Reviews

De Sims 4 Aan het Werk
Deze uitbreiding is leuk je kan door uitbreidingen in de sims zoveel meer door uitbreidingen wordt het leuker omdat je nu met deze uitbreiding ook je eigen bedrijf kan starten en je kan met je sims mee naar het werk
23 augustus 2022
Lees meer
Fernbus Simulator Platinum Edition
Topgame. Doet wat het beloofd, Lekker touren door de wereld en genieten van je omgeving

De bussen zijn ook heel erg realistisch. Wel een tikkeltje jammer dat de mensen die je meeneemt ook echt alleen maar Duits praten.
  • Heerlijk urenslijter
  • .
  • .
  • Niet te verklaren laggspikes
  • Alleen maar duitssprekende NPC's
  • .
29 juli 2022
Lees meer
Planet Coaster
Op het begin dacht ik dat deze website misschien een scam zou zijn. Maar werkt volledig als aangegeven. De game werkt top en de installatie bij steam ook top! Echt aan te raden. Ook de game is leuk en ook zeker de game is leuk!
26 juli 2022
Lees meer
Starship Troopers - Terran Command
Game is leuk, maar helaas niet een echte citybuildergame, de speelduur voor mij was ongeveer 32 uur voor de singleplayer campagne, maar helaas is dat ook het enige, geen multiplayer of sandbox/skirmish modes. ik hoop dat zoiets nog toegevoegd gaat worden, ander wordt de herspeelbaarheidfactor wel erg laag.
  • Kill em All!!
  • Leuke (korte) Singleplayer campagne
  • Geen Multiplayer
  • Geen Skirmish
22 juni 2022
Lees meer
Farming Simulator 22
Het is een goede game en ik heb er veek plezier van, ik heb hem voor iemand gehaald en die is er ook super blij mee, ook heb je gelijk je code en kan je gaan spelen.

Echt een aanrader voor de mensen die farming leuk vinden
21 juni 2022
Lees meer
Farming Simulator 22
Altijd een echte boer willen zijn? Dit is je kans, Koop een mooie tractor, Verbouw je land! Echt top! En niet alleen FS22 te koop, Maar ook andere FS's, Echt een aanrader. Hopelijk zie ik U op het land!
  • Goeie game!
  • Super leuk!
  • Realistisch!
6 juni 2022
Lees meer
Sniper Elite 5 Season Pass One Ps4
Hoi,

allemaal ik hed sniper 5 deluxe gekockt met een season pass erbij ,jammer genoeg werkt deze niet en ook bij mijn andere vrienden werkt deze ook niet.

iemand kan me zggen hoe dit komt

mvg

Pascal

Hi,

all I bought sniper 5 deluxe with a season pass, unfortunately it doesn't work and it doesn't work with my other friends either.

someone can tell me how this is

Best regards

Pascal
  • good game
  • good story
  • just play it
  • season pass don't work
  • somtimes a bug
  • price
31 mei 2022
Lees meer
Surgeon Simulator
ik kocht deze game en toen ik hem activeerde op steam kreeg ik de vr versie van het spel waar ik niks aan heb want ik heb geen vr bril , dus dat is zeer jammer want ik had deze game graa g gespeeld .
24 mei 2022
Lees meer
Hurtworld
Het is een van de beste spellen die ik heb gehaald. Daarom raad ik dit aan. Als jij van avontuur en Survival houd dan moet je deze game uitproberen, maar ik zou het wel met vrienden spelen anders is er niks aan.
  • nice
  • cool
2 april 2022
Lees meer
Battlefield Bad Company 2: Vietnam
0 multiplayers online !

Jammer dat er zo weinig spelers online spelen deze DLC is echt gaaf als je online kan spelen. Ik ken het nog van een tijd terug toen was het populair nu zit er niemand meer op.
31 maart 2022
Lees meer
Red Dead Redemption 2
ik heb de gekocht gekocht en dicht gekregen mooi en ik heb vaker bij deze server van instand gaming gekocht goede om aan te raden plaat s van de anderen die vaak oplichten bij deze niet helle goede mensen 5 steren
  • snel
  • betrouwbaar
  • goede server
17 maart 2022
Lees meer
Lego Batman 3: Beyond Gotham
Leuk spelletje. Alles verliep vlotjes, soms laat ik protjes. Rune Pune. Ik eet af en toe rode kool, ik ga niet graag naar school. Junior is mijn broer, soms laat ik een boer. En soms ook een scheetje.
  • Leuk
  • Soms een bug in de game
15 maart 2022
Lees meer
Maneater
de waarde van deze game is wel goed mag wel wat iets minder misschien wel 3 euro of zo maar voor deze prijs is het wel waard aals je op uw gemak een game wilt spelen het is wel een aanrader voor deze prijs
  • is heel goede game voor deze prijs
17 februari 2022
Lees meer
World War Z: Aftermath Deluxe Edition
Heel goede zombie game. Pure fun en verslavend ook.

Uiteraard hier en daar met een minpuntje; je speelt vaak met bots, dat begrijp ik niet, heb hetzelfde voor bij back4blood, het kan toch niet dat ik de enige alleen online ben en aan het spelen ben? Het probleem is dat de bots niet vd sterkste en niet vd snuggerste zijn. Sommige levels gaan wel goed maar er zitten levels bij die je beter met echte mensen speelt maarja, als er geen zijn of er bijkomen tja... En dan is het soms frustrerend en zelfs op easy dat het wat maniakaal is.

Niettemin ; laat je dit niet tegen houden om deze game te spelen want zowel deze game als back4blood zijn echt 2 top zombie games. Ik denk niet qua recente zombie games dat er nog beter zijn als deze? Toch niet dat ik weet.
  • Graphics,
  • Fun
  • Verslavend
  • Soms te vaak met bots
  • Soms te maniakaal met bot sop easy ook.
4 februari 2022
Lees meer
Back 4 Blood
Ik vind dit een top game, mega verslavend.

Er zijn een paar minpuntjes vind ik; ik wil met mensen spelen maar helaas speel ik te vaak met die bots en die zijn niet vd slimste en niet vd beste ook waardoor het niet makkelijk is. Ook op easy niet, zelfs op easy is het soms maniakaal, jammer.

Ook dat je al een eindje ver bent en opeens stopt het? Dat begrijp ik niet goed, mss doe ik iets fouts al betwijfel ik het. Jammer dat je gewoon niet kan blijven verder spelen dan.

Soit; Ondanks een aantal minpunten die er helaas zijn en soms een beetje frustreren speel ik deze game op regelmatige basis, gewoon verslavend, het is gewoon pure fun om zombies met bommen en wapens te doden, love it. Ik heb alles op easy uitgespeeld ondertussen.
  • Graphics,
  • fun
  • Verslavend
  • Te vaak met bots en is vaak nadelig
  • Op easy ook soms te moeilijk, maniakaal.
4 februari 2022
Lees meer
God of War
Schitterende game al geef ik toe dat ik soms grijze harens van krijg en youtube nodig heb.

Ik ben iemand die graag aanwijzingen krijg en dat is er niet tot nauwelijks zo in deze game, had voor mij wel gemogen.

Niettemin is dit een steengoeie game, ik game via pc, werkt heel goed , mss hier en daar een paar dingetjes mss nog net iets beter werken via een ps4/5 maar toch werkt alles zeer goed hier.

Ook grafisch schitterende game maar het is wel een zware game, ik zit helaas met een 1050ti graka en ik heb echt moeten zoeken naar de juiste instellingen om deze game toch nog vlot te doen draaien. Dit jaar nieuwe laptop met een 3070 graka kopen, waarschijnlijk terug een msi.
  • Graphics,
  • Fun
  • Goed bespeelbaar via pc
  • Goede laptop nodig als je op ultra en hogh settings wil spelen
4 februari 2022
Lees meer
Forza Horizon 4 Ultimate Edition (PC / Xbox ONE / Xbox Series X|S)
Ik ben een grote fan van Forza Horizon en 4 is daar geen uitzondering van heerlijke gameplay veel variatie in alles voor elke fan wat wils en daarbij Lego speed champions super leuk om te spelen super!
  • Game play
  • Open wereld
  • Veel soorten en merken auto's
  • Besturing
  • Loopt veel vast ondanks updates
  • Af en toe frusterend
  • Ai is best wel dom
7 januari 2022
Lees meer
Call of Duty: Modern Warfare 3
Spel is leuk

Maar het ZEKER niet even betalen en spelen, gvd.

Natuurlijk gaat het weer op de Amerikaanse moeilijke manier.

Dit bedoel ik

Praat alsjeblieft niet over Instant Gaming prijzen of service, dit komt ergens anders aan bod.
  • ok
  • tja
  • dit bedoel ik
  • achterliggende is slecht
  • kan zeker beter
  • Kan het nergens bewaren
7 januari 2022
Lees meer
Asterix & Obelix: Slap them All!
Ik hou echt van deze game , vroeger vaak gespeeld.

Ik game op de laptop en deze game vind ik persoonlijk het beste te spelen met een xbox controller, werkt steengoed, niks op aan te merken. Telkens je een level verder bent saved die automatisch, je hoeft zelf niks te doen.

Je kan ook co-op spelen maar nog niet kunnen testen.

Graphics zijn heel mooi ook.

Deze game is de top. Mss beetje eentonig maar niettemin pure fun om te spelen.

Dikke aanrader en niet duur in aankoop.

Great game, saved automatic, best play this game with an xbox controller, nice graphics, i love it.
  • Graphics,
  • Gameplay
  • Xbox controller for best experience
  • Save automatic
  • none
25 december 2021
Lees meer
Farming Simulator 22
beste site dat ik ken om games te kopen en altijd goedkoper, het is eerlijk en veilig.

altijd gemakkelijk om de code in te voeren naar steam of andere. heb al heel wat spellen hier op gekocht en altijd al blij van geweest en een aanradende site.
  • fair
13 december 2021
Lees meer
Grand Theft Auto V: Premium Online Edition
Zo kanker geil, ik heb hier die spel gedownload en het is helemaal lijp jonge, 10tje bespaard is gek. This site is so fucking good istg i love it, gonna reach the 200 characters rq and then add my review
  • Got the code, it is what i asked for
  • Cheaper than normal gta
22 september 2021
Lees meer
Flashing Lights - Police Fire EMS
Ondanks dat de game nog niet klaar is, is hij nu al erg vermakelijk als je even geen zin meer hebt om 1 van de hulpdiensten te spelen kan je snel wisselen naar de volgende en daar wat opdrachten doen.
  • Keuze tussen verschillende hulpdiensten
  • super dat je deel uit maakt van de toekomst van de game
25 augustus 2021
Lees meer
Grand Theft Auto V: Premium Online Edition
Pauper leuke gimma niffo's alleen jammer dat kleine kinderen je komen catchen ouleh

Duis in faucibus justo. Duis scelerisque mauris sem, maximus interdum nunc commodo in. Vivamus dapibus ut augue sit amet commodo. Proin eu ipsum sed lacus vehicula commodo. Curabitur volutpat enim a ipsum cursus, blandit sodales massa facilisis. Nunc ac tincidunt quam, a mattis tortor. Sed id vehicula purus. Donec sit amet pellentesque magna, et euismod metus. Aliquam erat odio, tincidunt non congue luctus, vehicula in nisl.
  • Kindjes shooten
  • Hacekrs
17 mei 2021
Lees meer
Planet Zoo
de game zoals verwacht en beschreven gekregen! de code meteen op de mail en op de site

De game is hetzelfde als steam en geen gekke aanpassing ofiets en de betrouwbaarheid van deze site is 100%

ik vertrouwde het eerst ook niet maar toch geprobeerd en de game kreeg ik meteen top service en goeie kwaliteit
  • snelle service
  • goeie kwaliteit
7 mei 2021
Lees meer
Delta Force: Black Hawk Down
Ik ben al wat vertrouwd met het spel, dus voor mij prima. Leuk om te spelen. Ja je gaat ook dood als je te snel wil zijn. Laat je niet opjagen door muziek of gepraat en goed uitkijken. Zoals in't echt zeker !!
  • Grafisch mooi
  • duidelijke aanduiding wat je moet doen
  • Goede uitleg
  • voorlopig geen
26 april 2021
Lees meer
Death Stranding
Het spel is geweldig. Het voelt alsof het gedaan is met liefde voor zijn werk. Ik heb het over Hideo Kojima. In sommige kleine dingen, ongewone camerahoeken, aandacht voor detail. Alsof je begrijpt dat dit hier is voor een reden en Kojima praat met de speler door het spel. In het algemeen is het interessant om te spelen en Ik wil verder gaan langs de plot. Ik vond vooral de laatste video.
1 april 2021
Lees meer
Mortal Kombat 11 Aftermath (Xbox ONE / Xbox Series X|S)
Zeer goede vechtspel, al moeilijker dan de vorige. Online live tot nu toe worden de torens voortdurend bijgewerkt. Het perceel is niet erg lang, maar heel interessant. Ik beveel het aan alle fans om te kopen
25 maart 2021
Lees meer
PC Building Simulator
zeer toffe game, vooral de free build want kun je zelf kiezen wat je wilt maken en zit je niet vast aan bepaalde levels die je moet halen.
zeker een aanrader voor mensen die iets over computers willen bij leren.
  • perfect om te kijken of componenten compatibbel zijn
24 februari 2021
Lees meer
Battlefield 5
prima goedkoop en snel veel beter dan al die andere dingen waar je het op kan kopen dit is echt 10x zo snel en helemaal legit dus als je iets wilt kopen zou ik het hier doen want het is allemaal gewoon een stuk goedkoper.
11 februari 2021
Lees meer
The Medium
Top game hou van horror via maat aangeraden bent helemaal weg van deze game zou hem zekkers aanrader hebt geen min punten verhaal lijn klopt helemaal als je van horror houd neemt deze game afz Hardware Monster 20
  • Mooiste horror
  • Geen min punten
2 februari 2021
Lees meer
Assassin's Creed: Syndicate
Geweldige game. Mooi verhaal, mooie visuals. Ben ook erg tevreden over Instant Gaming, aangezien de key voor de game meteen naar mij toe werd gestuurd en ik die zonder problemen kon gebruiken. Heb 2 games hier gekocht en ze waren allebei goed
  • Snelle levering, kreeg de code meteen
31 januari 2021
Lees meer
Transport Fever
Een fantastische spel die jou steden laat groeien door goederen te leveren of passagiers van A naar B te brengen. Incl. bussen/vliegtuigen en treinen! Top spel en ondersteund MODS. Je blijft doorspelen door de vele activiteiten wat aan de gang zijn in het spel.
  • Mooie graphics
  • Vette gameplay
  • Blijft doorspelen
  • Altijd wel wat te doen
  • Meer uitbreidingen nodig
26 januari 2021
Lees meer
Call of Duty: Black Ops Cold War Xbox ONE
ik koop het kan het 2 weken spelen en dan is het van je kan het niet meer spelen
het is blijkbaar een 60 euro proefversie
ik moet het nu met xbox oplossen.
ze helpen je hier ook niet want het is zo van hier is de link van xbox en je krijgt geen geld terug
  • proefversie
  • moet met xbox oplossen
2 januari 2021
Lees meer
Spore
geweldige game nostalgie aankoopje ga em weer het hele weekend spelen!!!
Met Spore evolueer je van een amoebe tot een ruimte reizend wezen!
Hop Marjannetje
Stroop in ’t kannetje
Laat de poppetjes dansen
  • love the leveling system
  • hate how long it takes to get points
19 november 2020
Lees meer
Forza Horizon 4 (PC / Xbox ONE / Xbox Series X|S)
top service snel en direct laat goed zien hoe en waar je de game moet instaleren het spel is ook top werk goed graphics zijn top speel smooth mooie map grote niet te groot en te klein mooie seizoens wisseling
  • snelle service
  • goeie graphics
  • grote en mooie map
  • mooie seizoens wisseling
  • als je een race hebt gedaan word je uit online gekick
2 november 2020
Lees meer
Fallout 4 GOTY Edition
very litte game man epic openworld fps game veel plezier in gehad dlc's zijn ook fk lit vooral nukaworld dlc heb nu al meer dan 100 uur gespeeld en is nog steeds leuk om te doen multiplayer met vrienden is ook leuk
  • zeer epic game
  • geen negatieve kak
29 oktober 2020
Lees meer
Snipperclips Switch
Super leuk spel, ik had dit spel via 2 youtubers gezien en die hadden er veel plezier mee. Ik kan je zeggen dat ik dit ook had toen ik dit met me nichtje ging spelen. SUPER SPEL en veel gelachen. top!
  • teambanding
  • Family spel
  • Gezellig spel
28 september 2020
Lees meer
SnowRunner
leuk spel om te spelen is in je eentje wat moeilijker om te spelen maar het is te doen met twee of meerdere is het makkelijker om te spelen en natuurlijker veel leuker om te doen enigste nadeel is dat de eerste wagen/trucks niet de juiste materiaal is om het te doen maar dat maakt het juist de funn factor ik zal zeggen shaf hem aan als je kan
  • fun
  • geen
12 september 2020
Lees meer
No Man's Sky
No Man’s Sky was bij release een omstreden game, omdat het de beloftes van ontwikkelaar Hello Games nooit waar kon maken. Maar de Britse studio bleef gestaag doorwerken en bracht regelmatig grote updates uit. Beyond is de nieuwste renovatie voor de ruimtegame. De update is groots en indrukwekkend, maar overtuigt niet als je de game toch al niet trok.
28 juli 2020
Lees meer
Fernbus Simulator Platinum Edition
Zeer leuke game, speelt vlot en je bent er snel mee weg. Het enige nadeel voor mij met deze game zijn de dlc's die toch aan de dure kant liggen. Voor de rest vind ik dit zeker en vast een hele toffe game.
  • Leuke dlc's
  • dure dlc's
19 juni 2020
Lees meer
Animal Crossing: New Horizons Switch
Fijne game, goed om de tijd mee door te komen. Eenmaal de code ingevoerd en gedownload en dan kan je het spel snel spelen. Het spel is makkelijk te begrijpen en soms zelfs een beetje brein dodend. Goeie aankoop
  • Je kan er veel tijd in kwijt
  • Veel van het zelfde
18 juni 2020
Lees meer
Grid 2
leuk spel Leuk om te doen met je vrienden zit wel een moeilijk begin aan maar dat komt vanzelf goed, het feit dat je dingen terug kan spoelen en weer opnieuw kan doen als of er niets is gebeurt vind k goed
26 mei 2020
Lees meer
Assassin's Creed: Origins
Top snelle levering snelle betaling en de code werkt gelijk en de game werkt prima en dat voor deze prijs. 1 woord, adembenemend. Ik ga deze game sowieso meer dan 1x uit spelen want ik heb super veel plezier in de game.
  • Mooie game
  • Snelle levering
  • Code werkt!!!
  • Snelle en makkelijke betaling
  • Zijn er niet
11 mei 2020
Lees meer
Grand Theft Auto V
Eén van de beste games op pc. Geen bugs, geen problemen.
Storymode is aangevuld met van alle randanimatie side quests.
Bijna de moeite om na storymode vanaf nul te herbeginnen want je kan verschillende missies op verschillende manieren doen.

Gewoon doen ! :)
  • In het algemeen goede game
  • Geen bugs, haperingen of andere slechte ervaring gehad
  • storymode uitgespeeld :(
9 mei 2020
Lees meer
Wreckfest
echt goede game, leuk om eens auto's te slopen. Direct kunnen installeren via de opgegeven website. Speel het dan ook veel liever op de pc omdat het handig is om te kunnen overschakelen naar direct google chrome en deze game een recentie te schrijven.
7 mei 2020
Lees meer
Steep
Navigeer in de open wereld in alle vrijheid en maak je eigen pad. Jij beslist op welke manier je deze enorme speeltuin aan bergen verkent. Mijn persoonlijke favoriet is een rocketsuit en een snowboard.
  • Adembenemend mooie omgevingen
  • Verrassend unieke pistes
  • Uitzonderlijk gevoel van vrijheid
  • Flinterdun verhaal
30 april 2020
Lees meer
Overwatch
Mooi en leuk spel om te spelen, waarbij veel strategie en samenwerking aan te pas komt voor een overwinning. Voor ieder is er wel een character die bij hem of haar past, mocht dit support, Tank of offensive. De speel stijl is daarom helemaal zelf te bepalen.
  • Prima graphics
30 april 2020
Lees meer
Animal Crossing: New Horizons Switch
Kinderen vinden het geweldig maar ik begrijp niet waarom je slechts één eiland per Switch-systeem kan aanmaken. Dit betekent o.a. dat de tweede speler geen progressie kan maken vooraleer de eerste speler het reeds heeft voorgespeeld... onbegrijpelijk en onaanvaardbaar.
  • Kinderen vinden het geweldig
  • Slechts één eiland per Switch is belachelijk
21 april 2020
Lees meer
Planet Zoo
Op steam staat dat het spel ook in het Nederlands te spelen is, op de website van instant-gaming zie ik geen erbij Nederlands staan? Weet iemand of je wel gewoon gebruik kan maken van de Nederlandse taal als het spel via IG aanschaft?
21 maart 2020
Lees meer
Super Mario Maker 2 Switch
Super leuke game vooral nu met de Corona crisis. Na school aciditeiten nu tijd voor spelen op de Nintendo. Na het spelen van max een uur dan weer lekker aan de school activiteiten. Morgen weer verder spelen
20 maart 2020
Lees meer
%% review.date|date_format('Do MMMM YYYY') %% Game gekocht op IG
Lees meer
View more reviews