniu mam informację o kontakcie z centralą, co dalej nie wiem co to jest). Też dla kogoś kto lubi pogrzebać w ustawieniach widoczności na kilku ekranach jest ubogo. żeby ustawić 3 ekrany dobrze aby była dobra widoczność trzeba się namęczyć nieźle.

Ale to jest do ogarnięcia, że tak powiem inwestycja na przyszłość w końcu to naprawią, także nie żałuje pieniędzy szczególnie, że na promce było za 50zł polecam za taką kwotę, za 100 to bym się zastanowił.
  • Grafika
  • Unikalne wyzwania
  • Przyjemność z jazdy
  • Potrafi wyrzucić z gry
  • ubogi tutorial
  • ustawienia na 3 ekrany problematyczne
7 lutego 2024
Więcej
NBA 2K24 Kobe Bryant Edition
Report
Hromi
Nadal lubię grać w te grę ale muszę wymienić jej minusy już pomijam totalny pay to win.

Jeśli lubicie się męczyć i wkurzać ta gra jest w sam raz dla was perfekcyjne rzutu w tej grze to jakiś żart mając perfekcyjny rzut nadal możecie nie trafić ale nie to jest najgorsze nadal może przeciwnik ( SI ) zrobić na was blok zawodnicy gracza przy komputerze głupieją i są jak szmaciane lalki poziom wyzwań jest niedorzeczny nawet jak na 4 sezon. Zawodnicy gracza totalnie nie umieją bronic komputer nawet w radykalnych sytuacjach kryty przez 3 zawodników potrafi umieścić piłkę w koszu. Wyzwania są makabrycznie trudne tylko po to żeby zdobyć paczkę z której wypadnie jakaś początkowa karta. Market z cenami zawodników to kosmos w poprzednich odsłonach serii za takie ceny chodziły najlepsze karty ( END GAME)

a tu są podstawowi zawodnicy. Ogólnie cała gra zmusza do wydawania jeszcze większej liczby kasy. Z wielkim żalem daje tu słabą ocenę mam nadzieje że studio w następnych sezonach poprawi tą rozgrywkę. Będę grać dalej ale szkoda potencjału tej gry.
6 lutego 2024
Więcej
Chivalry 2 Special Edition
Report
Hromi
Super gra naprawdę świetnię się bawię. Grafika jak i sama mechanika gry jest na bardzo wysokim poziomie. Poziomy bardzo szybko się zdobywa i jest to przyjemność złoto nie stanowi problemu gra zdecydowanie nie jest pay to win chyba ze chcemy szybciej odblokować skórki ale i tak bardzo szybko je zdobywamy. Przy tym tytule można spędzić wiele fajnych i ciekawych godzin. I najważniejsza rzecz znikoma ilość toksycznych graczy w grze co jest ważne w grze multi
6 lutego 2024
Więcej
The Sims 3
Report
Jullaa
The Sims 3 za 5 złotych - to naprawdę możliwe! Po zapłacie gra automatycznie pojawiła się na moim koncie i mogłam odrazu wykorzystać kod gry. Zainstalowałam ją normalnie na EA app, gra działa bez zarzutu i mogę się nią cieszyć. Polecam wszystkim, którzy się wahają ;)
  • Cena
  • Działanie
  • Oryginalność
4 lutego 2024
Więcej
The Sims 4 Spotkajmy się
Report
taeyeonluv
Bałam się zamawiać tutaj, ale wszystko poszło szybko i bez problemowo!! dodatek super, warty kupna. Windenburg jest rozbudowanym i ciekawym miejscem. Napewno podczas rozgrywki nie będziecie się nudzić :3!!s
4 lutego 2024
Więcej
The Finals
Report
Frektoon
Gra jest dobra ale twórcy póki co zaniedbują gre, brak balancu ludzie wychodzą albo im grę chrashuje,dziwne hitboxy i podobno oszuści ale nie spotkałem ich póki co gra potrzebuje poprawek jest dobra.
  • Brak trybu Deatchmatch
  • balance graczy
3 lutego 2024
Więcej
The Sims 4 Ranczo Dodatek
Report
kiniaa_sims
Czekałam na ten dodatek bardzo ale to bardzo długo i z tego co zdążyłam przegrać jestem w nim zakochana. Konie są zrobione bardzo dokładnie (jak na EA) fajnie że cechy nadawane koniom przyczyniają się do rozgrywki. Nowy świat jest przeuroczy w wiejskim stylu, a meble moim zdaniem są najładniejsze z dotychczasowych drewnianych mebli jakie powstały.
27 stycznia 2024
Więcej
The Sims 4 Miejskie życie
Report
kiniaa_sims
Jedno z fajniejszych rozszerzeń do gry, dodaje dużo fanu do rozgrywki w postaci ciekawych wydarzeń, (mój fav to gadający kibel) uwielbiam nowe ścieżki kariery i możliwość spotkania się w barze na karaoke :)
  • gadający kibel
  • śliczne sukienki
  • po jakimś czasie wydarzenia denerwują
27 stycznia 2024
Więcej
Green Hell
Report
Eve
Super giereczka, rzuca graczowi wyzwanie i nagradza satysfakcją po ogarnięciu mechanik. Twórcy stworzyli również świetny darmowy dodatek, który moim zdaniem, przewyższa grę podstawową. Zastosowany w grze Unreal Engine potrafi spocić komputer, ale mimo to warto zagrać!
  • poziom trudności
  • darmowe DLC które jest bardziej rozbudowane niż podstawowa gra
  • jak przystało na unreal engine - poci komputer
26 stycznia 2024
Więcej
TheHunter: Call of the Wild (Xbox ONE / Xbox Series X|S)
Report
gamer-7a0dce9
Cudowna gra bardzo realistyczna i wymagająca. Polowanie na zwierzynę jest przyjemne lecz jest bardzo wymagające. Dobrą rzeczą jest tryb współpracy ze znajomymi. Problematyczne bywa zdobywanie pieniędzy oraz niedźwiedzie które wyczują cie nie ważne co zrobisz.
  • Grafika
  • Odczucia w trakcie gry
  • Różnorodność zwierzyny
  • Trudność w zdobywaniu pieniędzy
  • Przewrażliwione niedźwiedzie
  • Zdobywanie punktów umiejętności.
25 stycznia 2024
Więcej
Mortal Kombat 11 Ultimate
Report
Kolakov
Grafika i oprawa audiowizualna: Mortal Kombat 11 charakteryzuje się imponującą grafiką, szczegółowymi animacjami postaci oraz efektownymi ruchami specjalnymi. Oprawa dźwiękowa również jest dopracowana, co dodaje intensywności rozgrywce.

Rozgrywka: Gra oferuje dynamiczną i brutalną rozgrywkę, która przyciąga zarówno fanów serii, jak i nowych graczy. System walki jest złożony, co pozwala na różnorodne kombinacje ciosów i akcji specjalnych.

Tryby gry: Mortal Kombat 11 oferuje bogaty zestaw trybów gry, w tym tryb fabularny, wieloosobowy, wiele trybów treningowych i wiele innych. Daje to graczom możliwość skorzystania z różnorodnych doświadczeń rozgrywki.

Postacie i personalizacja: Gra zawiera szeroki wybór postaci, z których każda ma unikalne umiejętności i styl walki. Dodatkowo, gracz ma możliwość personalizacji wyglądu i umiejętności swoich ulubionych bohaterów.

Niezależnie od oceny, warto pamiętać, że gust i preferencje są kwestią subiektywną. Jeśli lubisz dynamiczną rozgrywkę, widowiskowe pojedynki i brutalne walki, to Mortal Kombat 11 może okazać się interesującą grą dla Ciebie.
  • mega ładna oprawa graficzna
  • online mógłby wyglądać bardziej przejrzyście
23 stycznia 2024
Więcej
The Sims 4 Razem raźniej Dodatek
Report
PudelZpiwnicy
Osobiście moje jedno z ulubionych rozszerzeń do the sims 4. Niemowlaki bywają denerwujące, ale dodają duże urozmaicenie do gry, więc polecam każdemu kto lubi rodzinne rozgywki w simsach. Wątpie żeby ktokolwiek żałował tego zakupu
20 stycznia 2024
Więcej
The Sims 3
Report
gamer-27cd39c
gra instaluje się i działa poprawnie. po przegraniu prawie godziny nie widzę żadnych problemów, zapewne zaczynają się kiedy ma się więcej dodatków. mam laptop z windows 10 i działa bezproblemowo. polecam
  • nostalgia
  • wspomnienia
  • plastusiowata z racji wieku
19 stycznia 2024
Więcej
Cities: Skylines II - Ultimate Edition
Report
gamer-c64345f
Strata pieniędzy... Żałosna wydajność i obrzydliwie smutna grafika. Nie wiem co tyle zjada zasobów, najwyraźniej niechlujna optymalizacja. Kupcie se 1 lepiej albo jakąkolwiek inna gre jak już musicie wydać kase.
  • brak
  • wydajność
  • oprawa graficzna
17 stycznia 2024
Więcej
Farming Simulator 22 Platinum Edition
Report
Ikpo
Jeżeli lubicie symulatory to z chęcią i czystym sercem mogę wam ją polecić. Po prostu cudo. Bardzo fajna mechanika gry. Fajna grafika. Szkoda że nie można potrącać ludzi ciągnikiem. Fajnie że są sarny. Super że od razu mody można pobrać po wejściu do gry. Na plus jest to że są znajdźki i można zdobyć aż milion.
  • Relaksujące
  • Znajdźki na mapach
  • Sarny
  • Nie można potrącać ludzi
  • Pomocnicy się blokują na niczym
20 stycznia 2024
Więcej
The Sims 4 Cztery pory roku
Report
gamer-9c25137
Jeden z bardziej potrzebnych dodatków bez którego gra wydaje się nudna, dla osób bojących się że strona to scam to spokojnie, od razu po realizacji zapłaty dostałam działający kod.

Serdecznie polecam

  • urozmaicenie na długie godziny
  • niska cena
  • brak
15 stycznia 2024
Więcej
Lego Marvel Super Heroes
Report
Leys
Spoko gra, jedna z lepszych gier typu lego, polecam. Osoba, która lubi tego typu gry jaką są gry lego, myślę że może się spodobać. Grę przeszedłem raz i zamierzam przejść i drugi raz. Jest naprawdę dużo bohaterów do wyboru. Fabuła też spoko. Duży otwarty świat. Wiele misji opcjonalnych. Ogólnie polecam zagrać
10 stycznia 2024
Więcej
Worms World Party Remastered
Report
Slav Brothers
Po nostalgicznych wspomnieniach z dzieciństwa nadszedł czas na powrót do tej ponadczasowej gry. Świetna linia dźwiękowa, ogromny arsenał oraz niemal nieograniczona możliwość eksterminacji wrogich robaczków, to coś czego mi było trzeba.

Po tak wielu latach od ostatniego kontaktu z W:WP niezmiennie uważam to za najlepszą, albo przynajmniej jedną z najlepszych odsłon tej serii. Oczywiście nowsze wersje już w formacie 3D oferują zupełnie inną rozgrywkę, jednak klimat panujący w World Party jest nieporównywalny.

Zdecydowanie polecam każdemu amatorowi rozwałki oraz fanowi serii Worms.
  • Prostota rozgrywki
  • Efekty dźwiękowe
  • Bogaty arsenał
  • Powtarzalność
9 stycznia 2024
Więcej
Assassin's Creed: Origins
Report
K0lgi
Po przegraniu około 40 godzin w tym Asasynie mogę powiedzieć że jest naprawde dobry. Po ukończeniu gry w przypadku innych gier tutaj jest co robić, można dokańczać mapę czyszcząc forty, plądrując skarby, synchronizując punkty widokowe i przeszukując grobowce. Mapa jest gigantyczna (cały Egipt) można znaleźć wiele znanych struktur takie jak piramidy w Gizie. Jedynym minusem tej gry jest system ulepszania wyposażenia który polega na czekaniu na konwoje i polowaniu na zwierzęta w celu zdobycia różnych itemów co jest niewygodne nie wspominając o tym że często takie zwierzęta i konwoje wogule się nie pojawiają i trzeba czekać kilka ruskich lat.
  • Gigantyczna mapa
  • Wiele aktywności pobocznych (forty itp.)
  • Dobra grafika i dobre soundtracki
  • System ulepszania rzeczy
8 stycznia 2024
Więcej
Oxygen Not Included
Report
Bulia
Bardzo wciągający indyk o budowaniu własnej bazy. Trzeba uważać na sporo aspektów - tlen, pożywienie, ogólne surowce, co zmusza trochę do myślenia. W pewnym momencie faktycznie trzeba spojrzeć na poradniki czy wbudowany database, bo robi się trudno z zasobami wymaganymi do rozwoju
  • rozwój bazy
  • wysoki poziom dla początkujących graczy
7 stycznia 2024
Więcej
The Sims 4 Ranczo Dodatek
Report
p . prudish
Dodatek "Ranczo" jest świetnym dodatkiem, który dodaje nie tylko tytułowe konie, co bardzo się ceni! Świetne meble w stylu ranczerskim, nowe interakcje i świat - wygląda bardzo unikalnie, oraz wiejsko, co bardzo mi się podoba.
  • nowy świat
  • konie, czyli nowe zwierzęta+ miniaturki!!
  • piękne meble w stylu ranczerskim +nowe wydarzenie
  • niezbyt rozwinięty trening konia
  • nie ma więcej zawodów niż western
5 stycznia 2024
Więcej
Syberia 3
Report
Brzezia
Moim zdaniem trzecia część utrzymuje klimat pierwszej i drugiej części. Muzyka dalej wprowadza nas w ten klimat - tajemniczy, zagadkowy ale i nostalgiczny. Grafika nie jest zła, ale to nie ona powinna grać tutaj rolę pierwszorzędną ale historia, która dalej zaskakuje i bardzo wciąga ;)
2 stycznia 2024
Więcej
Dark Souls Remastered
Report
Adish
Mimo że niektóre osoby utrzymują narracje że Ds'y to mega ciężkie gry to są poniekąd w błędzie, wiadomo seria gier Dark Souls stawiają wyzwanie, ale nie jest to coś czego nie da się przejść polecam :>
  • Stawia wyzwanie
  • Mechaniki
  • Lore/Muzyka
  • Niekiedy drewniany movement
30 grudnia 2023
Więcej
The Escapists 2
Report
JANKESYOW
Gra bardzo ciekawa, przyjemna,i dosyć rozbudowana.Polecam grać z przyjaciółmi ale do gry samemu też jest bardzo dobra.Praktycznie nie ma mechaniki w tej grze która mi się nie podoba.Ogromnie podoba mi się opcja nicków streamerów.Polecam gorąco.
29 grudnia 2023
Więcej
Starfield
Report
gamer-fa882e0
Starfield, Starfield...Na wstępie powiem, że tą grę opłaca się kupić tylko i wyłącznie na dużych przecenach. Jest to dla mnie nieliczna gra, w której wątek główny bądź główna fabuła gry( jeden pies) naprawdę jest NUDNY i nie zachęca do ciągnięcia historii do przodu - natomiast misji pobocznych jest OGROM tylko co z tego, że misji pobocznych mamy od zarąbania skoro 90% tych misji działa na zasadzie "Idź, zdobądź, przynieś". Masa ekranów wczytywania, nawet wejście do klubu nocnego to ekran wczytywania - fizyka NPC, twarze, dubbing...Krótko mówiąc no nie, to nie przystoi grze wydanej w 2023 roku. Jedną z największych bolączek tej gry jest to, że sama MAPA jest PUSTA i to dosłownie. Jak dla mnie jest to mocno, średnia gra, w którą warto zagrać jeśli się ma czas i się lubi eksplorację ale tak jak wspomniałem jedynie na mocnych zniżkach warto to kupić a nie za pełną kwotę.
  • Oprawa graficzna świata
  • System frakcji oraz misji z nimi związanymi
  • Pusta mapa
  • Symulator ekranów wczytywania
  • Nudny wątek główny, monotonia w misjach pobocznych
26 grudnia 2023
Więcej
Way of the Hunter
Report
Irek_W
Jak ktoś grał w theHunter i był z niego zadowolony to na pewno będzie zadowolony też z Way of the Hunter

Choć zdecydowanie mogli by dodać psa do tropienia :) przydałby się. Zaskakujące są jednak reakcje pojazdu na kontakt z drzewem lub biegnącym zwierzęciem.
  • dobra grafika
  • można potrącić kolegę ;)
  • świetny podgląd miejsca trafienia zwierzęcia
  • brak psa
  • dziwne reakcje pojazdu na przeszkody
  • na niektórych terenach trzeba wykupić pozwolenie do polowania
24 grudnia 2023
Więcej
112 Operator
Report
Buddy proszę o
Szybko przesłali grę , wchodzi na obroty i mogę się doczekać się miko na drugi dzień po dniu pełnym wrażeń i mogę się doczekać się miko na drugi dzień po dniu pełnym wrażeń i emocji i mogę się doczekać się miko na
  • Bardzo fajna gra
19 grudnia 2023
Więcej
Saints Row: The Third - The Full Package Switch
Report
GuMisieK
Świetna gra uwielbiam tą część więc wpadła na switcha. Pełna frajda z gry jak to z tej serii bardzo humorystyczna jak i zabawa cez trzymanki. Szkoda tylko że na te konsole wpadła w cenzurę i nie można nic z tym zrobić. Podbijanie kolejnych dzielnic i walki z gangami to super zabawa jak można jeszcze zabrać to weszedzie gdzie zabieracie konsole. To ta sama gra co na PC czy inne konsole troszkę słabsza grafika ale ogólnie jest super.
  • Ta sama gra co na PC
  • Dobra rozwałka w otwartym świecie
  • Walka na różne sposoby i dobra na długie godziny
  • Cenzura
  • W multi ciężko znaleźć rozgrywkę z losowym graczem
17 grudnia 2023
Więcej
The Outer Worlds Switch
Report
GuMisieK
Gra jak to z serii fallout tylko w innym uniwersum ale każdy się odnajdzie Bethesta zrobiła robotę i super że można zagrać w to na switcha. Grafika nie powala na tej konsolce ale widywałem gorsze. Ogólnie polecam.
  • Na przenośna konsole switch
  • Fabuła
  • Świat całkiem kolorowy
  • Mała różnorodność lokacji
17 grudnia 2023
Więcej
Fortnite - Rebirth Harley Quinn Skin
Report
Marcysss_
Bardzo super polecam <3333

Kod przyszedł bardzo szybko i bardzo łatwo wpisać kod

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Szybko
  • No scam
  • Nic
17 grudnia 2023
Więcej
Spore
Report
Peperki06
Bardzo fajna rozbudowana gra. Moim zdaniem druga najlepszą produkcja EA . Można tu stworzyć jakiego się chcę stwora potoczyć ich historię . Jedyną rzeczą, która ogranicza gracza jest to wyobraźnia. Polecem z całego serca. <3
  • Dużo możliwości
  • Bardzo rozbudowana gra
  • Nie posiada rzeczy przeciw
17 grudnia 2023
Więcej
The Sims 4
Report
Peperki06
Rozgrywała tutaj jest ciekawa lecz bez dodatków nie można zrobić zbyt ínteresujących gier . Gra jest bardzo ograniczona bez dodatków co nie daję możliwości testowania fajnych rozgrywek tak jak w the Sims 3 bez dodatków. Mimo wszystko polecam. Ja zakupiłem grę i czy teraz zakupu żałuje myśle, że nie.
  • dość ciekawy Indesit gry
  • Znośna ilość zawartości bez dodatków
  • Drogie dodatki, a niektóre nic nie dodają ciekawego i powinny być pakietem rozrywki
  • Dodatki często posiadają bugi
17 grudnia 2023
Więcej
Cities: Skylines
Report
Peperki06
Gra jest super to najlepsza gra w, którą grałem o tematyce budowania miasta (a było ich wiele).Gra daje nam różne możliwości np. Możemy zbudować obromną metropolie, zalać nasze miasto ściekami, czy też zwyczajnie wybudoawać własne miasto.
  • Wiele możliowści
  • Możliwość budowania miasto
  • Gra jest ciężka na początku gdyż musimy uporządkować miasto a nie możemy pobierać podatków
17 grudnia 2023
Więcej
The Sims 3: Rajska Wyspa
Report
Peperki06
Bardzo fajny dodatek. Dodaje nową rasę (syrenę) nowe zawody (ratownik, właściciel kurortu) dużo potraw ( są to m.in. potrawy z tofu) nowa muzyka (plażowa) nowe cechy i wiele wiele więcej. Dlaczego uważam że the Sims 3 jest lepsze od ts4

1. Każdy dodatek dodaje bardzo dużo nowych rzeczy

2. Dodatki są dopracowanie i nie są robione na szybko tak jak jest to teraz gdzie wypuszcza się 3 dodatki w roku
  • Dodaje bardzo dużo nowości
  • Jest dobracowany i nie ma żadnych zatrzeżeń
  • W moim doświadczeniu dodatek jest bardzo fajny
17 grudnia 2023
Więcej
The Sims 3
Report
Peperki06
Moim zdaniem najlepsza część simsów zawiera wiele rzeczy, których nie znajdziemy w the Sims 4 bez dodatku. Tu za to mamy pełno rzeczy, które mamy w the Sims 4 lecz trzeba mieć dodatek, a w ts3 już nie. Gra czasami mi się zacina , ale to może być problem urządzenie lub połączenia. Cięzko też zdobywa się relacje romanczyne (przynajmniej. W moim odczuciu)

Co jest plusem i minusem w jednym, ponieważ nie wygląda to jak w ts4 gdzie po 2 dniach bierzemy ślub z simem, a minusem jest to, że trwa to naprawdę długo zajeło mi to 2 godziny czasu rzeczywistego aby moja simka mogła posiadać dziecko z innym simem.
  • Duża zawartość
  • Możliwość dawania po 5 cech simowi
  • Ciężkie zdobywanie miłosnych relacji z simem
  • Częste zacinanie się gry
  • Ciężkie zdobywanie miłosnych relacji z simem
17 grudnia 2023
Więcej
Academia School Simulator
Report
Peperki06
Gra jest dobra i umożliwia stworzenie własnej szkoły. Może to być najgorsza czy też najlepszą szkoła. Czasami denerwuje mnie brak motywacji uczniów gdzie nawet gdy posiadamy najlepszych nauczycieli uczniowie nie zdają.
  • Umożliwia tworzenie szkoły
  • Umożliwia tworzenie najgorszych jak i najlepszych szkół
  • Bardzo ciężko zdobyć monety i szybko się przegrywa
  • Uczniowie tracą motywację z kolejnymi dniamia przez co nawet z najbardziej wszyszkolonymi nauczycielami nie zdają
17 grudnia 2023
Więcej
Five Nights at Freddy's
Report
gamer-b5412c3
Bardzo super gra, szkoda że nie za darmo. Chciałbym też, aby ktoś zrobił Remaster FNAFa. Bylaw oczywiście FNAF Plus, ale ta gra została odwołana. Szkoda.

Ta gra o dostaje 9/10 na smerastycznym metrze. Jest super.
16 grudnia 2023
Więcej
The Sims 4 Licealne lata
Report
gamer-d3f1cf7
Jeden z moich ulubieńców bo nie wyobrażam sobie grać bez tego dodatku. Dodaje naprawdę dużo:

nowa szkola do której możemy chodzić z simem co jest super opcją. Ubrania są bardzo ladne włosy tak samo. polecam!
  • ładne ubrania i fryzury
  • Chodzenie do szkoly z simem
  • Za duża szkoła w której dosłownie świeci pustkami
14 grudnia 2023
Więcej
The Sims 4 Ranczo Dodatek
Report
gamer-d3f1cf7
Bardzo fajny dodatek jak za taka obniżoną cenę to naprawdę warto. Konie to naprawdę ciekawa rozgrywa która mnie wciągła. Jedyne co wsumie widzą wszyscy to czemu konie nie doszły z dodatkiem "psy i koty"?

Miasto jest bardzo ładne ale raczej nie do mieszkania codziennego dla rodzinki, ponieważ parcele są dosyć duże.
14 grudnia 2023
Więcej
Metro Exodus Gold Edition
Report
DzikusKnZ
Wyśmienita gra przeszedłem podstawową wersję i po prostu aż ciarki przechodziły w niektórych momentach gra na najwyższym poziomie super grafika Gameplay po prostu mega .Mam nadzieję że ta wersja Gold Edition pozwoli mi na mega godzin gry...
  • Mega Gra klimat powala
12 grudnia 2023
Więcej
Planet Zoo: Pakiet Woda
Report
helamela
bardzo spoko dlc chociaz nie mam jakiejs wiekszej wiedzy o innych rozszerzeniach bo to jest moje pierwsze. mega fajne moim zdaniem sa wydry, foki, pingwiny i jeszcze jakis aligator czy co to jest nie znam sie do wiwarium dochodzi zluwik i to tyle ze zwierzat, sam motyw wodny budynkow jest bardzo ciekawy i taki fioletowy moim zdaniem ten dodatek jest jeden z fajniejszych
  • sa wydry
  • sa slodkie foczki
  • jest fajny motyw wodny
11 grudnia 2023
Więcej
The Sims 4 Do wynajęcia
Report
maciek
Czekałem na tego typu dodatek już od lat, życie z sąsiadami, prowadzenie własnego hotelu/bloku mieszkalnego naprawdę jest świetne. Ogólnie jeśli chodzi o sam gameplay, który jest w dodatku to naprawdę podobał mi się, jednak wciąż chciałbym więcej. Zdecydowanie za dużo tu króliczych nor i ekranów ładowania. Podsumowując, nie żałuję, ale wciąż uważam, że mogliśmy dostać o wiele więcej.
  • stwórz sima i tryb budowania
  • nowi, dobrze zrobieni simowie i ich sekrety
  • wynajmowanie pokoi/mieszkań/domów
  • świat jest za mały i zbyt dużo króliczych nor
  • ekrany ładowania między mieszkaniami
  • zdarzające się bugi i ściny w trybie budowania
9 grudnia 2023
Więcej
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Gra kupiona na IG
Więcej
Zobacz więcej recenzji