Opinie

Raft
Raft
Bardzo polecam tą grę a w szczególności z znajomymi, można grać w to godzinami i nie ma mowy o nudzeniu się w tej grze. Jest ciekawa a to najważniejsze. Jeśli nie wiesz czy ją kupić to na prawdę polecam.
  • Gra nie ma żadnych minusów
31 July 2022
Więcej
The Sims 4
The Sims 4
Gram w simsy od kiedy pamiętam, mam wszystkie części gry. Zakupiłam The Sims 4 zaraz po premierze i szczerze to się rozczarowałam. Liczyłam że będzie to coś jak ulepszone The Sims 3, taka mieszanka The Sims 3 i The sims 4. Lecz tak nie jest
  • Ładna Grafika
  • Brak większych lagów
  • Gra się łatwo nudzi
  • Bardzo łatwo jest zdobyć awans w pracy, czy się wzbogadzić
  • Mało Opcji
24 July 2022
Więcej
Diablo Immortal
Diablo Immortal
lubie w to grac oekj bo to moja pasja diablo od zawsze w sercu nooooooooooooooooooo tak pozdrawiam was ziomyn moje kochane eloooo serdeczna essa jddjdjdjjdjdjd nuaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • fajny gejming
  • za dlugo trwa
24 July 2022
Więcej
BIGFOOT
BIGFOOT
bardzo fajna gra i polecam dla osób najlepiej 3-4 ale można też 1-2 osoby ale będzie wtedy trudniej, można grać jako bigfoot i zabijać innych lub grać jako ocalały (z pomocą maksymalnie 3 osób) pozdrawiam
  • gra jest multiplayer
  • można grać nawet i w 5 osób (4 ocalały i 1 bigfoot)
  • jest nawet wielka mapa
10 July 2022
Więcej
Diablo Immortal
Diablo Immortal
Gra nie jest f2p jak twórcy napisali, jak zwykle dla tych co płacą jest spora różnica, niżeli byś miał nie płacić za gre. Przykład to wieczny legendarny emblemat i znany nam darmowy legendarny emblemat
  • klimat
  • kłamstwa
  • pay 2 win
29 June 2022
Więcej
The Quarry
The Quarry
Następna świetna gra od Supermassive Games z historią która trzyma w napięciu i jest tak ciekawa że brnie się dalej i dalej nie rejestrując upływu czasu.

Piękna oprawa graficzna oraz świetne wykorzystanie motion-caption, mimika twarzy uchwycona, ruch postaci jest jak żywy co dodaje głębi a udźwiękowienie dodaje wisienki na torcie.

Jeżeli chcecie świetnie się bawić w interaktywnym filmie, sterując postaciami i decydując o ich losie jest to gra dla was!
  • Historia
  • Grafika
  • Udźwiękowienie
  • zbyt krótka
19 June 2022
Więcej
Diablo Immortal
Diablo Immortal
mozna jakos zagrac na pc ??

wersja mobile wiadomo ze jest dostepna i mozna uzyc telefonu poprzez zrzut ekranu na tv.

A czy mozna gre pobrac bezposrednio i grac na laptopie lub pc ?? Chodzi mi ze na telefonie jest zbyt maly ekran.
4 June 2022
Więcej
Diablo Immortal
Diablo Immortal
Niestety nie działa na samsungu s10e, mimo że system zaktualizowany maxymalnie, fajnie by było dodać jakaś łatkę, telefon nie jest jakiś stary u nie jest parametrami jakos daleko w tyle

Wiec nie rozumiem skąd takie ograniczenia. Mam nadzieję że doczekam się łatek bo nie mam zamiaru zmieniać telefonu
3 June 2022
Więcej
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
fajna gra lubie takie westernowe gry mega mega super grafika takie gierki to ja rozumiem ciekawa z kolegom można zagrać ale musi być na tej samej platformie poleca jeżali nie masz fainych gierek to polecam red dead 2
  • jest kk
  • jest mega
  • lubie takie gry
  • nie da się grać zy innymi platformami
  • nie da sie grać zy innymi platformami
  • nie da sie grać zy innymi platformami
1 June 2022
Więcej
The Sims 4 Nifty Knitting Stuff Pack
The Sims 4 Nifty Knitting Stuff Pack
Kupuj online na Plopsy – Im więcej dziergasz, tym więcej możesz zarobić na Plopsy, nowej platformie online dla rzemieślników. Wystawiaj lub kupuj, co chcesz – od skarpet i swetrów po obrazy i wyroby stolarskie. Za drobną opłatą możesz znaleźć idealnego nabywcę, który zapewni Ci największe zyski. Voilà! Ekstra gotówka i więcej miejsca na nowe projekty!
  • nowa zawartość
  • tanie
  • poprawne
1 June 2022
Więcej
Tails of Iron
Tails of Iron
Polecam bardzo tą gręm ma fajną fabułe i rozgrywkę, można wiele czasu przy nie spedzić, na plus oczywiście muzyka,gameplay, historia opowiedziana w grze oraz sterowanie, gra nie ma poziomu trudości ale jest bardzo intuicyjna
  • super fabuła
  • brak
24 May 2022
Więcej
Neighbours back From Hell
Neighbours back From Hell
Gra w którą grałem za dzieciaka wreszcie dostała remastera. Mam ją jeszcze na płycie CD, ale z racji nowego typu komputera nie mogłem jej zainstalować. A pobieranie jej z pirackich stron jest złe. I nareszcie mogę w nią zagrać ponownie. :D
23 May 2022
Więcej
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood & Wine PS4
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood & Wine PS4
Even though it’s “just” a DLC it is as big as a separate game. I love the way it mentions characters and events from Sapkowski books. Thus the story doesn’t seem pointless but it rhymes with the whole game. I truly recommend!
  • Story
  • Characters
  • Book references
18 May 2022
Więcej
The Sims 4: Cats & Dogs
The Sims 4: Cats & Dogs
Proces kupowania jest naprawdę przyjemny i prosty. Przeceny są naprawdę niesamowite i na prawie każdą gre! Co jest naprawdę niesamowite i co mnie zaskoczyło. Kodzik jest praktycznie natychmiastowo i wszystko super działa.
15 May 2022
Więcej
The Sims 4 Eco Lifestyle
The Sims 4 Eco Lifestyle
Swietny dodatek. Cudo obiekty. Ogolnie rzecz biorac to tryb budowania jest tu najlepszy. Sama rozgrywka jesli ktos lubi takie klimaty moze byc rowniez ciekawa natomiast ja oporcz eko obiektow normalnej rodzince jakos nie uzywam calego potencjalu dodatku. Miasto jest super, fajnie ze dodali apartamenty. Polecam
10 May 2022
Więcej
The Sims 4: Parenthood
The Sims 4: Parenthood
Zdecydowanie najlepszy pakiet jaki kiedy kolwiek wyszedł. Znacznie zmienia i urozmaica rozgrywke. Jest u mnie na pierwyszym miejscu w mojej topce pakietow. Cudowne obiekty rowniez dochodza tak samo zawartosc cas. Polecam z calego serca
10 May 2022
Więcej
The Sims 4: Spa Day
The Sims 4: Spa Day
Fajny pakiet, jeden z lepszych tym bardziej po akutalizacji. Nadal moglby byc troche bardziej rozbudowany lecz nie jest zle. Jest w moim top 3 pakietow na trzecim miejscu. Polecam serdecznie :))))))))
10 May 2022
Więcej
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic
Zdecydowany must have wszystkich fanów Gwiezdnych Wojen. Mimo, że wiele lat upłynęło od czasu premiery - bardzo dobrze można przy niej spędzić czas :) Idelane połączenie histori z elemntami RPG. Grafika się zestarzała ale klimatem gra nadrabia niedociągnięcia techniczne
  • historia
  • klimat
  • brak wsparcia nowych systemów
13 May 2022
Więcej
The Sims 4 Blooming Rooms Kit
The Sims 4 Blooming Rooms Kit
Jest super kiedyś kupiłem już i działa jest przetłumaczone na polski i teraz kupuje bloomimg kit.



























































































1 May 2022
Więcej
Death Stranding
Death Stranding
Symulator chodzenia od Kodżimandżi. Nie jest to zwykła gra i część osób może się od niej odbić. Jednak moim zdaniem zdecydowanie warto dać jej szansę, bo gra ma do zaoferowania o wiele więcej niż się wydaje!
28 April 2022
Więcej
Elden Ring
Elden Ring
Best souls game i ever played and definitely GOTY. Story telling is like typical From Software game, but gameplay, world, exploring, different type of locations, a lot of posibilities to achive victory over bosses or some enemies are just masterpiece. Love it!
  • Gameplay
  • World
  • Exploring
  • Story Telling(but that normal in From Software Games)
27 April 2022
Więcej
Naraka: Bladepoint
Naraka: Bladepoint
Jako oficjalny Partner EU Naraki mogę powiedzieć, że gra kupiła mnie swoim wyglądem. Wiecie battleroyal to jedno ale to jak ta wygląda totalnie mnie kupiło. Customizacja postaci, skiny dla broni, dla postaci, dodatkowe elementy. Gameplayowo gra potrafi być dynamiczna i ciekawa. System zdobywania rzeczy jest prosty i dzieli sie na gache, walutę w grze, walutę za prawdziwe pieniadze oraz battle pass.

Żeby nie było kolorowo gra niestety może chodzić gorzej na słabszym sprzęcie, gdyż działa na silniku Unity i nie została poprawnie zoptymalizowana.
  • Grafika
  • Gameplay
  • Eventy
  • Gacha
  • Optymalizacja
27 April 2022
Więcej
Core Keeper
Core Keeper
Core Keeper to gra opierająca się na eksploracji losowo generowanego świata z różnymi biomami, kryjącego zarówno masę itemów, jak i surowców, z których gracz zmuszony jest craftować niezbędne do przeżycia narzędzia. Eksploracja opiera się na kopaniu tuneli w podziemiach w otwartym, pikselowym świecie.

Ze względu na rozmiar świata, oraz ilość nieprzyjaznych stworzeń nieodłączną częścią eksploracji jest też budowanie baz, połączeń kolei między nimi pozwalającej na szybką podróż, oraz elementy rolnictwa, bo dobre pożywienie daje nam siłę do walki i przywraca zdrowie. Jako że są to podziemia, wszędzie jest ciemno, co trochę spowalnia i utrudnia poruszanie się po świecie. Jednak należy ostrożnie przeć naprzód, pokonać mniejszych wrogów, jak i bossów, by finalnie uruchomić starożytne ruiny i dowiedzieć się jakim cudem w ogóle w tym świecie się znaleźliśmy.

Na razie gra jest jedynie w early accessie, ale - szczerze? - pojęcia nie wiem dlaczego. Nie znalazłam ani bugów, gameplay wciąga jak bagno, możliwe, że nie dodano jeszcze zakończenia, bo nie dotarłam tak daleko, ale normalnie twórcy gier po prostu wydaliby grę i ending w osobnym DLC, a tu po obniżonej cenie mamy kawał dobrej rozgrywki, którą w dodatku możemy dzielić ze znajomymi.

W zasadzie przypomina mi to Terrarię, z tymże pod ziemią i z możliwością chodzenia we wszystkich kierunkach świata. Nawet biomy są podobne. Mniejszy nacisk na budowanie bazy, większy na kopanie i radzenie sobie z ciemnością i wrogami. Jednakże na tyle inną Terrarię, by nie wzbudzać podejrzeń plagiatu, a i by gracze mieli nadal co odkrywać. Ok, znajdziemy tu nie tylko podobne surowce i wrogów, ale sam fakt, że nie jest to w 2D, zupełnie zmienia rozgrywkę.

Jeśli twórcy nie porzucą tego tytułu, mamy mocnego kandydata na spadkobiercę wszystkich tych wcześniejszych naśladowców. Niestety nie jest to jednak poziom Terrarii czy Minecrafta, ale te z kolei dawno są już ograne przez zainteresowanych. Czas na coś nowego.
26 April 2022
Więcej
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic
Zdecydowany must have wszystkich fanów Gwiezdnych Wojen. Gra zasługuje na remake. Mimo, że wiele lat upłynęło od czasu premiery - bardzo dobrze można przy niej spędzić czas :) Bo jak wiemy - grafika to nie wszystko :D
26 April 2022
Więcej
Tropico 3: Gold Edition
Tropico 3: Gold Edition
Klasyczna strategia ekonomiczna zawsze na propsie! :D Jeśli ktoś jeszcze ma tę grę w 2022 na kupce wstydu to trzeba nadrobić :) Elementy strategiczne są dobrze wyważone przez co nie odpychają nowych graczy tego gatunku :)
26 April 2022
Więcej
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition
Bardzo dobra gra która w zabawny sposób pokazuje fabułe sagi Star Wars. Grafika jest dobra jak na gre Lego, jest to połączenie Lego z rzeczywistością co zaskakująco dobrze wygląda. W grze jest bardzo dużo do robienia jest także wiele postaci i statków.
22 April 2022
Więcej
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Gra fajna przyjemna i społeczność gry nie jest toksyczna tylko wręcz przeciwnie miła i przyjazna. Rozgrywka jest zbalansowana oraz gracze są dobierani na poziomie danego użytkownika. Operatorzy są zróżnicowani tak samo jak ich wyposażenie i umiejętności.
19 April 2022
Więcej
Ranch Simulator
Ranch Simulator
Bardzo fajna gierka polecam każdemu kto lubi budować i polować na zwierzęta , rozbudowujesz własną farmę , super grafika i jakość wykonania modeli , co ważne można grać w coop jak w przypadku farminga.
  • Super Grafika
  • Fajny model budowy
15 April 2022
Więcej
Scum
Scum
SCUM is a open world miltiplayer survival game which i very like because of its size and that the creators are regarally giving us a big updates to this game which allows us to back again to this world and discover all new things that thay added.
  • open world
  • survival
  • optional pve singleplayer mode
  • bugs
  • high tech requirements
  • glitches
11 April 2022
Więcej
Planet Zoo: Deluxe Edition
Planet Zoo: Deluxe Edition
Super gra. Idealny prezent dla fanów / fanek zwierząt. Dobra grafika i sposób na nudę. Pobudza kreatywność poprzez budowanie własnego zoo. Świetna gra serdecznie polecam każdemu głównie fanom / fankom zwierząt.
  • Dobra grafika.
  • Pobudza kreatywność.
4 April 2022
Więcej
The Sims 4: My First Pet Stuff
The Sims 4: My First Pet Stuff
Te akcesoria dodaje dużo fajnych ubrań dla psów i kotów oraz meble głównie dla zwierzaków i małych dzieci. Można też mieć zwierzaka w klatkę np. chomika. Super akcesoria. Szkoda, że trzeba mieć dodatek psy i koty by móc z niego w pełni kożystać.
  • Fajne ubrania dla zwierzaków i małych dzieci.
  • Można mieć zwierzę w klatce np. chomika.
  • Super meble.
  • Trzeba mieć dodatek psy i koty by móc z tego akcesoria w pełni kożystać.
3 April 2022
Więcej
The Sims 4: City Living
The Sims 4: City Living
Najlepszy dodatek do Simsów. Są festiwale i wogule. Bardzo podoba mi się miasto, jest przepiękne. Bardzo polecam ten dodatek. Nie tylko że względu na rozgrywkę, ale i na cas i tryb budowania. Dodatek warty jest swojej ceny.
2 April 2022
Więcej
The Sims 4: Get to Work!
The Sims 4: Get to Work!
Powiem szczerze, że miałam stracha przed zakupem, nie wiedziałam czy strona jest bezpieczna pomimo dobrych recenzji. Chciałam sprawić sobie prezent na Walentynki a na origin nie było żadnych promocji, mogę szczerze polecić. Żadnych problemów i błędów :)
  • Szybka dostawa
  • Działający kod
14 February 2022
Więcej
Farm Together
Farm Together
gra bardzo fajna , jest wielo osobowa klatki się dobrze trzymają , grafika jest piękna , nie widziałem żadnych gliczy itp. wydrory postaci są sporę gra jest bardzo rozbudowana robienie serwera jest łatwe.
  • wielo osobowa
  • fps są dobre
  • grafika
  • wiele ciuchów
5 February 2022
Więcej
Ancestors Legacy
Ancestors Legacy
Bardzo dobra gra podobna do company of heroes ale w starszych latach dla mnie dobra strategia fajna do pogrania ze znajomymi albo samemu, tylko niektóre mapy maja słaby balans punktów przez co jedna strona ma przewagę nad drugą od początku.

Polecam i Pozdrawiam z rodzinką
  • Ciekawy Gameplay
  • Parę frakcji z różnymi przywódcami
  • Interesująca kampania
  • Dużo osiągnięć do zdobycia
  • Średni balans na niektórych mapach
30 January 2022
Więcej
Jurassic World Evolution 2 Deluxe Edition
Jurassic World Evolution 2 Deluxe Edition
kocham te gre nie i tak wlasnie lubie ja no i no pisze no tak bo lubie ta gre ok? ok a i lubie ta gre bo tak bo czemu nie lubic tej gry jest fajna i zachecam wszystkich do kupna nie mam tej gry kupionej ale bardzo chce :))
9 January 2022
Więcej
Dying Light: Platinum Edition
Dying Light: Platinum Edition
techland robi swietna robote.. wspaniala gra i juz nie moge doczekac sie premiery Dying Light 2

piekny opszerny swiat satysfakcjonujaca walka ogromna eksploracja do tego crafting.. niczego nie brakuje
  • wszystko na plus
  • brak minusow
9 January 2022
Więcej
Dead by Daylight: The Halloween
Dead by Daylight: The Halloween
Dobra gra i DLC w zniżce. Jeśli chciało by się kupić dbd z DLC to zdecydowanie polecił bym tę stronę. Lecz młodsi użytkownicy mogą mieć problem, że nie są pewni czy to jest scam. No cóż nie, nie jest to żaden scam.
  • Git zniżki
  • Dobre DLC
8 January 2022
Więcej
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
Piękne po prostu Piękne grałem już ponad 10 raz i nadal się nie nudzę. Gierka ma klimat , fabuła wciąga , muzyka jest jednym z najlepszych aspektów gry i do tego design postaci jest barwny i nie powtarzający się.
  • Wciaga
12 December 2021
Więcej
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
Dawno nie grałam w nic lepszego. Zastanawiałam się nad kupnem 3 części, ale cieszę się, że zaczęłam od 2. W końcu bycie wielką fanką Wiedźmina zobowiązuje! Cudowne klimaty, piękna grafika, ścieżka dźwiękowa również.
11 November 2021
Więcej
The Sims 4: Island Living
The Sims 4: Island Living
Świetny dodatek! W końcu coś dla odmiany. Fajne możliwości rozgrywek, ale niestety jest ich mało i dosyć szybko się nudzi. Tak czy siak, polecam dla zabicia czasu i poczucia czegoś nowego :D No i sama możliwość stworzenia syrenek, to już coś
  • nowa rozgrywka
  • ciekawe
  • dobre dla zabicia czasu
  • szybko się nudzi
  • mało możliwości rozgrywek
8 November 2021
Więcej
The Vanishing of Ethan Carter
The Vanishing of Ethan Carter
Bardzo przyjemna gra. Bardzo przyjemne również otoczenie, gdzie zatrzymujesz się co rusz by podziwiać jego piękno. Zagadki są proste, a fabuła przemyślana. Fani eksploracji i zagadek na pewno znajdą coś dla siebie.
  • Grafika
  • Fabuła
24 October 2021
Więcej
Civilization VI Switch
Civilization VI Switch
Świetnie zaadoptowana gra na Nintendo. Jest przejrzysta i dopracowana. Mnóstwo dopracowanych detali pozwala cieszyc sie grą i dostrzegać jak rozbudowuje sie Twoje miasto i cała cywilizacja. Seria cywilizacja nigdy nie rozczarowuje. Polecam 100%
8 September 2021
Więcej
Mirror's Edge
Mirror's Edge
Mirror's Edge to niezwykle oryginalna gra. Znajdziemy w niej elementy wielu gatunków, które połączone są ze sobą w taki sposób, że granie sprawia mnóstwo zabawy.

Ukłony w stronę twórców za wszystko, co da się zrobić podczas gry czyli niesamowita szybkość rozgrywki robi wrażenie. Niestety muszę ich również zganić, za to, że gra jest zbyt schematyczna, udajemy się na miejsce akcji, coś się dzieje i zaraz musimy uciekać przed policją.

Minus też za to, że gra przypomina korytarz, czasem bardzo wąski, czasem w miarę szeroki, zarówno pod względem warstwy fabularnej, jak i właśnie rozgrywki. Fabuła jest w pełni liniowa, a podczas gry jedynymi wyborami jest to, z której strony obiegniemy jakąś przeszkodę oraz czy zaatakujemy wroga, czy wykorzystując szerokość wspomnianego korytarza przed nim uciekniemy. Jako atuty dodam piekną grafikę i pseudo tryb multiplayer, w którego niestety nie zdążyłem sprawdzić. Wiem, że nie polega on na wspólnej grze wielu osób, a na "wymianie" swoich rekordów przez internet.

Jako kolejny minus - długość rozgrywki dla jednego gracza na poziomie około 6 godzin.

Podsumowując grę Mirror's Edge z czystym sumieniem mogę polecić. ;)
19 January 2015 Gra kupiona na IG
Więcej
Counter-Strike: Global Offensive Prime Status Upgrade
Counter-Strike: Global Offensive Prime Status Upgrade
Valve całkiem zmieniło podejście do serii Counter-Strike i zrezygnowało z dotychczasowego postrzegania rozgrywki. W poprzednich tytułach udostępniono jedynie dwa tryby, czyli podkładanie bomby oraz ratowanie zakładników. Oczywiście sytuacja na niektórych serwerach wygląda zupełnie inaczej, gdyż w sieci można znaleźć multum modyfikacji tworzonych przez społeczność.

Counter-Strike: Global Offensive już na starcie został wyposażony w kilka trybów rozgrywki, które powinny przypaść do gustu wszystkim miłośnikom gier FPS. Jest to największa zmiana poczyniona w stosunku do poprzednich wersji. Czemu zdecydowano się na taki krok? Jest to ukłon w stronę klientów, którzy mieli wcześniej do czynienia z nowymi odsłonami Call of Duty, gdzie wystarczy wybrać ulubiony tryb i cieszyć się z rozgrywki.

Nie oznacza to jednak, że nowy Counter-Strike nie posiada prywatnych serwerów zakładanych przez graczy, klany lub zrzeszenia.
Podsumowując:

Grafika:8,5/10
Grywalność:10/10
Audio7,5/10
Podsumowanie10/10
15 December 2014 Gra kupiona na IG
Więcej
Max Payne 3
Max Payne 3
Max Payne3 to gra bardzo wyjątkowa. Chciałem od niej po prostu dobrej gry, która nie denerwowała by mnie słabą fabułą. Rockstarowi się udało, także dzięki temu, że postanowił nie kontynuować historii rozpoczętej przez innych twórców. Wziął od nich tylko wyrazistego bohatera i niektóre elementy rozgrywki, Poza tym historia w najnowszym dziele rockstara jest interesująca i przejmująca.

Ma więc w max payne3 czegoś, co stanowiło o poprzednich częściach serii (jak choćby klimat noir, który ciągle nam towarzyszy, ale nie w aż tak ogromnym stopniu.To tego braku się nie zauważa: gra jest kompletna i bez tego. Poza tym to po prostu pierwszorzędna, która powinna zapewnić ponad 14 godzin dobrej, Jeśli szukacie gry akcji z fabułą przeznaczoną dla dojrzałego odbiorcy ja i starszego, to obecnie „Max Payne 3” nie ma na rynku żadnej poważnej konkurencji. Podsumowując moim zdaniem gra na 9/10.
Grafika 8/10
Grywalność9/10
Audio7,5/10
Fabuła8,5/10
11 December 2014 Gra kupiona na IG
Więcej
Darksiders II Deathinitive Edition
Darksiders II Deathinitive Edition
Gra w grafice pobija mój komputer i w ogóle strasznie laguje i ciężko się gra ale gra bardzo mi się podoba, oglądałem gameplaye i trochę próbowałem sam grać i gra jest nawet przyjemna. Gra jest naprawdę dobra dla osób które nie mają co robić w domu np. nie mają jakichś gier typu call of duty itp.

Gra wydaje się trochę dziwna bo chodzenie ,,śmiercią'' w grze żeby uratować świat jest naprawde dziwne i do tego nie można pominąć pierwszego obrazu ładowania gry. Zachęcam do pogrania i przedstawienia swojej opinii tych którzy mają ją zakupioną i którzy mają na tyle pieniędzy na koncie Instant Gaming żeby ją zakupić, przedstawcie opinie na swój temat i poprawcie moje błędy ortograficzne. Porozmawiajmy teraz o atmosferze, atmosfera jak na typowego amatorskiego MMORPG z internetu.

Historia powala, nie rozumiem jej i twórcy gry mogli się naprawdę postarać na lepszą. Gra była nawet przyjemna ale ciężko było w nią grać przy takim komputerze. Pozdrowienia, Woju.
20 November 2014 Gra kupiona na IG
Więcej
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Gra kupiona na IG
Więcej
Zobacz więcej recenzji