Reviews

Strange Brigade Deluxe Edition
Report
Chesley35
zeer leuke game om met vrienden te spelen. de gameplay en de story zit goed ineen. De puzzzels zijn leuk en niet super moeilijk dus je moet niet heel veel tijd spenderen om te zoeken. En ook leuk dat je de wapens enz kan upgraden
6 januari 2024
Lees meer
EA Sports FC 24
Report
gamer-93eb018
Spel werkt niet

Wordt er de hele tijd uitgegooid.

Erg jammer dat je nergens iets kan vinden wat het probleem.

Wil heel graag Nederlands hulp.

Heb meerdere vragen gesteld.

Krijg ik een antwoord : "Moet je niet bij ons wezen"
6 januari 2024
Lees meer
Euro Truck Simulator 2 - West Balkans
Report
Trucker_Wouter
Eindelijk een kwalitatief goede DLC map uitbreiding op ETS2 !

Mooie routes, omgevingen, steden en met zorg en aandacht en veel liefde ontwikkeld, en dat merk je aan alles.

Had je deze DLC nog niet ? dan raad ik deze ten zeerste aan :-)

Nu hopen dat deze kwaliteit de "nieuwe standaard" wordt bij toekomstige DLC's of "remakes" van bestaande DLC's
  • design
  • details
  • beauty
  • fps not optimized
  • so now and than stutter
4 december 2023
Lees meer
Wolfenstein: The New Order
Report
Sneeuwmachine
top game, ik hou van de wolvenstein series en heb ook van deze game uitermate genoten. en dat voor een laag prijsje. dit is tevens de eerste keer dat ik iets heb gekocht bij instant-gaming en dit beviel me goed en heb hier in middels meerdere games aangeschaft.
  • nazi's doden
  • goedkoop
  • akimbo guns
  • gedood worden door nazi's
5 november 2023
Lees meer
Planet Zoo: Oceania Pack
Report
Hampie
Hele goede game en ook veel details en goede graphics. ik houd echt veel van deze game, want je kan er zoveel mee doen en dat maakt het altijd weer leuk om te spelen. ook veel uitdaging in deze game. zeker een aanrader.
  • goede graphics
  • goede gameplay
  • goede kwaliteit
12 oktober 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Special Transport
Report
Trucker_Wouter
dikke aanrader om als uitbreiding DLC bij ETS2 erbij te hebben.

Uitzonderlijk vervoer opdrachten komen met deze DLC beschikbaar in het spel. Opdrachten zijn zelfs verdeeld over diverse DLC's, dus het is niet zo dat ze alleen maar in de "base-game" werken.

Met begeleidings voertuigen, speciale "spel-regels" en zie dan maar eens het hele zaakje zonder schade te vervoeren over de weg.
  • SUPER DLC
  • must have
  • deze is WOW
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Cabin Accessories
Report
Trucker_Wouter
dikke aanrader om als uitbreiding DLC bij ETS2 erbij te hebben.

accesoires voor in de cabine komen met deze DLC beschikbaar in het spel. de standaard trucks van ETS2 zijn dan ook zoals je ze bij een dealer kunt aanschaffen,... mooi, maar kaal van binnen. Niets persoonlijks aan.

Maar daar komt nu verandering in met deze DLC :-)
  • sluit naadloos aan
  • meer opties in game
  • maakt het net even wat persoonlijker
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack
Report
Trucker_Wouter
dikke aanrader om als uitbreiding DLC bij ETS2 erbij te hebben.

Speciaal vervoer opdrachten komen met deze DLC beschikbaar in het spel. Opdrachten zijn zelfs verdeeld over diverse DLC's, dus het is niet zo dat ze alleen maar in de "base-game" werken.
  • mooie DLC
  • must have
  • sluit naadloos aan
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Heavy Cargo Pack
Report
Trucker_Wouter
dikke aanrader om als uitbreiding DLC bij ETS2 erbij te hebben.

Zware logge vrachten komen met deze DLC beschikbaar in het spel. Opdrachten zijn zelfs verdeeld over diverse DLC's, dus het is niet zo dat ze alleen maar in de "base-game" werken.

  • afwisselende opdrachten
  • wordt een chauffeur van uitzonderlijk vervoer
  • fijne DLC
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Scandinavia
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC Scandinavia (IKEA en Legoland)

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ETS2, elke "DLC" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ETS2 weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • werkt altijd
  • sluit naadloos aan
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Beyond the Baltic Sea
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC Beyond The Blatic Sea

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ETS2, elke "DLC" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ETS2 weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2 - Iberia
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC Iberia (Spanje en Portugal)

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ETS2, elke "DLC" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ETS2 weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Italia
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC Italia "Pasta di mama"

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ETS2, elke "DLC" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ETS2 weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Going East
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC Going East

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ETS2, elke "DLC" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ETS2 weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Road to The Black Sea
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC Road To The Black Sea

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ETS2, elke "DLC" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ETS2 weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2: Vive la France
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC Vive La France

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ETS2, elke "DLC" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ETS2 weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator: New Mexico
Report
Trucker_Wouter
Geweldig,..... DLC New Mexico

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator: Oregon
Report
Trucker_Wouter
DLC Oregon

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
  • map uitbreiding
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator - Utah
Report
Trucker_Wouter
jaaaaaaa,..... DLC Utah

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator - Idaho
Report
Trucker_Wouter
jaaaaaaa,..... Idaho DLC

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator - Montana
Report
Trucker_Wouter
jaaaaaaa,..... Montana DLC

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met wegverbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt
  • map uitbreiding
  • sluit naadloos aan
  • werkt altijd
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator - Texas
Report
Trucker_Wouter
Yessssssss,..... TEXAS een ATS DLC

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met weg-verbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt.
  • groot oppervlak kaart uitbreiding
  • sluit naadloos aan
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator - Wyoming
Report
Trucker_Wouter
Yessssssss,..... weer een ATS DLC

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met weg-verbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt.
  • map uitbreiding
  • werkt altijd ook na versie wisseling
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator - Colorado
Report
Trucker_Wouter
Yessssssss,..... Colorado DLC

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met weg-verbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt.
  • werkt altijd, ook bij versie wisseling ATS
  • grotere map
  • wow
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator: Washington
Report
Trucker_Wouter
YEEEHAW,..... Washington DLC

uiteraard nodig om het kaartmateriaal uit te breiden in ATS, elke "state" sluit naadloos aan op de originele game.

Geen problemen met weg-verbindingen en ook geen problemen als ATS weer een nieuwe spel versie update krijgt.
  • meer wegen
  • meer steden
  • grotere map
18 augustus 2023
Lees meer
Euro Truck Simulator 2
Report
Trucker_Wouter
Leuk spel, veel mogelijkheden, uit te breiden met allerhande DLC's, gebruik van mods toegestaan.

Maar het is wel tijd voor een nieuwe grafische engine. De huidige grafische engine stamt uit 2012.

Ik ben sinds de komst van versie 1.47 afgehaakt, en speel nu alleen nog maar ATS.

Doordat het al veel langer niet soepel en vloeiend te spelen is op high end machines (!) Sinds de update 1.47 zijn er nog meer onbenullige functies bijgekomen die ook half werken, dat ws voor mij de druppel.

Ik ben klaar met ETS2.

Jammer, jullie gaan zo gamers kwijt raken als er niet geluisterd wordt naar de jarenlange en vele klachten over hetzelfde onderwerp: grafische engine (!)

update:

Mede doordat de nieuwe MAN TGX GX uitgekomen is, met aan boord de modernste technologie, ben ik weer ETS2 gaan spelen.
  • ziet er gelikt uit
  • veel opties
  • veel trucks
  • grafische engine
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator - Special Transport
Report
Trucker_Wouter
Wat een gave DLC is dit :-)

Bijzondere grote of juist hele zware vrachten onder politie begeleiding of andere begeleidings voertuigen vervoeren naar de bestemming mijlen verderop.

Bij aanvang opdracht krijg je een mooi overzichts videootje hoe de lading op de trailer ligt en hoe dat eruit ziet in grootte, maar ook in breedte.

De dieseltanks worden afgevuld, en zie dan maar als speciaal transport of uitzonderlijk vervoer jouw bestemming op tijd als ook onbeschadigd te behalen.

Een hele uitdaging en zeker de moeite waard om deze bijzonder uitvoerbare ;-) DLC erbij te hebben in ATS
  • video tutorial
  • werkt goed met ATS
  • soms moeilijke manoeuvres
18 augustus 2023
Lees meer
American Truck Simulator
Report
Trucker_Wouter
ATS is de opvolger van ETS2, zo zie ik dat. ATS speelt ongelooflijk soepel op high end machines.

ATS start lekker vlot op, draait heel soepel.

Je hebt ook geen MEGA high end machine nodig om ATS te kunnen spelen. Een goede "middenklas-pc" volstaat.

ATS heeft vele langere afstanden (mijlen) tussen A en B vergeleken met ETS2. In ATS kun je gerust een uurtje of 4 bezig zijn om van west naar oost te rijden.

Ook de 1.48 update die onlangs is uitgekomen werkt foutloos.

Dikke aanrader dat ATS, voor veel speel plezier en super relaxed rijden met een American truck.

Blij mee.
  • Graphics
  • FPS
  • Gebruik van mods
  • veel DLC's
18 augustus 2023
Lees meer
F1 Manager 2023
Report
gamer-ae8e03
een helen vijnen games gelijk gekocht speel nu ase alphatauri en je kan wel zien dat nick best veel achter loopt eerste race 30 seconden acher de rest en ik heb me best gedaan om heb allen alle naar p19 te brengen maar niks werkte yuki die rijd gewoon p12 en zonder dat ik me daar voor me best hoefte tedoen maar ja voor de rest een goede aan rader je kan ales zelf doen dat je wild doen ase je dat dat will
  • ales is duidelijk tezien
  • niet zwaar voor je pc
  • je kan van ales doen
2 augustus 2023
Lees meer
Metal Gear Solid V: The Definitive Experience
Report
GwnRichie
Super blij mee!! Ongelofelijke deal, Ik wacht met volle smart op de remake van Metal Gear Solid 3: beta Snake Eater... Dus ik wou weer even herinneringen opdoen en zag dit voorbij komen... je bent gek als je het niet doet.
  • Snelle service
  • Game runs smooth
  • Come on... MGS baby
  • Geen
  • Geen
  • Geen
2 juni 2023
Lees meer
Total War: Warhammer
Report
CrustyHero
Om Warhammer III te kunnen spelen met alle facties moet je deel 1 en 2 ook hebben. Gelukkig staat Instant Gaming voor me klaar en verkopen ze alle delen voor een spotprijs die ik zelfs tijdens de summersale van steam niet had kunnen krijgen, bedankt Instant!
  • super snel
  • uitleg voor redeemen
  • super simpel gekocht
27 mei 2023
Lees meer
Lawn Mowing Simulator
Report
KillPvp103
Heel toffe game, alleen een beetje saai zonder achtergrond muziek. Je kunt wel heel layback liggen om het spel te spelen. Het is echt wat je er van verwacht, een grasmaaier spel, meer dan dat is het ook echt niet.
  • Tijdverdrijvend
  • Ontspannend
  • Muziek nodig
18 mei 2023
Lees meer
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition
Report
EVIM
ik was niet zeker toen ik deze spel had gekocht of het een spel is voor mij, maar heb ik het mis. nog nooit in mijn leve had ik zo veel plezier gehad. Rockstar jullie maken altijd de beste games maar jullie produceren niet elke jaar maar het is waard om te wachten. ik wil heel graag red dead redemtion 1 remastered gamen.
  • waard
  • leuk
  • krachtige pc/laptop
20 april 2023
Lees meer
Session: Skate Sim
Report
gamer-114700d
spel heeft te lastige besturing en om te grinden moet je teveel handeling doen dat het bijna onmogelijk is om het te doen! dit spel is gewoon zonden van mijn geld!!































15 april 2023
Lees meer
De Sims 4 Samen Groeien
Report
Anouk178
Samen Groeien is een hele leuke uitbreidingspakket als je veel met families speelt in de Sims. Ik vind het uitbreidingspakket echt een toevoeging geven aan het spel.

Ik kreeg de code snel binnen via de e-mail.
3 april 2023
Lees meer
Planet Zoo
Report
Anouk178
Deze game was zoals ik had verwacht. Veel dieren waardoor je zonder uitbreidingen al aan de slag kunt gaan met je eigen dierentuin.

Ik kreeg de code snel geleverd via mijn e-mail en zou Instant Gaming zeker aanraden!
  • Veel dieren
  • Goede prijs
  • Kan niet op alle computers/laptops
3 april 2023
Lees meer
Grand Theft Auto V: Premium Online Edition
Report
gamertamer12345
Het spel laadt niet. Na elke keer laden in Story Mode en Online crasht de spel midden tijdens het laden. Ik kan heel het spel niet spelen nadat ik de spel heb gespeeld. Heel apart en kan ook geen fix vinden.
  • FiveM werkt
  • Story Mode crasht
  • Online crasht
  • Niet speelbaar
19 maart 2023
Lees meer
Sniper Elite 5 Deluxe Edition (Xbox ONE / Xbox Series X|S)
Report
LimitableDjay
Ben een Fan van de Sniper Elite series sinds ik Sniper V2 kreeg van mijn vrouw

Daarnaast heb ik elk deel uit de Serie gekocht

Met alle dlc's die er waren of ik kocht de ultimate Edition

Met deel 5 kijk ik alleen maar meer uit naar de Sniper Elite series en ik hoop dat er veel meer gaan volgen echt een aanrader voor liefhebbers van Sniper spellen
  • Grote maps
  • Eigen aanpak
  • Veel variatie aan wapens en munitie
  • Af en toe behoorlijk lastig om bepaalde challenges te halen
19 mei 2023
Lees meer
Internet Cafe Simulator
Report
PunkrockDude86
Zeker wel geinig om een keer doorheen te klikken.

Maar verwacht er niet teveel van.

Physics wat raar soms.

Regelmatig pleur je wat door de muren als je niet uitkijkt,

100% achievements behaald dus op naar het 2e deel.

Want proeft wel naar meer.
  • Leuk tijd verdrijf
  • Physics zijn wat raar
5 februari 2023
Lees meer
Patron
Report
bartdbx
Erg teleurgesteld in deze game, het originele oude Banished met een paar goede mods is 10 x beter dan dit. Ik had me het geld voor deze game kunnen sparen. Hebben developers geen inspiratie meer om met iets volledig nieuws af te komen ?
  • Prijs
  • Banished clone
15 januari 2023
Lees meer
Complete Cossacks 3 Experience
Report
gamer-106eb12
WERKT NIET OP MAC! Dit spel gekocht omdat deze Mac speelbaar zou zijn. Helaas werkt dit niet. na 3 uur zoeken op het forum van Steam gevonden. Echter is dit nergens vermeld. Geld teruggevraagd ben benieuwd wat hiermee gebeurd
  • Niks
  • geen ondersteuning Mac
  • Werkt niet
1 januari 2023
Lees meer
Planet Coaster: Ghostbusters
Report
Hekje230
ik vond het echt super goedkoop is leuk om iets leuks mee te bouwen en heeft een hele lage prijs en het is zeker een aanrader om meer te kopen van instent gaming het is mijn favo site want alles is goedkoper
  • de prijs
  • de pack
  • de site
  • niks
  • niks
  • niks
29 oktober 2022
Lees meer
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
Report
gamer-f016f9
Wat een fantastisch spel en gesproken in het nederlands is ook weer eens wat anders.

De wereld is mooi gemaakt vijanden kunnen je keer op keer flink verrassen.

2 top spellen voor een laag bedrag afkomstig van de PlayStation 4

  • Grafisch super mooi
  • niet te makkelijk ook niet te moeilijk
  • Naughty Dog game!!
  • frame-rate is wel een ding op ultra settings
21 oktober 2022
Lees meer
De Sims 4 Aan het Werk
Report
Just4FunRoy
Deze uitbreiding is leuk je kan door uitbreidingen in de sims zoveel meer door uitbreidingen wordt het leuker omdat je nu met deze uitbreiding ook je eigen bedrijf kan starten en je kan met je sims mee naar het werk
23 augustus 2022
Lees meer
Fernbus Simulator Platinum Edition
Report
GamepediaNL
Topgame. Doet wat het beloofd, Lekker touren door de wereld en genieten van je omgeving

De bussen zijn ook heel erg realistisch. Wel een tikkeltje jammer dat de mensen die je meeneemt ook echt alleen maar Duits praten.
  • Heerlijk urenslijter
  • .
  • .
  • Niet te verklaren laggspikes
  • Alleen maar duitssprekende NPC's
  • .
29 juli 2022
Lees meer
Planet Coaster
Report
BBBtriple1
Op het begin dacht ik dat deze website misschien een scam zou zijn. Maar werkt volledig als aangegeven. De game werkt top en de installatie bij steam ook top! Echt aan te raden. Ook de game is leuk en ook zeker de game is leuk!
26 juli 2022
Lees meer
Starship Troopers - Terran Command
Report
Mojo
Game is leuk, maar helaas niet een echte citybuildergame, de speelduur voor mij was ongeveer 32 uur voor de singleplayer campagne, maar helaas is dat ook het enige, geen multiplayer of sandbox/skirmish modes. ik hoop dat zoiets nog toegevoegd gaat worden, ander wordt de herspeelbaarheidfactor wel erg laag.
  • Kill em All!!
  • Leuke (korte) Singleplayer campagne
  • Geen Multiplayer
  • Geen Skirmish
22 juni 2022
Lees meer
Farming Simulator 22
Report
SuperLegionNL
Het is een goede game en ik heb er veek plezier van, ik heb hem voor iemand gehaald en die is er ook super blij mee, ook heb je gelijk je code en kan je gaan spelen.

Echt een aanrader voor de mensen die farming leuk vinden
21 juni 2022
Lees meer
Farming Simulator 22
Report
gamer-1e153e8
Altijd een echte boer willen zijn? Dit is je kans, Koop een mooie tractor, Verbouw je land! Echt top! En niet alleen FS22 te koop, Maar ook andere FS's, Echt een aanrader. Hopelijk zie ik U op het land!
  • Goeie game!
  • Super leuk!
  • Realistisch!
6 juni 2022
Lees meer
Sniper Elite 5 Season Pass One Ps4
Report
gamer-fcc3293
Hoi,

allemaal ik hed sniper 5 deluxe gekockt met een season pass erbij ,jammer genoeg werkt deze niet en ook bij mijn andere vrienden werkt deze ook niet.

iemand kan me zggen hoe dit komt

mvg

Pascal

Hi,

all I bought sniper 5 deluxe with a season pass, unfortunately it doesn't work and it doesn't work with my other friends either.

someone can tell me how this is

Best regards

Pascal
  • good game
  • good story
  • just play it
  • season pass don't work
  • somtimes a bug
  • price
31 mei 2022
Lees meer
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Game gekocht op IG
Lees meer
View more reviews